تاریخ انتشار :سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۶:۱۵
پس از مدت ها انتظار با پیگیری های رسانه ای و نمایندگان مجلس ساخت کارخانه فرآوری مس در سیستان آغاز شد تا امیدبخش جوانان جویای کار منطقه و نقطه ای برای پایان دادن به بیکاری تعدادی زیادی از مردم بومی شود.
صنایع معدنی رنگین کمان معادن کشور روی ریل توسعه قرار گرفت/امید به اشتغال در دل جوانان سیستان و بلوچستان زنده شد
به گزارش عصرهامون؛ سیستان و بلوچستان به دلیل قابلیت های بی نظیرش در حوزه معادن یکی از بهترین و مستعدترین مناطق برای احداث کارخانجات فرآوری مواد معدنی محسوب می شود.

دیاری که سرشار از قابلیت ها در حوزه معادن است و از بعد غنی بودن معادن و کان سنگ های فلزی و غیرفلزی به عنوان رنگین کمان معادن کشور شناخته می شود.

ظرفیتی بی نظیر که در صورت توجه در سال تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها می تواند رونق تولید و اشتغال را در این استان محروم اما سرشار از ظرفیت رقم بزند.

فرصتی که در منطقه سیستان پس از سال ها رنج بیکاری دیده شد و بعد از کشف ذخیره گاه بزرگ مس به مساحت۹۰ کیلومتر مربع و با سطح اکتشاف ۲ کیلومتر مربع، صنعت مس سیستان و بلوچستان و ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری آن مورد توجه قرار گرفت، به گونه ای که خبرها حاکی از آغاز عملیات اجرایی ساخت کارخانه فرآوری مس جان جا سیستان است، اتفاقی مهم که امید به اشتغال را در دل جوانان جویای کار منطقه زنده کرد.

ذخایر معدنی سیستان و بلوچستان؛ پتانسیلی بالقوه

محمد سرگزی، رئیس مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی در این باره بیان کرد: از ابتدای مجلس یازدهم ذخایر معدنی این خطه به عنوان یکی از پتانسیل‌های بالقوه منطقه مورد توجه ویژه قرار گرفت.

به گفته وی، ایجاد اشتغال از جمله موضوعاتی بود که مردم حوزه سیستان از ما به عنوان نماینده خود در مجلس انتظار داشتند که تجلی این انتظار و امیدواری در پای صندوق‌های رای نمایان شد.

نماینده مردم سیستان در مجلس اضافه کرد: با توجه ویژه به ظرفیت های سیستان، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه عمرانی در منطقه در اولویت کاری قرار  دارد که در همین راستا ذخایر معدنی این منطقه به عنوان یکی از ظرفیت ها مورد توجه قرار گرفت.

وی اضافه کرد: یکی از نقاط مورد توجه در منطقه معدن مس جان جا بود که علی رغم پتانسیل بالا و ذخایر معدنی قابل ملاحظه به آن توجه چندانی نشده بود.
 

ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار نفر در سیستان و بلوچستان

سرگزی گفت: بدون تردید ایجاد کارخانه فرآوری مس در منطقه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم بیش از سه هزار شغل ایجاد خواهد کرد، تاثیر به سزایی در توسعه منطقه و کاهش نرخ بیکاری حوزه سیستان خواهد داشت.

وی اظهار کرد: با توجه به این مهم پیگیری های لازم انجام شد و پس از گذشت ۱۶ ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم و با پیگیری های انجام شده جهت تحویل زمین و ایجاد زیر ساخت لازم، عملیات اجرایی احداث کارخانه فرآوری مس در حوزه سیستان آغاز شد.

رئیس مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان افزود: پس از بازگشایی و فعال شدن بازارچه های مرزی، احداث این کارخانه نیز در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی منطقه می تواند نوید بخش روزهای بهتری برای مردم منطقه باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcawen6m49nyw1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما