تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۱
علیرضا میر گفت: رهبر و فرمانده‌‎ای بی‌نظیر امام راحل در دوران دفاع مقدس و همچنین وحدت و مقاومت رمز پیروزی ملت ایران در آن زمان بود.
رهبری، وحدت و مقاومت مردمی رمز موفقیت در دفاع مقدس بود/ الگوی مدیریتی در کشور به سبک رزمندگان باعث خروج از مشکلات و چالش ها می شود
به گزارش عصرهامون، علیرضا میر؛ معاون فرمانداری ویژه چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به رمز پیروزی و اقتدار ما در دوران دفاع مقدس علیه رژیم بعث عراق بیان کرد: وحدت و مقاومت رمز پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس بود که در ۴۰ سالگی این فرهنگ الگو مناسبی برای سایر کشورها است.
 
وی با اشاره به نقش مردم در حمایت از انقلاب تازه تاسیس و امام در دفاع از کیان مرزهای کشور افزود: نقش مردم؛ چه عام مردم و چه نخبگان و خواص همراه و دارای عقاید انقلابی همه در مرحله مبارزه با "رژیم پیشین" نقشی قاطع و تاثیرگذار است و می‌توان تاکید کرد که این نقش،  یکی از چهار عنصر اصلی دارای نقش در وقوع انقلاب که باعث گسترش آرمان‌های جدید جایگزین، نقش‌آفرینی رهبری و واحدهای تابعه آن، نقش عامه مردم و نقش گسترش روحیه انقلابی می‌باشد.
 
معاون فرماندار چابهار تصریح کرد: پایمردی و مقاومت رزمندگان تنها با چنگ و دندان و تنها در شرايطي كه جز چند اسلحه سبك و كوكتل مولوتف دست ساز، چيزي در اختيار نداشتند با اتكاء به خداوند بيش از يك ماه در مقابل ارتش تا به دندان مسلح عراق مقاومت كردند وحماسه آفريدند.
 
وی نقش رهبری امام خمینی ره در هدایت مردم و روحیه دهی به رزمندگان را مهم ترین عامل پیروزی عنوان کرد و ادامه داد: رهبری مهم‌ترین عامل پیروزی، حفظ روحیه و پیشگیری از آسیب ها در تمامی جنگ‌ها است. 
 
وی گفت: در ایران اسلامی نیز در جنگ تحمیلی، شخصیت عرفانی و حماسی حضرت امام(ره) از ایشان، رهبر و فرمانده‌‎ای بی‌نظیر در دوران دفاع مقدس ساخته بود که نگرش، آموزه‌ها و سیره ایشان تأثیر عمیق انکار ناپذیری بر روحیه ملت و رزمندگان و آمادگی‌های آنان در برابر دشمنان داشت.
 
میر اذعان کرد: حضرت امام(ره) جنگ تحمیلی را به دفاعی مقدس و حماسه‌ای با شکوه برای ملت ایران مبدل کرد، انسان‌های فراوانی را از چارچوب جهان مادی خارج ساخت و با الهام از تعالیم و آموزه‌های غنی دینی و سیره پیشوایان معصوم(ع)، آنها را برای میدان نبرد با دشمنان آماده ساخت و اعجاب و شگفتی سیاستمداران و نظامیان دنیا را برانگیخت.
 
وی افزود: زنده نگهداشتن یاد شهید یعنی زنده نگهداشتن شخصیت شهید و زنده نگهداشتن شخصیت شهید یعنی زنده نگهداشتن اعتقادت ایشان و زنده نگهداشتن اعتقادات وی یعنی زنده نگداشتن حق، و از آنجائی که باطل هیچ وقت آرام نمی نشیند و از هر راهی مانند ایجاد شبهه افکنی، ایجاد ترس و وحشت، وعده های جوان پسندانه برای از بین بردن حق تلاش می کند.
 
وی ادامه داد:  لذا باید ما با زنده نگهداشتن شخصیت هائی که برای دفاع از حق از جان خود گذشتند در مقابل باطل ایستادگی نمائیم؛ و لازم است تا روزی که خداوند وعده داده است امام زمان تشریف می آورند و زمین را از وجود ظلم و ظالم پاک می فرماید این مقاومت را ادامه دهیم.
 
معاون فرماندار اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و صالحان باعث می شود که مردم به سوی کارهای خیر تشویق شوند و روحیه ی ایثار و از خود گذشتگی به خاطر خدا برای همنوع خود در جامعه رواج پیدا کند و انسان ها از روحیه ی خود خواهی و خود بینی خارج شوند و خلاصه اخلاق حسنه در جامعه ترویج داده شود.
 
 
وی گفت: جوانان و نوجوانان دانش آموز در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس نقش برجسته و تعیین کننده‌ای داشته و با طلایه داری در جبهه‌ها و تقدیم بیش از ۳۶ هزار شهید و هزاران جانباز و آزاده در طول دوران جنگ تحمیلی دین خود را به اسلام و انقلاب اسلامی به خوبی ادا کردند.
 
وی ادامه داد: رشادت‌ها و دلاورمردی‌های شهیدان دفاع مقدس، صفحاتی زرین را در تاریخ ایران بر جای نهاد به همین دلیل الگو قرار دادن آنها در میان جوانان می تواند کشور را در برابر توطئه بدخواهان و دشمنان ایمن کند..
 
میر با اشاره به اینکه ما مسئولین امروز در قبال خون شهیدان و جهاد رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس وظیفه ای سنگین داریم بیان کرد: شهدا و جانبازان عزت نفس را معنایی دوباره بخشیدید زیرا اگر عزت نفس و آن استحکام اراده نبود آن تصمیمات را در زمان جهاد نمی‌گرفتید، بنابراین وظیفه ما در قبال خون شهدا و فداکاری و ایثار جانبازان حفظ انقلاب و اهداف شهدا است.
 
وی با اشاره به اینکه دوران دفاع مقدس الگو پذیری بسیار خوبی برای مردم و مسئولین است افزود: الگویی که منحصر به فرد است و در خود ایران تمامی آزمون و خطاهای آن انجام شده و با بافت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، ارزشی و مدیریتی ما نیز سازگاری دارد می تواند به خروج کشور از مسائل پیش آمده کمک کند و راهگشای خوبی برای مدیریت بحران های کشور باشد.
 
معاون فرماندار خاطرنشان کرد: این مدل در دوران دفاع مقدس صورت پذیرفته است ولی اگر این الگوی مدیریتی در هر عرصه ای با ویژگی های خاص خود و متناسب با آن عرصه به کار گرفته شود میزان موفقیت و کارآمدی را مانند دوران دفاع مقدس بالا می برد.
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccesqs02bq0o8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما