کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جليلي در مناظره تلويزيوني:

دانشجويان زاهداني نقدهاي جدي به شوراي امنيت داشتند

15 خرداد 1392 ساعت 19:22

سعید جلیلی گفت: باید روی سه حوزه مسجد، معلم و مادر سرمایه گذاری ویژه کنیم.



به گزارش عصر هامون، سعید جلیلی به عنوان نفر چهارم در زمان باقی مانده خود از بخش اول مناظره با تاکید بر صدور سبک زندگی به جهان گفت: گر الان داریم وارد مرحله جدید میشویم که باید برای تمدن اسلامی برنامه ریزی کنیم یک بحث عمده اش در کنار سخت افزارهایی مانند اختراعات و نوآوری ها بحث روح آن است که مساله سبک زندگی است که بتوانیم به جهان معرفی کنیم.

وی ادامه داد: یک بحث اساسی که هست ساماندهی فرهنگی است یعنی باید بتواند بین بخش های فرهنگی دولت یک هماهنگی باشد و اینها بر اساس آن به سمت اهدافشان پیش بروند. آموزش و پرورش و عالی و ... باید هماهنگ باشند. به نقش دولت در اقتصاد فرهنگ هم باید اشاره شود. اگر برخی جاها اگر سرمایه گذاری کنیم موجب می شود در دهها حوزه دیگر صرفه جویی شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به کتاب خوانی در ایران قدیم تصریح کرد: گر از مسجد به صورت ۲۴ ساعت استفاده کنیم. یک کتابی توضیح میدهد ۱۱۰۰ سال پیش در آنجا شبانه روز کتابخانه های شبانه روزی بوده که نان و غذا و کاغذ رایگان در اختیارش قرار میدادند. این ظرفیت ها را ما داشتیم. باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم.

جلیلی افزود: اگر به مادری به عنوان نقش تمام وقت و موثر استفاده کنیم که به خوبی فرزند را تربیت کند و همینطور معلم را یک ظرفیت برایش فراهم کنیم خیلی از آسیب های اجتماعی را روبرو نیستیم که برایش هزینه و سرمایه گذاری کنیم که مثلا چگونه باید با آن مبارزه کنیم. باید روی سه حوزه مسجد، معلم و مادر سرمایه گذاری ویژه کنیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: فرهنگ ما این ظرفیت را دارد که نشاط و ارتقای فرهنگی را ایجاد کند. این به معنای ان نیست که همه فرهنگ استاد دانشگاه را داشته باشند. مظاهر زیبایی مانند فرهنگ راننده تاکسی و راننده های جاده را داریم. باید یک حیات طیبه شکل بگیرد یعنی زندگی گوارا و دلنشین. هرچه این زندگی قویتر محقق شود برای جامعه آنچه مورد نظر است بهتر محقق می شود. اتفاقا دولت در این زمینه بسیار موثر است. مردم به امرایشان شبیه تر از پدرانشان هستند.

وی با تاکید بر نشاط جوانان گفت: باید دید دولتمردان چه فرهنگی را تزریق میکنند؟ در اشرافیت یا ساده زیستی؟ در عدالت یا تبعیض؟ فکر میکنم ظرفیت های بسیار خوبی متناسب با فرهنگ اسلامی و ایرانی خودمان داریم که میتواند نشاط ایجاد کند. نشاط جوانان از هیئت های مذهبی. چند نفر مثلا به هیئت آقای محمود کریمی می روند و نشاط ایجاد میکنند. هرچه استفاده از این ظرفیت ها و ظرفیت های طبیعی بیشتر شود، سود بیشتری می یابیم. هرچه پیام هایی ما بیشتر به صورت هنر به جهان ارائه شود بهتر میتواند اشاعه یابد.

جلیلی در نقد سخنان عارف در مورد فضای دانشگاه‌ها گفت: فضایی که آقای عارف می فرمایند را نمیدانم از کجا میگویند. همین دیروز در سیستان و بلوچستان بودم و اتفاقا نقدهای اساسی را دانشجویان به راحتی از عملکرد شورای عالی امنیت ملی مطرح کردند. من ندیدم در آن چهار سال ۸۰ تا ۸۴ خود آقایان برای برگزاری کرسی های آزاداندیشی و ... چه اقدامی انجام دادند.
انتهاي پيام/5696


کد مطلب: 1481

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/1481/دانشجويان-زاهداني-نقدهاي-جدي-شوراي-امنيت

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir