تاریخ انتشار :جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۱۲
یک کارشناس مسائل مذهبی مطرح کرد؛

امام حسن عسکری؛ (ع) اسوه سخاوت و صبر

حجت الاسلام والمسلمین محسن اشرفیان گفت: دوران امامت امام حسن عسکری(ع) از دشوارترین روزگارها در عصر امامت امامان بود.
امام حسن عسکری؛ (ع) اسوه سخاوت و صبر
به گزارش عصرهامون محسن اشرفیان، کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار پهره ضمن عرض تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک آغاز امامت امام زمان (عج) بر همه مسلمانان و شروع ایام هفته وحدت بیان کرد: یکی از کرامات زیبا بسیار قابل ستودنی امام یازدهم صبر وی بوده که با توجه به این که به آن حضرت در آن زمان دشمنان بسیار اهانت و ناسزا می گفتند و جسارت می کردند وی در مقابل آن ها هیچ واکنشی از خود نشان نمی داد و فقط صبور بود.

وی با اشاره به روایت این که فردی یهودی در مقابل اصحاب و یاران امام حسن عسکری (ع) شروع به ناسزا کردن آن حضرت کرد، افزود: آن شخصیت بزرگوار در برابر بی ادبی های آن فرد فرمود ای یهودی انگار در این شهر غریب و در مانده ای، من در اختیارت هستم و وقتی آن شخص رفتار حضرت را دید از کردار خود پشیمان و شرمنده شد که این یک مورد نشانه رفتارهای پرتواضع و فروتن او را می رساند.

این کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: کلیه مسلمانان باید رفتارهای امام حسن عسکری (ع) را در زندگی خود الگو قرار دهند و اکنون در جامعه با توجه به وجود مشکلات زیاد نیاز است که همه صفت اخلاقی صبوری را در وجود خود تقویت کنند.

وی اضافه کرد: امام حسن عسکری (ع) تا مدت ها به دنیا آمدن حضرت مهدی (عج) را پنهان می‌کردند چون که اگر مردم در آن می‌دانستند که امام زنده است، او را به شهادت می‌رساندند، به همین دلیل در سن پنج سالگی امام زمان (عج) در غیبت به سر می برد‌.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: یکی از دیگر ویژگی های شخصیتی بسیار بارز امام یازدهم عبادت و علم بی شائبه وی بوده که شاگردان بسیار زیادی را توانست تربیت کند و آموزه های دینی اسلام را به آنان بیاموزد‌.

وی عنوان کرد: صامت، هادی، رفیق، زکی، سراج، مضی، شافی، نقی، مرضی از القاب امام حسن عسکری(ع) هستند که مشهورترین لقب وی، عسکری است که به اقامت اجباری‌ اش در سامرا اشاره دارد و او در آن جا تحت مراقبت حکومت قرار داشت و برای فعالیت‌های خود با محدودیت روبه‌رو بود و از طریق نمایندگان خود و نیز از راه نامه‌نگاری با شیعیان ارتباط داشت.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcefw8zfjh8epi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما