تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۵۰
وزیر کشور گفت: مدرس خیابانی در انواع فعالیت های معدنی، مراکز اقتصادی و صنعتی حضور فعال و مثمری داشته، اطلاعات دارد و تجربه به دست آورده است، برخی از سرناآگاهی حرف هایی می زنند که غلط است، وی مدیری توامند، باهوش و پرتلاش است و بهترین کسی بود که می توانستم برای این استان انتخاب کنم.
گلایه نمایندگان از عدم بهره گیری نیروهای بومی در سطح کلان/وزیر کشور: مدرس خیابانی بهترین گزینه برای استانداری سیستان و بلوچستان بود
به گزارش عصرهامون؛ احمد وحیدی، وزیر کشور در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان که ظهر امروز در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، بیان کرد: سیستان و بلوچستان مهد مردان مرد و سرزمین اسطوره‌هایی است که در عمق تاریخ جا دارد، این خطه نقطه برجسته ای در کشور بوده و هست، از این استان بزرگانی برخواستند که در تاریخ ایران طنین انداز شدند و این چنین خواهد شد.
 
وی افزود: تک تک عزیزانی که امروز در این جلسه حضور دارند در قبال حل مشکلات این استان مسئول هستند، در واقع همه ما یک وظیفه بیشتر نداریم و آن خدمت به خلق خداست، جز این چیزی قائل نیستیم و نباید باشیم، آن هم خدمت به بهترین خلق خدا، بنابراین شب و روز نباید داشته باشیم جز خدمت و این که مردم گرفتار چه هستند، این به معنی مردم سالاری دینی است، اما دموکراسی غربی یعنی احزابی که در مبارزه با قدرت سر کار می‌آیند،  در حالی که مردم سالاری دینی درست عکس آن بوده و ما به این افتخار می‌کنیم.
 
وحیدی اظهار کرد: خیلی ها در اقصی نقاط کشور دلشان برای مردم سیستان و بلوچستان می تپد و گروه‌های مختلف از دیگر نقاط با تمام توان پای کار خدمت به مردم این خطه هستن،د این نشان می دهد که ملت ایران، ملتی واحد و منسجم بوده و این رمز پایداری، ماندگاری، برتری و پیروزی ایران است، با وجود همه تحریم‌ها در طول بیش از چهار دهه که از پیروزی انقلاب اسلامی سپری می شود، ملت یکپارچه ایران در حال حرکت رو به رشد است.
 
وی اضافه کرد: سیستان و بلوچستان امروز با سالیان‌گذشته قابل قیاس نیست، اما شرایط آن گونه نیست که ما می خواهیم، باید برابر با عزت این ملت در کشور تلاش کنیم، نیروهای انسانی این استان بسیار ارزشمند هستند و باید از وجودشان در همه جا استفاده شود.
 
این مقام مسئول بیان کرد: دولت سیزدهم برای تلاش وافر در مسیر رشد و پیشرفت هرچه بیشتر سیستان و بلوچستان مصمم است، همه ما مسئولانی هستیم که باید در خدمت مردم حضور داشته باشیم. به رغم همه توطئه ها این ملت مقاومت کردند و هیچ کدام از دشمنان و گروهک های تروریست را تحمل نکردند، آن ها به جایی نرسیدند و منهدم شدند.
 
وی تاکید کرد: تاکنون دشمنان این ملت تلاش‌های زیادی برای ناامن کردن سیستان و بلوچستان و کشور داشتند، اما شیعه و سنی، بلوچ و سیستانی، همه اقوام و مذاهب با وحدت دست در دست هم ایستادند و نشان دادند که ملت ایران منسجم است، به همین دلیل نگاه ما به استان، نگاه توسعه و پیشرفت بود و به دنبال کسی رفتیم که با همین نگاه در سیستان و  بلوچستان به کار بپردازد.
 
وحیدی تصریح کرد: مدرس خیابانی در انواع فعالیت های معدنی، مراکز اقتصادی و صنعتی حضور فعال و مثمری داشته، اطلاعات دارد و تجربه به دست آورده است، برخی از سرناآگاهی حرف هایی می زنند که غلط است، وی مدیری توامند، باهوش و پرتلاش است و بهترین کسی بود که می توانستم برای این استان انتخاب کنم.
 
وی خاطرنشان کرد: مدرس خیابانی به دلیل دغدغه مندی مجموعه های بزرگ اقتصادی با میلیاردها سرمایه و امکانات را رها کرد و به سیستان و بلوچستان آمد تا به مردم این خطه خدمت و اشتغال ایجاد کند، وی در دولت های قبل و فعلی از کاندیداهای وزارت صنعت، معدن و تجارت بود، در واقع فرد بسیار توانمندی بوده و قول آیت الله رئیسی به مردم سیستان و بلوچستان است.
 
وحیدی با اشاره به مسائل صنعتی و معدنی سیستان و بلوچستان و انتقال آب به این خطه گفت: مدرس خیابانی با ابتکار و خلاقیت به مدیر توسعه‌ای مشهور است، با سرمایه های بزرگ کار کرده، چنین فردی باید به این استان بیاید و عقب ماندگی های اقتصادی را جبران کند.
 

انتقال آب از دریای عمان در دستور کار استاندار جدید
 
وی گفت: یکی از طرح های در دستور اجرای مدرس خیابانی انتقال آب از دریای عمان بود که در این رابطه توجیه است، کار کرده و ایده دارد، تعاملات مرزی با کشورهای همسایه نیز از منبع سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه برقرار می شود.
 
وزیر کشور با تاکید بر اهمیت هم بستگی و وحدت خاطرنشان کرد: به چیزی نیندیشیم جز رفع دغدغه مردم، با اولویت رفع محرومیت ها و پیشرفت هایی که باید در این منطقه اتفاق بیفتد، سیستان و بلوچستان افتخار آفرین بوده، است و باید باشد. از دولت مطالبه گری کنید و دولت نیز خود را موظف بداند. اما  تحقق اهداف فقط کار دولت نیست، اقتصاد باید مردمی باشد، مردم در صحنه باشند، دولت نیز در میدان هست.
 
وی با بیان این که اگر مقام معظم رهبری برای سواحل مکران عنوان گنج پنهان را مطرح فرمودند به این دلیل است که به این خطه توجه و دغدغه دارند، گفت: همه حواسشان به کاستی ها و جبران آن است، کار را با حرکت قاطعانه، عزم استوار و با قدرت جلو در این استان خواهیم برد. در این مسیر امنیت هم بی تردید محقق می شود، این وحدت و هم بستگی ما را به درجه درخشان خواهد رساند.
 
 
خدمت به مردم سیستان و بلوچستان توفیق است

آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان نیز در این آیین بیان کرد: خدمت به نظام اسلامی و مردم عزیز مسلمان در هر جای کشور توفیق و ارزشمند است، اما خدمت به مردم سیستان و بلوچستان با توجه به محرومیت و حساسیتش ارزشمندتر است و توفیق بیشتری است.

وی با اشاره به توصیه‌های امیرالمومنین علیه السلام به مالک اشتر اظهار کرد: طبق توصیه‌های امام علی (ع)، اجرای عدل از سوی حاکمان و اظهار محبت و مودت توسط مردم مورد توجه باشد و اگر می خواهید به دنبال دوستی و محبت مردم باشید، این نمی شود، مگر این که دل ها صاف باشد و در دل چیزی نداشته باشند.
 
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: از رئیس جمهور و وزیر کشور که وعده کرده بودند، استاندار ویژه‌ای را برای استان انتخاب کنند با ویژگی های قدرت مدیریت و قدرت نفسانی و مورد اعتماد بودن که حرف وی در تهران پذیرفتنی باشد تشکر می کنیم و امید است که مدرس خیابانی با عملکردش نشان دهد که این وعده به خوبی تحقق پیدا کرده است.

وی ادامه داد: از خدمات موهبتی استاندار سابق تقدیر تشکر می کنم، در این مدت با توجه به آشنایی با استان و دلسوزی و دغدغه ای که برای رشد استان داشت و پیگیری هایش توانست جذب اعتبارات بیشتری به خصوص با همکاری نمایندگان مردم برای استان و تلاش برای همه برنامه ها و اجرای برنامه های توسعه ای داشته باشد.

آیت الله محامی گفت: در شمال و جنوب استان پروژه های عمرانی ملی و استانی در در دست اجراست و استان را به یک کارگاه عمرانی تبدیل و زمینه های رشد آن را فراهم کرده است. جای تقدیر و تشکر دارد که این توفیق الهی است که امیدواریم از وی در سنگرهای دیگر خدمت به نظام استفاده شود.

۱۰ توصیه به استاندار جدید سیستان و بلوچستان

وی با ارائه ۱۰ توصیه خطاب به استاندار جدید سیستان و بلوچستان گفت: تلاش برای شناسایی ظرفیت های بالای استان سرآمد آن مردم و به ویژه جوانان مستعد و وفادار به نظام اسلامی، استفاده از نیروهای شایسته استان بر اساس معیارهای لازم برای هر کاری از همه اقوام و مذاهب و بر اساس مصالح استان و مقاومت در مقابل سهم خواهی و فشارها از ناحیه هر شخص، گروه و جناحی که باشد، مورد توجه استاندار جدید قرار گیرد.


امام جمعه زاهدان اضافه کرد: استفاده از مشاوره و تجربه مدیران با سابقه و دلسوز مردم و نظام اسلامی، تلاش برای رشد جامع و متوازن استان در جهت عرصه های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با مشارکت گروه ها و اقشار مردم برای تامین امنیت پایدار و مبارزه قاطع با فساد، رانت، بروکراسی اداری و تلاش در جهت اجرای عدالت در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و آموزشی مورد توجه استاندار باشد.

وی افزود: تلاش در جهت تسهیل حضور مردم و بخش خصوصی در فعالیت های علمی، فرهنگی، صنعتی، تجاری و دیگر بخش های اقتصادی با حذف موانع و پشتیبانی جدی از آن ها، تلاش در جهت تحکیم انس، الفت و انسجام همه اقوام و مذاهب و همه اقشار در استان و پرهیز و جلوگیری از هر گونه دو قطبی سازی و التهاب آفرینی از دیگر توصیه ها به استاندار جدید سیستان و بلوچستان است.

محامی اظهار کرد: تقویت جبهه انقلابی و استفاده از نیروهای انقلابی، متعهد و متخصص در مصالح عموم در عین خدمت به همه شهروندان و لو این که متعهد به انقلاب و نظام اسلامی نباشد، نیز مودر توجه استاندار باشد، طبق فرموده مقام معظم رهبری نظام اسلامی باید به همه شهروندان خدمات ارائه کند.

وی با تاکید بر داشتن شرح صدر، انعطاف، رعایت اخلاق در عین اعمال مدیریت قوی، ادامه داد: استاندار باید مظهر اقتدار و رافت نظام اسلامی و مدیر تراز خدمتگزار انقلاب اسلامی باشد.
 

اهل سنت جانشان را فدای برادران شیعه می کنند

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان در مراسم  تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از تلاش های موهبتی استاندار سابق استان، گفت: وقتی به نعمت های خدا نگاه می کنیم میبینیم که واقعا به زیبایی نعمات تقسیم شده است، باید بر روی داشته های خودمان فکر کنیم و ببینیم چه داریم و آن را مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: مدیریت بسیار مهم است باید ببینیم که چه چیزهایی داریم تا در این استان که بیکاری فراوان است و مردم گرفتار رنج فقر هستند را مدیریت کرده تا با ایجاد اشتغال فقر و بیکاری را رفع کنند.

اسماعیل زهی با درخواست از آیت الله رئیسی و استاندار جدید سیستان و بلوچستان برای مدیریت صحیح و تمرکز بر سرمایه های استان، خاطرنشان کرد: از بالاترین سرمایه های این استان خود مردم هستند که با وجود زندگی در منطفه ای خشک، اما مردمی فهیم هستند و در همین استان افراد شاخصی وجود دارند که می توانند به عنوان مدیرانی کارآمد در پست وزیر تاثیرگذار باشند.

وی افزود: شاید بهترین سیاستی که رئیس جمهور نیز به آن تاکید داشتند همین است که از این مردم استفاده شود، همانگونه که در دیگر استان ها از ظرفیت آن مناطق استفاده شده است و امیدواریم شایستگان سیستان و بلوچستان نیز در دیگر استان ها به کارگیری شوند.

 امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان در ادامه با تاکید بر اینکه مردم سیستان و بلوچستان برادری تاریخی دارند، اذعان کرد: بی انصافی است که کسی در میان مردم شیعه و سنی این استان تفرقه افکنی کند، این مردم همه مسلمان هستند و ایمان بالاترین سرمایه آنان است که شاید در دیگر استان ها کمتر به چشم بخورد.

وی گفت: خوشحالیم از اینکه استاندار جدیدی که برای این استان معرفی می شود در جلسات هیئت دولت شرکت کرده و می تواند بسیاری از مشکلات این مردم را بیان و رفع کند و امیدواریم کار مردم با سرعت پیگیری شود.

اسماعیل زهی با اظهار امیدواری بر اینکه استاندار جدید در گزینش مسئولان ادارات از نیروهای بومی استفاده کند، تصریح کرد: استفاده از نیروهای بومی به صورت برابر علاوه بر اینکه موجب افزایش انگیزه در میان مدیران و مردم می شود می تواند وحدت و برادری را نیز مستحکم تر کند.

وی افزود: در سیستان و بلوچستان یک انگیزه در میان اهل سنت وجود دارد و آن این است که اگر قرار باشد کسی دست به سوی برادر شیعه آنان دراز کند اول باید اهل سنت را بکشد و بعد به شیعه دست درازی کند و این موضوع یک اصل در میان برادران شیعه ما نیز است، خوشبختانه در اینجا هیچ موضوعی برای تفرقه وجود ندارد.

 امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان با تقدیر از تلاش نیروهای نظامی و امنیتی، گفت: با تلاش عزیزان سپاه، نیروی انتظامی و دیگر عزیزان امنیت کامل در استان حکم فرماست و در جلسات دیگر نیز گفته ام بالاترین امنیت را این مردم ایجاد کرده اند و باید نگاه امنیتی از این استان برداشته شود و با نگاه اقتصادی این استان سریعتر در مسیر توسعه قرار گرفته و شاهد رشد سرمایه گذاری خواهیم بود.

وی ادامه داد: وقتی نگاه امنیتی تغییر کند دیگر می توانیم هزینه های که برای این موضوع صرف می شود را برای راه اندازی کارخانه ها و اشتغال خرج کنیم، امیدواریم استاندار جدید با نگاه اقتصادی به دنبال حل مشکلات و رسیدگی به مشکلات کارخانه های تعطیل و ایجاد اشتغال باشد.
 

گلایه از عدم بهره گیری نیروهای توانمند سیستان و بلوچستان در سطح کلان

فداحسین مالکی، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در آیین تودیع و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: از این که سیستان و بلوچستان و خوزستان به عنوان استان ویژه معرفی شدند، خوشحالیم، اما خوشحالی مان بیشتر روی ساختار است، به این معنی که اگر این خطه ساختار نداشته باشد، وضعیت تغییری نمی کند.

وی تصریح کرد: طی سال هایی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته، رابطه استان با پایتخت علی الرغم همه تلاش هایی که هر دولت در حد توان خودش انجام داده، به صورت نقطه چین است.

 مالکی خطاب به وزیر کشور اظهار کرد: حدود ۱۱۰ پست در دولت سیزدهم صادر شده، دریغ از این که یک نفر از سیستان و بلوچستان باشد، این جای گلایه است، اگر دوستان نگران بودند، نه با دولت قهریم و نه با نظام، اما این انتظار را در سطح کلان داریم، رئیس جمهور به ما قول داد و لیستی در سطح کلان کشور برای استفاده از نیروهای این استان در وزارتخانه ها به معاون اول وی ارائه شد. تاکید بفرمایید در سطح کلان این زیبنده نیست.

وی با تاکید بر این که سیستان و بلوچستان با وجود شرایط خاصی که داشت، کم نگذاشت، اذعان کرد: هر اندازه مشکلاتی در کشورهای همسایه به وجود آید، ظرفیت این استان پر رنگ تر می شود، حضور مردم در کنار نیروهای نظامی و امنیتی در راستای امنیت کاملا مشهود است.

مالکی خطاب به استاندار جدید بیان کرد: ظرفیت های زیادی در سیستان و بلوچستان وجود دارد از جمله خط محور چابهار به میلک که متاسفانه در طول این چند سال عادی و به عنوان پروژه معمولی تلقی شده، در حالی که این محور بین المللی است، در گذشته به عنوان خط ترانزیتی خطاب می شد، اما در دنیا مصوب شد که به عنوان یک خط جدی می تواند تلاقی پیدا کرده و خیلی از کشورها را به هم وصل کند، حتما این محور پر رنگ دیده شود.  

وی افزود: زاهدان تنها کلانشهر کشور است که ۴۳ درصد جمیعت آن حاشیه نشین هستند، هیچ نوع توسعه ای صورت نگرفته که بتواند تلاقی بین منطقه آزاد چابهار و میلک باشد، این نکته خیلی می تواند تاثیرگذار باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: تاکنون در خصوص خط انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان حرف های زیادی با فراز و نشیب شنیدیم، به خصوص از سوی دو وزارتخانه صمت و نیرو همیشه استرس به مردم استان وارد می شود، یکی مصاحبه می کند که خط انتقال هست و دیگری می گوید نیست.

وی ادامه داد: در نشست شورای اداری استان به رئیس جمهور گفته بودم این بحث را ببندید تا دوباره کسی به خودش اجازه ندهد بگوید این پروژه نیست، چراکه در دولت قبلی مصوب شده و دوستان تلاش کردند، بنابراین باید در جهت هر چه سریع تر اجرایی کردن آن پیش برویم، این موضوع اصلی ماست بقیه موارد در خصوص آب می تواند نکته بعدی باشد.

مالکی خطاب به وزیر کشور گفت: طبق گفته تشکل های مختلف، یک نوع انحصارگری در دولت سیزدهم در حال شکل گیری هست، به عنوان وزیر برتر این موضوع را در حوزه قومیت ها، توزیع منابع و قدرت بالانس کنید تا در این دولت که چشم و امید مردم به آن است این گونه مسائل را نداشته باشیم.

وی خطاب بیان کرد: سیستان و بلوچستان بهشت معادن تلقی می شود، اما تا به حال نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم که به عنوان موضوع جدی مورد توجه باشد تا بتواند به موضوع اشتغال در استان کمک کند، از سویی با دو کشور مرز طولانی داریم و از طریق دریا با کشورهای عربی هم مرز، اما متاسفانه تا حالا نتوانستیم از این ظرفیت ها در سطح کلان استفاده کنیم.
 

اقای وزیر صحت موارد مطرح شده در خصوص استاندار را بررسی کنید

حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه استاندار ‏سیستان وبلوچستان ضمن تشکر از احمدعلی موهبتی استاندار سابق استان که هر آنچه در توان داشت در ‏طبق اخلاص گذاشت اما میزان موفقیت عملکرد وی را باید مردم قضاوت کنند، افزود: برای اولین بار در ‏انتخابات ریاست جمهوری در سیستان وبلوچستان یک صدا آن هم "آیت الله رئیسی" شنیده شد به همین ‏دلیل مردم استان توقع زیادی از دولت جدید داشته و خواهند داشت.‏

وی بیان کرد: اولین خواسته ما از دولت سیزدهم استفاده از جوانان نخبه و دانشمند و مدیر استان حتی به ‏عنوان وزیر بود که متاسفانه این اتفاق رقم نخورد در حالی که بنده معتقد هستم خیلی از جوانان و نخبگان ‏این استان از وزرای کنونی بهتر هستند.‏

نماینده مردم زاهدان در مجلس انتظار دیگر از دولت سیزدهم را انتخاب استاندار بومی برای سیستان ‏وبلوچستان عنوان کرد و گفت: در این زمینه اسامی زیادی را از گروه های مختلف در اختیار دولت قرار دادیم ‏که قانونا بخاطر تفکیک قوا، رئیس دولت و وزیر کشور می توانند طبق حق قانونی استاندار را انتخاب کنند؛ ما ‏نیز حق قانونی نظارت را برعهده داریم.‏

نمایندگان مجلس به عملکرد دولت نظارت می کنند

وی با بین اینکه نمایندگان مجلس به عملکرد دولت نظارت می کنند، تصریح کرد: هر وقت احساس کنیم ‏خواسته های مردم محقق نمی شود وظیفه قانونی خود را که نظارت است قطعا انجام خواهیم داد.‏

شهریاری ادامه داد: با فضای سیاسی نامطلوبی که در کشور اتفاق افتاد "حسین مدرس خیابانی" به عنوان ‏استاندار سیستان وبلوچستان انتخاب شد، ما در جایگاه قضاوت نیستیم اما خواسته ما این است اگر ‏مطالب مطرح شده در خصوص ایشان صحت ندارد از طریق قوه قضائیه پیگیر شوند که چرا چنین ‏مطالبی منتشر شد و اگر صحت داشت نیز تصمیم با شما به عنوان وزیرکشور است که چگونه ‏تصمیم‌گیری کنید.‏

وی در بخش دیگر سخنان خود به علت حضور در جلسه تکریم و معارفه اشاره و اذعان کرد: اعضایی ‏که مورد مشورت ما هستند تقاضا کرده در این مراسم شرکت کنیم؛ اعلان می کنیم از هم اکنون دیگر ‏دعوا نداریم؛ بلکه استاندارِ انتخاب شده را تا روزی که در راستای نظام و انقلاب حرکت کند کمک کرده ‏و یاری رسان خواهیم بود.‏

صبر مردم لبریز و زمان آزمون و خطا تمام شده است ‏

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: چهل  وسه سال از عمر پربرکت انقلاب می گذرد تا حرف زه ایم گفته شد ‏مصلحت نیست، ما یک دشمن واقعی به نام آمریکا داریم که تا ظهور حضرت ولی عصر(عج) دشمن ما ‏خواهد بود؛ اما تاکی حرف نزده و مطالبه مردم را بیان نکنیم.‏

به گفته وی؛ علیرغم امکانات بالقوه زیادی که در استان است در طول این سالها باز هم در کشور رتبه ‏سیستان وبلوچستان از آخر ، اول را داریم، از جنابعالی تقاضا داریم کمک کنید تا خواسته های مردم ‏برآورده شود زیرا این مردم صبرشان لبریز شده و زمان آزمایش و خطا تمام شده است.‏

سیستان وبلوچستان؛ سرشار از نیروهای های توانمند، انقلابی و حزب اللهی شیعه و سنی

شهریاری اظهار کرد: تقاضای ما این است استاندار جدید خوب کار کرده و از نیروهای توانمند استان ‏بکارگیری کند و از سایر نقاط نیرو نیاورد ، چرا که همیشه وارداتی بودیم در حالی که در سیستان ‏وبلوچستان نیروهای های توانمند، انقلابی و حزب اللهی شیعه و سنی به وفور داریم که باید از آنها ‏استفاده شود.‏

وی تصریح کرد: گلایه های نمایندگان در جلسات خصوصی محضر رئیس جمهور و وزیر کشور باقی ‏خواهد ماند اما تقاضا داریم کمک کرده استاندار  بتواند به عنوان نماینده مردم و حکومت در سیستان ‏وبلوچستان کار  و مشکلات مردم را برطرف کند، و شما هم به عنوان وزیر کشور در دولت کاری کنید ‏مشکلات مردم حل شود.‏

به گفته نماینده مردم زاهدان، در مرکز سیستان وبلوچستان کلانشهر "زاهدان" مردم آب آشامیدنی ندارند و ‌‏۴۳ درصد حاشیه نشین هستند، مشکلات زیادی وجود دارد که در فرصت مناسبی باید نمایندگان ‏مجلس و استاندار مسائل را در حضور شما به عنوان وزیرکشور مطرح کنیم.‏

باید به داد مردم مظلوم استان سیستان وبلوچستان برسید
 ‏
نماینده مردم زاهدان با تاکید بر این مطلب که باید به داد مردم مظلوم استان سیستان وبلوچستان ‏برسید،  گفت: اگر چه تا دیروز در زمره مخالفین شما به عنوان استاندار سیستان وبلوچستان بودم اما ‏به نمایندگی از طرف موکلین خود از این تریبون اعلام می کنم که از امروز کمک خواهیم کرد همراهتان ‏هستیم و به تصمیماتی که دولت گرفته عمل کرده و وظیفه نظارتی خود را با مجموع نمایندگان انجام ‏خواهیم داد؛ اگر خوب حرکت کنید کمک‌تان می کنیم و اگر جایی متوجه شویم بر خلاف واقعیت ها ‏عمل کردیدقطعا با بهره گیری از نیروی مردمی جلو شما خواهیم ایستاد.‏
 

توقع ما از استاندار ویژه سیستان و بلوچستان بالاست

اسماعیل حسین زهی نماینده مردم شهرستان های خاش،ميرجاوه در مراسم  تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان خطاب به وزیر کشور، گفت: امروز در استانی پاگذاشته اید که به محرومیت شهرت دارد اما باید بگویم استانی محروم است که نیروی انسانی نداشته باشد اما خوشبختانه ما در سیستان و بلوچستان نیروی انسانی خوبی داریم.

وی افزود: محرومیت با کمتر توسعه یافته متفاوت است و امسال با همکاری مجمع نمایندگان اعتبارات مصوب سیستان و بلوچستان سه برابر شد اما تخصیص آن با وجود اینکه ۶ ماه از سال گذشته است هنوز محقق نشده است.

حسین زهی با درخواست از وزیر کشور و مدرس خیابانی برای دفاع از اعتبارات سیستان و بلوچستان، اذعان کرد: اگر اقدامی نشود تا سال های سال شاهد  این مشکلات خواهیم بود، آقای مدرس خیابانی رئیس جمهور اعلام کرده بودند که برای سیستان و بلوچستان استانداری ویژه انتخاب می شود و همین موضوع توقعات را از شما بالا می برد.

وی با درخواست از استاندار جدید سیستان و بلوچستان برای آغاز سفرهای درون استانی، تصریح کرد: نیاز است که با تمامی عزیزان استان از نمایندگی ولی فقیه و امام جمعه اهل سنت و دیگر عزیزان برای عمران و آبادانی استان مشورت بگیرید، در دیداری که با مجمع نمایندگان داشتید اعلام کردیم که از نیروهای بومی استان بهره گیری کنید.

نماینده مردم شهرستان های خاش،ميرجاوه ادامه داد: به آیت الله رئیسی نیز اعلام کرده ایم تاوقتی در  خط نظام و رفع مشکلات مردم باشید حمایت کرده و غیر از آن نه، از شما انتظار داریم در مواردی که آزادی کامل دارید درست عمل کنید، میخواهیم به ظرفیت های مهم استان نظیر آبهای دریایی، مرزهای زمینی توجه کنید چراکه این ظرفیت را داراست که علاوه بر استان، تامین کننده نیاز کل کشور نیز باشد.

وی با اشاره به معضل حاشیه نشینی در استان، خاطرنشان کرد: چراباید حاشیه نشینی وجود داشته باشد اگر به روستاها توجه شود دیگر مردم برای امرار معاش به حاشیه های شهرها نخواهند رفت، ما زمین خالی زیادی در استان داریم از شما میخواهیم برای رفع مشکلات تلاش کنید.
 

نیروی انسانی؛ گنج پنهان سیستان و بلوچستان

ملک فاضلی، نماینده مجلس شورای اسلامی مردم شریف شهرستان های سراوان، سیب سوران، مهرستان و گلشن، گفت:  باید به داشته ها توجه کرده و برای آن ارزش قائل باشید، از ابتدای انقلاب تاکنون با عمل آغاز کرده و پیش رفتیم نه با گفتار و شعار، هرگاه پابه میدان عمل گذاشته ایم، توانسته ایم تغییر ایجاد کنیم.

وی افزود: توانسته ایم و ثابت کرده ایم اعتماد هست، همانگونه ای که مقام معظم رهبری تاکید دارند گنج پنهان، سرمایه ها، معادن و دیگر چیزها نیست بلکه نیروی انسانی ماست که ایشان به خوبی دیدند، این نیروی انسانی در سرتاسر استان با عشق به انقلاب آرامش به وجود آورده اند.

ملک فاضلی خطاب به استاندار جدید سیستان و بلوچستان گفت: هر چیزی که نیاز است در این استان فراهم است، مرزخاکی ما با دو کشور نیازمند ترانزیت ایران با ۳۰۰میلیون جمعیت با ما هم مرز هستند، توجه کنید چه اهمیتی دارد این موضوع، در حوزه انتخابیه سراوان ۴۰۰کیلومتر مرز مشترک داریم به گونه ای که یک روستا در دوسوی مرز وجود دارد و در طول تاریخ این مردم بایکدیگر زندگی کرده اند.

وی ادامه داد: درخواست میکنیم تا در سراوان که در دل تاریخ مردمان آن با تجارت آشنایی داشته اند را دریابید.

وی با تاکید بر اینکه مردم این استان در همه عرصه های مختلف سرآمد بوده اند، تصریح کرد: درم ما در انتخابات ها همواره اول یا دوم بوده اند و در دل مرز و روستاها پای صندوق های رای بوده اند.
 

خلف وعده از هیچ دولتی پذیرفتنی نیست
 
معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس نیز در این آیین گفت: قدردان نعمت امنیتی هستیم که حاصل مجاهدت های سربازان تامین امنیت و خون شهداست. جمع شده ایم از زحمات مدیری تقدیر کنیم که معنی خدمت بی منت را تعریف و واژه خستگی را خسته کرد و فردی وارد چرخه مدیریتی استان می شود که هر کجا حضور داشته، منشا تحول بنیادی بوده است.
 
وی با اشاره به تعبیر حکیمانه مقام معظم رهبری در خصوص سواحل مکران به عنوان گنج پنهان ادامه داد: علی الرغم خدمات بی بدیل نظام جمهوری اسلامی اما به لحاظ شاخص های توسعه انسانی، فاصله معنادار و نجومی با دیگر استان ها داریم و حتی در خود سیستان و بلوچستان هم بین شمال و جنوب آن، این فاصله ها در حوزه شاخص های توسعه ای نظیر بهداشت، راه، آب، دسترسی به خدمات بهداشتی و اجرای طرح هادی و .... وجود دارد.
 
سعیدی اظهار کرد: این ظرفیت ها هیچ کدام به اندازه ظرفیت بالای نیروی انسانی با مردمان غیور این استان نیست، این مردم قبل از هر کسی وارد عرصه نبرد با دشمن خواهند شد، حق این مردم به طور قطع این گونه نیست، به جدیتی که دولت آیت الله رئیسی برای رفع سیمای نازیبای محرومیت از این استان دارد بسیار امیدوار هستیم.
 
به گفته وی، چیزی به نام سیستانی و بلوچستانی نا امید وجود ندارد، اما صبر انقلابی مردم را دیدید، از قهر انقلابی آن ها بهراسید، سیستان و بلوچستان محروم نیست، ما میهن را از ظرفیت های بی بدیل این پهنه محروم کرده ایم.
 
نماینده مردم چابهار اذعان کرد: باید همه ظرفیت ها را با هدف توسعه در کنار مدرس خیابانی که در واقع استاندار نظام جمهوری اسلامی است، قرار دهیم که البته این بستگی به تعامل و عملکرد وی دارد. اگر ذره ای از آنچه که نظام جمهوری اسلامی و پیوندی که هر مسئولی با امام امت دارد، انحراف صورت گیرد به طور قطع مجلس انقلابی به وظیفه نظارتی خود عمل می کند.
 
وی گفت: از زمانی که مقام معظم رهبری بحث سواحل مکران را مطرح کردند، نگاه ها به این پهنه جذب شد، اما مراد ایشان از توسعه چه بود؟ آیا صرفا با خشت، آهن، پتروشیمی، فولاد، بندر و راه آهن به توسعه خواهیم رسید؟ مگر می شود آن پهنه و جغرافیا توسعه یابد اما مردمانی که در آنجا زندگی می کنند از مواهب توسعه بی بهره باشند.
 
سعیدی اضافه کرد: نگاه یک سویه به توسعه ضد توسعه است، اگر شاخص های توسعه انسانی در نظر گرفته نشود، مسلما راه به جایی نخواهیم برد، نمی شود حرف از توسعه سواحل مکران بزنیم، اما پتروشیمی و فولاد حتی نیروهای خدماتی را از دیگر نقاط بیاورند یا 81 درصد مردم دشتیاری از آب بی بهره باشند، این توسعه نیست. توسعه ابتدا باید در شاخص های توسعه انسانی صورت بگیرد تا در ادامه با سرمایه گذاری کلان نظام و بخش خصوصی در سواحل مکران، مشکلات بی شمار مرتفع شود.
 
به گفته وی، هیچ کشوری به تبعه خارجی هویت نمی دهد اما در سیستان و بلوچستان پدیده فاقدین شناسنامه ای را داریم که بسیاری از آن ها ایرانی هستند، انتظار می رود با تدبیر ویژه وزیر کشور و با رعایت همه ضرایب امنیتی این مشکل به نحوی حل شود که حق به حقدار برسد.
 
نماینده مردم چابهار با بیان این که خلف وعده از هیچ دولتی پذیرفتنی نیست و از دولت محرومین و مظلومین به طریق اولا، اضافه کرد: رئیس جمهور در چابهار مصوب کرد که دانشگاه علوم پزشکی چابهار ایجاد شود، بنابراین می طلبد که از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی، نمایندگان و کمیسیون بهداشت این موضوع پیگیری و اجرایی شود.
 

امنیت پایدار بدون توجه به توسعه اقتصادی، علمی و فرهنگی محقق نخواهد شد

سردار محمد کرمی، فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور  در مراسم  تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، گفت: بحث امنیت پایدار بسیار مهم است و امنیت پایدار خوشبختانه در استان برقرار بوده و احساس امنیت که یک موضوع مهم است و در سیستان و بلوچستان احساس می شود.

وی افزود: امنیت پایدار بدون توجه به توسعه اقتصادی، علمی و فرهنگی محقق نخواهد شد، زیربنای همه اینها فرهنگ است که بسیار مهم می باشد، در حوزه اقتصادی ظرفیت های خوبی که در استان وجود دارد همین وحدت، انسجام و نیروی جوان است.

سردار کرمی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان جوانترین استان کشور است، اذعان کرد: این به معنای آن است که نیروی خیلی عظیم برای بهره برداری در همه عرصه ها وجود دارد، دانشگاه های موجود ظرفیت خوبی است اما به این شرط که در کنار علم به ظرفیت مهارت محوری و پژوهش توجه شود، درست است که از لحاظ تکنولوژی فاصله داریم اما این دانشگاه ها می توانند این خلاء را پر کنند.

وی ادامه داد: مدیریت شرکت های دانش بنیان یکی از اصل های مهم است یعنی باید به دنبال توسعه این شرکت ها باشیم، چه بخواهیم چه نخواهیم باید اقتصاد مردمی شود و این توانمندی وجود دارد.

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور  با تاکید بر اینکه مرز ظرفیت بعدی است و باید مرز تبدیل به محلی برای صادرات و واردات شود، اذعان کرد: یکی از راهبردهای اساسی ما این است که مرز به مرکزی برای صادرات و واردات تبدیل شود و اصلا بحث امنیتی نداریم ما، این کارهم هم اکنون شروع شده و ما درحال انجام اقدامات این موضوع هستیم.

نظام بودجه ریزی و نوع مجوز دهی به سرمایه گذاران دو مشکل استان است

وی افزود: در بحث معادن نیز اصل بر صنایع تبدیلی است، درحال حاضر بخشی از مواد استخراج شده به صورت خام فروشی خارج می شود، معادن عظیمی چون مس، کروم، تیتانیوم و فولاد را در استان داریم، منطقه چابهار می تواند محلی برای پتروپالایشگاه ها باشد، اینها ثروت های مهمی است که در این منطقه قرار دارد و باید صنایع تبدیلی آن به سرانجام برسد.

سردار کرمی با تاکید بر اینکه ثروت های بسیاری در استان وجود دارد، گفت: مرز، کشاورزی، دامداری و شیلات ظرفیت هایی است که هیچ استانی ندارد و با برقراری امنیت می توان از آنها بهره برد.

وی ادامه داد: بخشی از مشکلات برمیگردد به نظام بودجه ریزی که باید نمایندگان آن را پیگیری کنند و اگر تغییرنکند شرایط استان همین خواهد بود، و بخشی نیز به نوع مجوز دهی به سرمایه گذاران است و باید همه مردم مشارکت داشته باشند و یک سری در دستان افراد خاص نباشد، تشکیل تعاونی ها و تقویت آنها بسیار مهم است، اگر موانع رفع شود توسعه استان به سرعت پیش خواهد رفت، استان با این ظرفیت ها با همت مسئولان دارای آینده خوبی است، ب سواحل مکران را باید فراملی دید نه استانی باید به ظرفیت ها به خوبی توجه شود.

فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور  در پایان با تاکید بر اینکه ما در محضر خدا هستیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی اراده الهی است و هرچه فاصله بگیریم دچار آسیب می شویم، مسئولین عزیز اگر میخواهید به جای رسیده و کاری کنید به خدا وصل شوید و رضای الهی را در نظر بگیرید، بدانید فردای قیامت از همه مسئولان حسابکشی می شود ما ظرفیت های مهمی در کشور و استان داریم و هیچ چیزی کم نداریم با اتحاد، انسجام و برادری تمامی این مشکلات رفع می شود، ما کار نشد نداریم این مسئولیت ها امانت الهی است و مواظب باشید در این امانت الهی کوتاهی نکنید.
 

چشم امید مردم به دولت سیزدهم است

حبیب اله دهمرده، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه استاندار ‏سیستان ‏وبلوچستان بیان کرد: سیستان وبلوچستان در ابعاد مختلف قابل تحسین بوده و استعداد های فراوانی دارد، اما ‏علیرغم سرمایه گذاری زیادی که  نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده ولی آن طور که باید رضایتی در ‏بین مردم وجود ندارد که در این زمینه می طلبد تا مجدد تجدیدنظری در مورد این خطه از کشور صورت ‏گیرد.‏

وی تصریح کرد: از عقب ماندگی تاریخی و گستردگی استان مطلع هستیم، امروز بیکاری، گرفتاری و سایر ‏موارد به وفور وجود دارد، سیستان وبلوچستان جایگاه چندم کشور در اشتغالزایی را کسب کرده؟ روزی ‏سیستان عزتی در جهان داشت و انبار غله بود امروز اما به دلیل عدم استفاده از فرصت ها بند کمال خان راه ‏اندازی شد ومردم راهی جز کوچ کردن ندارند، چه جوابی می تواین به مردم بدهیم باید بترسیم از آه پیرزنی ‏که در نیمه شب ویران کننده است.‏

این مقام مسئول خطاب به آیت الله رئیسی، گفت: از دولت سیزدهم انتظار و به هزار ویک دلیل امید داریم ‏چرا که معتقدیم انسانی سالم بوده و باید کابینه درستی انتخاب می کردید؛ انتظار ما این است در این دولت ‏برای سیستان وبلوچستان کار بیشتری انجام شود و ما نیز برنامه داریم.‏

وی خطاب به مدرس خیابانی گفت: همه کارها آماده و پروژه های مانند راه آهن، کریدور چابهار تا میلک ‏زابل، نیروگاه بادی میل نادر همه ردیف بودجه و اعتباری دارند؛ انتقال آب از دریای عمان، آب های ژرف، ‏حقآبه از افغانستان که پنج سال سند آن تنظیم و شورای امنیت ملی دارد همه تکلیف شان مشخص است ‏حتی در سفری که دولت سیزدهم به استان داشتند نیز اعلام کردند که ظرفیت آب رژف یا انتقال آب که در ‏استان موجود است باید انجام شود در حالیکه در دولت های قبل ناملایماتی های زیادی صورت گرفت.‏

مردم به نظام امیدوار هستند

دهمرده اذعان کرد: در خصوص موضوع آب با دولت های قبلی مصیبت داشته ایم، در این جلسه برخی از ‏آنها حضور دارند برای کمک به رفع این مشکل از حمایت های رهبر انقلاب کمک گرفتیم که دستور کتبی ‏برای آبهای ژرف دادند اما متولیان امر پنج سال بنده را معطل کردند؛ حال بگویند امروز چگونه آب سیستان ‏را تامین خواهند کرد وقتی بند کمال خان بسته شده است.‏

وی تصریح کرد: تامین آب شهر زاهدان از رودخانه هیرمند و چاه نیمه ها از لحاظ تاریخی اشتباه است اکنون ‏باید برروی اینها کار کنید چرا که هم اشتغال دارد و هم اینکه مردم به نظام امیدوار هستند؛ باید همه کمک ‏کنند تا این اتفاق رقم بخورد.‏

جزء لیست پیشنهادات بنده برای استانداری سیستان وبلوچستان نبودید

نماینده مردم زابل در مجلس در ادامه به استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند و ماهر در سیستان وبلوچستان ‏در مناصب مدیریتی کشور اشاره کرد و افزود: استاندار جدید باید برای پیشرفت استان از توان نیروهای بومی ‏استفاده کند.‏

وی در بخش دیگر سخنان خود خطاب به مدرس خیابانی، اذعان کرد: شما در لیست پیشنهادات بنده برای ‏استانداری سیستان وبلوچستان نبودید اما اکنون اگر قوی کار کردید هرچه از دستمان برآید برای استان و ‏کشور و نظام خدمت کرده و یاریگرتان خواهیم بود تا جزو اولین ها باشیم اما اگر مسیر دیگری انتخاب ‏کردید برخورد خوبی نخواهیم کرد.‏

باج دهی ممنوع و جزو خط قرمزها به شمار می رود

دهمرده اظهار کرد: مردم سیستان وبلوچستان مردمانی نجیب و خوب هستند وسالیان طولانی است بایکدیگر ‏هیچ مشکلی نداشته و با مسالمت در کنار هم زندگی می کنند.‏

نماینده مردم زابل در ادامه ضمن ابراز امیدواری برای استاندار جدید استان که همچون آیت الله مدرس موفق ‏باشید، تاکید کرد: باج دهی ممنوع و جزو خط قرمزها به شمار می رود، همراهتان هستیم و امید است شاگرد ‏اول کشور شوید که ما نیز این مهم را خواهانیم تا برای استان سیستان وبلوچستان و برای همه آحاد کار ‏کنید.‏
 


سیستان وبلوچستان ‏جزو پنج ‏استان برتر اطلس تابش کشور

حسین مدرس خیابانی، استاندار جدید سیستان وبلوچستان در ادامه مراسم بیان کرد: در مدت زمانی که به ‌عنوان قائم مقام و یا سرپرست سازمان صمت بودم پنج بار به سیستان وبلوچستان سفر کردم و از نزدیک شاهد زحمات خستگی ناپذیر برادر زحمتکش خود"موهبتی" بوده ام، فردی توانمند و خستگی ناپذیر که در بحث  سیل شبانه روز برای کمک رسانی به مردم حضور داشت.
 
 
وی افزود: نمایندگان مجلس به برخی از ظرفیت های سیستان وبلوچستان اشاره کردند که در میان آنان بعضی مانند تنها بندر اقیانوسی کشور و بیشترین ظرفیت مرزی، خاص این استان است.

وی با تاکید بر این نکته که سیستان وبلوچستان جزو پنج استان برتر اطلس تابش کشور است و می توان در آن از ظرفیت نیروگاه خورشیدی بهره برد، گفت: امروز دولت عزمی جدی برای توسعه نیروگاه های خورشیدی دارد.

به گفته این مقام مسئول، سیستان وبلوچستان دارای معادن غنی است که تاکنون دست نخورده مانده و می توان با وجود آنها زمینه جذب سرمایه گذاران را فراهم کرد، اینها یکی از برنامه های اعلامی بنده در هیئت وزیران است و می تواند سرریز بنگاه های بزرگ اقتصادی مانند مس، فولا مبارکه و سایر سرمایه گذاران در بخش خصوصی، تعاونی و معدن کاران برای استفاده از مس، طلا، سنگ های تزئینی، کرومیت و ... باشد.

وی تصریح کرد: در مجموع این استان با وجود وسعت و پهناوری و به لحاظ موقعیت ها و پتانسیلهایی که دارد می تواند با اجرای طرح های مختلف در بحث آب، پرورش دام و سایر استعدادهای عظیم زمینه ای برای توسعه، اشتغالزایی و رفع محرومیت  باشد.

جهاد سازندگی بی امان با استقبال از بسیج همه امکانات محقق می شود

مدرس خیابانی ادامه داد: بنده در دولت سیزدهم یک جمله بیان کردم که "جهاد سازندگی بی امان با استقبال از بسیج همه امکانات مادی و معنوی محقق می شود"،  که در این راستا کل ظرفیت‌های استان مورد رصد قرار گرفته و ما برنامه داریم در این استان جهاد سازندگی بی‌امان و تمام عیار با تکیه بر ظرفیت مردم برای توسعه این استان ایجاد کنیم.

وی اذعان کرد: این نوید را می دهم که سیستان وبلوچستان با یک حساسیت ویژه توسط دولت سیزدهم دنبال می شود ، خیلی امیدوارم که با اجرای همین جهاد سازندگی بی امان و برکت حضور مسئولان نظامی، انتظامی، امنیتی و مدیران دستگاه ها و سازمان های مختلف که این استان را کارگاه سازندگی کرده اند بتوانیم تمام شاخص را در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی مطلوب تر کنیم.

به گفته استاندار جدید، تردید نداریم که بسیاری از معضلات و مشکلات استان در حوزه های امنیتی، اجتماعی و فرهنگی مسیر آن از طریق توسعه، اشتغالزایی و محرومیت زدایی حتما تحقق پیدا خواهد کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به چهار نکته تاکیدی آیت الله رئیسی اشاره کرد و گفت: حفظ و ارتقاء وحدت و برادری موجود بین اقوام و مذاهب موجود در استان و پیشگیری از اقدامات تفرقه‌افکنانه جریان‌های افراطی، به لحاظ اینکه اقوام بلوچ و سیستان و مردم شیعه و سنی استان در سالیان متمادی با همدیگر زندگی برادرانه داشته‌اند، استفاده از نیروهای کارآمد بومی و ظرفیت منابع انسانی توانمند و شایسته استان بالاخص جوانان، تأکید بر ارتقاء امنیت مرز و استان با کمک و همت مردم منطقه به عنوان مرزداران شایسته کشور و  ساماندهی و ضابطه‌مند نمودن مبادلات مرزی و سوخت‌بری موارد تاکید شده به بنده است که برای تحقق این اهداف قطعا از ظرفیت نیروهای توانمند بومی، اقوام و قومیت های مختلف استفاده خواهیم کرد و این مهم سرلوحه کارهای بنده خواهد بود.

تفاوت قومی مذهبی مانع روند توسعه و پیشرفت رفاه نخواهد شد

مدرس خیابانی بیان کرد: مطمئن باشید هیچ تضاد و تفاوت قومیتی، طایفه ای و مذهبی نمی تواند مانع روند توسعه و پیشرفت رفاه استان شود و تاکید بنده نیز  حفظ انسجام، یکپارچگی و وحدت موجود در استان است، چرا که امنیت هم پیش نیاز و هم نتیجه توسعه است و همه اقداماتی که در استان به لحاظ زیرساختی، عمرانی و آبادانی پیش می رود نیازمند امینت است که خوشبختانه در سیستان وبلوچستان وجود دارد.

وی اذعان کرد: تمامی کارها در حوزه رفاه، آبادانی، اشتغالزایی، سازندگی و محرومیت زدایی همه و همه در مقوله امنیت است، امنیتی که اکنون نیروهای مسلح برقرار کردند به لطف خدا با اجرای طرح های توسعه و محرومیت زدایی همان امنیت مرزداران و مردم خوب استان است که می تواند با تثبیت سکونت و تراکم جمعیتی آن را برقرار کنند کما اینکه در طول 42 سال عمر بابرکت نظام جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: تعامل با همه دستگاه هایی که برای آبادانی و سازندگی سیستان وبلوچستان نقش دارند مانند گروه های جهادی، تشکل های مردمی و قومی، قرارگاه خاتم الانبیاء، ستاد اجرایی فرمان امام راحل و بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن و تمام دستگاه های اجرایی و عمومی همه باید با یکدیگر برای ساختن سیستان وبلوچستان کمک کنیم، و معتقد هستم که همه ایران باید برای آبادانی سیستان وبلوچستان همت بکارند و مطمئن هستم در دولت سیزدهم و مردمی آیت الله رئیسی و هم نگاه  ویژه ای که رهبر انقلاب به این منطقه دارند این مهم محقق می شود.

وی اظهار کرد: همگان می دانیم حوزه قطب دنیا در حال تبدیل شدن از غرب به شرق و رشد تجاری به سمت اقیانوس هند و چین می رود که گذرگاه آن ها، سیستان وبلوچستان است و باید با طرح های متعددی که از جنس ارتباطات ریلی، دریایی و جاده ای یا کریدور چابهار به میلک داریم بهره گرفته و برای پیشرفت استان کار کنیم.

مدرس خیابانی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه بزرگترین برنامه ما در استان بحث انتقال آب از دریای عمان است، گفت: این مهم دیگر آرزو نیست، همانطور که نیاکان ما آب قنات را آوردند و هزاران سال است از آن استفاده می کنیم انتقال آب از دریا نیز محقق می شود و این مهم از اوجب واجبات است که باید مطالبه عمومی باشد؛ در تحقق این مسیر  نیز از کمک های دولت، معادن و صنعت ها استفاده خواهیم کرد زیرا آبادانی در پی دارد.

استاندار استان خاطر نشان کرد: طی بررسی از نقشه استقرار آب شیرین کن های خلیج فارس خیلی تاسف خوردم که از 95 درصد آب شیرین کن های مستقر در جنوب خلیج هستند و ایران فقط از 5 درصد آن استفاده می کند؛  امید است به یاری خدا روزی برسد که انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس توسط آب شیرین کن ها با جنوب خلیج فارس برابری کند.
 

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcb08b8srhbazp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما