تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۲۵
معین الدین سعیدی با انتقاد از نبود ظرفیت‌های خاص مدیریت بحران در پهنه سواحل مکران، گفت: طوفان اخیر آسیب‌های جدی به زیرساخت‌های آب، برق و ظرفیت های کشاورزی و شیلاتی وارد کرد که می طلبد خسارات در اسرع وقت برآورد و جبران شود.
فلسفه مدیریت بحران چیست؟/خسارات طوفان اخیر در اسرع وقت جبران شود
به گزارش عصرهامون، در پی وقوع طوفان حاره‌ای «شاهین» بخش‌های زیادی از سواحل عمان و استان سیستان و بلوچستان درگیر و دستگاه‌های امدادی و خدماتی در سطح استان به حالت آماده‌باش در آمده‌اند؛ در این بین علاوه بر مسدود شدن برخی از محورهای مواصلاتی خسارت هایی نیز به تاسیسات برق، آب و کشاورزی در چابهار و کنارک وارد شد.

طبق نخستین برآوردها این میزان خسارت حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان بوده که میزان خسارت نهایی پس از خروج سامانه از استان به طور دقیق بررسی خواهد شد.

در این باره معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طوفان و افزایش میزان غلظت گرد و غبار در سیستان و بلوچستان، گفت: در پهنه سواحل مکران هر چند وقت یک بار شاهد پدیده های خاص جوی هستیم که آخرین آن وقوع طوفان شاهین بود.

وی افزود: سازمان هواشناسی هشدارهای جدی را داده بود اما متاسفانه 6 نفر جان خود را از دست دادند و آسیب‌های جدی به زیرساخت‌های آب، برق و ظرفیت های کشاورزی و شیلاتی وارد شد.

عضو مجمع نمایندگان استان ادامه داد: سازمان مدیریت بحران و هلال احمر باید ورود جدی تر به این موضوع داشته باشند و خسارت های طوفان در اسرع وقت برآورد و جبران شود.

وی ادامه داد: هر چند شاهد رخداد مداوم این اتفاقات هستیم و پهنه سواحل مکران به لحاظ موقعیت اقلیمی خاص در معرض این گونه حوادث و بلایا است و باید ظرفیت های خاص مدیریت بحران در منطقه ایجاد شود  اما متاسفانه تاکنون به آن توجه نشده که با توجه به مداوم بودن این بلایا می طلبد این مهم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

نماینده مردم چابهار اظهار کرد: هیچ سالن مدیریت بحرانی و امکانات لجستیکی برای خدمات رسانی به مردم در زمان بحران در منطقه وجود ندارد؛ در این رابطه مشخص نیست فلسفه مدیریت بحران چیست؟ متاسفانه با رویه فعلی نه تنها بحران‌ها مدیریت نمی‌شود بلکه خودمان بحران‌ساز می شویم.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdch6inzx23nkid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما