ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> حضرت سکینه(س) پیام آور حماسه عاشورادخت گرامی اباعبدالله راوی حقیقت کربلا بود | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۱۹
حجت الاسلام والمسلمین هادی بامری گفت: حضرت سکینه(س) در موقعیت های مختلف به بیان حقایق کربلا می پرداخت و پیام عاشورا رابه گوش مردم می رساند.
حضرت سکینه(س) پیام آور حماسه عاشورا/دخت گرامی اباعبدالله راوی حقیقت کربلا بود
به گزارش عصرهامون؛ حجت الاسلام والمسلمین هادی بامری کارشناس مذهبی در گفت و گو با زاهدنیوز؛ بیان کرد: حضرت سُکَینه(س) دختر امام حسین (ع) و نام مادرشان رباب بنت امرؤالقیس می باشد. و آن خانم در ‌واقعه کربلا حضور داشتند و شاهد وقایع و مصائب کربلا بودند.

وی افزود: در مورد تاریخ ولادت این بانوی بزرگوار،  چیزی در تاریخ نیامده، اما زمان درگذشتشان پنجم ربیع الاول سال ۱۱۷ می باشد ، نام ایشان آمنه و امینه بوده که مادرشان بخاطر سکون و آرامش و وقاری که داشت، او را به لقب سُکَینه صدا میزد.

وی خاطرنشان کرد: مادر آن بانو ، رُبٰاب یکی از زنان نام دار و شایسته در اسلام است که یک فرزند دیگر به نام عبدالله یا همان علی اصغر(ع) دارد ، حضرت رباب (س)در کربلا حضور داشته و شاهد شهادت همسرشان امام حسین (ع) و فرزندشان حضرت علی اصغر(ع) بوده و مشقت و سختی های فراوانی را در واقعه کربلا متحمل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شدت علاقه ای امام حسین (ع) به رباب(ع) و سکینه(س) آنقدر زیاد بود که درموردشان فرمود:خانه ای را که در آن رباب و سُکِینه باشد را دوست دارم و مال خودم را برایشان خرج میکنم.

حجت الاسلام بامری تاکید کرد: در مورد ازدواج حضرت سکینه نقل شده که با پسر عموی خود عبدالله بن حسن ازدواج کردو عبدالله در روز عاشورا همراه اصحاب و یاران امام حسین(ع)به شهادت رسید ، و سکینه بعد از آن با هیچکس ازدواج نکرد.

وی ادامه داد: بعد از آن واقعه عظیم خاندان اهل بیت حضرت زینب و حضرت سکینه و بقیه خاندان را به کوفه وشام به اسارت بردند،آقا ابا عبدالله باز در وصف دخترشان میفرماید:سُکَینه غرق در عبادت و محو جمال ازلی هست و روزهایش غرق در عبادت و راز نیاز با پروردگار سپری می شد و ایشان در موقعیت های مختلف به بیان حقایق کربلا می پرداخت و پیام عاشورا رابه گوش مردم می رساند.

وی اذعان کرد:  آن بانوی رشیده و با عظمت در کربلا ۱۰الی ۱۳ سال داشته اند و امام حسین (ع) در هنگام وداع با اهل حرم حضرت سکینه را خیر النساء(بهترین زنان) خطاب می کنند و یکی از بیانگران و راویان آن واقعه عظیم بانو حضرت سکینه بوده و برای پدربزرگوارشان و همچنین بقیه اصحاب زیاد مصیبت و عزاداری برگزار کردند.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: آن بانو در پنجمین روز از ربیع الاول سال ۱۱۷ هجری قمری درگذشتند و راجع به محل دفنش دو نقل قول وجود دارد یک نقل اینست که می گویند در قبرستان بقیع دفن شده اند و نقل قول دیگر این که مدفن مبارکشان در دمشق سوریه می باشد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbw5b8arhbasp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما