تاریخ انتشار :شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۱۰
رئیس‌جمهور از تعیین مهلت ۳ ماهه برای اصلاحات ساختاری در سازمان اموال تملیکی و تعیین‌تکلیف اموال موجود در انبارهای این سازمان خبر داد و گفت: مشکل کشور قاچاق سازمان‌یافته است. باید بسیج شویم و نیروهای اطلاعاتی باید برای شناسایی عناصر قاچاق سازمان‌یافته و دست‌های پشت‌پرده و جریان مافیایی قاچاق همت کنند.
کالاهای اموال تملیکی باید سریع تعیین تکلیف شود/ رفع موانع تولید یکی از اولویت‌های دولت است
به گزارش عصرهامون به نقل از راه دانا؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در حاشیه بازدید از انبار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در بوشهر اظهار کرد: باید همت شود تا هرچه زودتر تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سراسر کشور مشخص شود.
وی افزود: از مرجع قضائی انتظار داریم که هر چه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف پرونده‌های اموال تملیکی اقدام کنند. گذشت زمان باعث خسارت می‌شود. این زمان هم برای دولت و هم برای صاحب مال باعث خسارت است، در صورتی که قرار باشد این اموال مسترد شود.
رئیس جمهور تصریح کرد: نباید به گونه‌ای عمل شود که گذشت زمان از ارزش این کالاها بکاهد. دادستان باید پرونده‌های مرجع قضائی و تعزیرات را تعیین تکلیف کند.
 
رئیس‌جمهور با بیان اینکه عمیقاً به بازنگری ساختاری سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اعتقاد دارم، افزود: مشکل سازمان اموال تملیکی، ساختاری است. مسئله رفتاری فقط نبوده؛ مسائل رفتاری ممکن است حل شود، اما ممکن است بعد از مدتی کوتاه این مشکل دوباره دیده شود.
 
وی تاکید کرد: بنابراین ظرف مدت ۳ ماه باید در ساختار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بازنگری صورت گرفته و وضعیت اموال‌ موجود در انبارها نیز تعیین‌تکلیف شود. 
 
رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر مقابله با قاچاق سازمان‌یافته و جریان مافیاییِ پشت پرده، گفت: مشکل کشور قاچاق سازمان‌یافته است. باید بسیج شویم؛ نیروهای اطلاعاتی باید برای شناسایی عناصر قاچاق سازمان‌یافته و دست‌های پشت‌پرده و جریان مافیایی قاچاق همت کنند.
 
آیت‌الله رئیسی افزود: اینکه طرف یک کالایی از آن‌سوی مرز آورده یا در یک لنج چند قلم کالا بوده و یا موضوع کوله‌بری، بحث ما نیست بلکه جریان مافیای قاچاق باید مورد بررسی قرار گیرد. 
 
 
مشکلات تولیدکنندگان باید گره‌گشایی شود/ تاکید بر احیاء تولیدی‌های راکد
 
آیت‌الله رئیسی  امروز همچنین در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهار کرد: تولید نیاز ضروری کشور است و باید به صورت ویژه از بخش‌های مختلف تولید حمایت شود.
 
رئیس جمهور گره‌گشایی از مشکلات تولیدکنندگان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه‌های مختلف باید به صورت ویژه از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان حمایت شود.
 
رئیسی حمایت از تولید را ضروری دانست و گفت: گره‌گشایی از مشکلات تولیدکنندگان باید با جدیت دنبال شود.
 
وی بر رفع مشکلات واحدهای راکد تأکید کرد و گغت: رفع موانع تولید یکی از اولویت‌های دولت است.
 
آیت‌الله رئیسی در این بازدید، وضعیت فعالیت واحدهای تولیدی و شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر را بررسی کرد. در این بازدید مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر گزارشی از فعالیت‌های شرکت‌ها و واحدهای تولیدی و خدماتی مستقر در این منطقه ویژه ارائه کرد.
 
 
صنعت کشتی‌سازی باید بومی شود
 
رئیس جمهوری در بازدید از مؤسسه دریایی شهید محلاتی سپاه در بوشهر نیز بیان کرد: استان بوشهر ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه دریا و حمل و نقل دریایی دارد.
 
آیت الله رئیسی افزود: صنایع تولید شناور در استان بوشهر دارای قابلیت و توان بسیار خوبی هستند و باید زمینه تقویت تولید در شرکت‌های فعال در این حوزه به خوبی استفاده شود.
 
وی بر حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع دریایی تاکید کرد و گفت: فناوری صنعت کشتی‌سازی باید بومی‌سازی شود.
 
رئیس جمهور بیان کرد: فعالیت‌هایی که برای طراحی و ساخت شناورها در کلاس‌های مختلف انجام می‌شود، جلوه‌ای از خودکفایی است و ضمن اینکه جنبه دفاعی دارد، در فعال کردن اقتصاد دریا و جلوگیری از خروج ارز از کشور نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.
 
آیت‌الله رئیسی بر لزوم تلاش برای بومی کردن فناوری صنعت کشتی‌سازی تاکید کرد و گفت: دولت از فعالیت‌های انجام شده در این عرصه حمایت و پشتیبانی می‌کند.
 
وی در این بازدید که با سالروز حماسه دریادلان نیروی دریایی سپاه در مقابله با متجاوزان آمریکایی همزمان شده است، یاد شهیدان به‌ویژه شهید نادر مهدوی را که دلاورانه در مقابل تجاوز بیگانگان ایستاد، گرامی داشت.
 
رئیس جمهور همچنین با حضور در جمع کارگران شاغل در این مجموعه با آنان دیدار و بر استفاده از نیروهای بومی در مراکز صنعتی و کشتی‌سازی استان تاکید کرد.
 
دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و مسئولان مرکز شهید محلاتی مراحل مختلف طراحی، ساخت و تعمیر شناورهای دریایی را تشریح کردند.
 
 
انتهای پیام
https://www.asrehamoon.ir/vdcepw8z7jh8eei.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما