تاریخ انتشار :يکشنبه ۹ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۱:۳۴
رییس مرکز کشاورزی قصرقند گفت: با آغاز فصل برداشت محصول انبه، کارگاه های تولید ترشی در این شهرستان رونق گرفته است.
ترشی انبه قصرقند،محصولی که به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود+عکس
ترشی انبه قصرقند،محصولی که به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود+عکس
به گزارش عصر هامون، ˈعبدالناصر رئیسیˈ در گفت و گو با خبرنگار نیکنما افزود: در جنوب سیستان و بلوچستان ترشی انبه قصرقندی نامی آشناست به طوری که به عنوان سوغات به شهرهای مختلف کشور و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.

رئیسی افزود: بیش از ۲۰۰ نفر از زنان این شهرستان در قالب مشاغل خانگی به تهیه ترشی انبه بصورت انبوه در ۲۰ کارگاه می پردازند.
زنان نیکشهری در حال درست کردن ترشی انبه
وی اظهار داشت: چتنی، هرام با پوست، بدون پوست و هسته دار، ترشی انبه روغنی، سرکه ای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی از انبه نارس در شهرستان قصرقند است که طرفداران بسیاری در منطقه دارد.
وی ادامه داد: بیشتر مردم این ترشی خوشمزه را همراه با برنج مصرف می کنند.
ترشی انبه  محلی
ایشان تصریح کرد: ۱۵۰ هکتار باغ انبه در شهرستان قصرقند وجود دارد که ۷۰ درصد تولیدات آن به تولید ترشی اختصاص یافته است.

وی گفت: ترشی تولیدی در قصرقند بازار پسندی و مرغوبیت خوبی دارد بطوریکه بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان سیستان و بلوچستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
 
ترشی انبه محلی
شهرستان قصرقند در ۶۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان قطب تولید محصولات متنوع از مرکبات، خرما، برنج تا گندم و انبه است.

به گزارش عصر هامون به گوشه ای از خواص و مضررات انبه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد .
۱)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است .
۲)انبه تقويت كننده قواي جنسي است .
۳)رنگ صورت را درخشان مي كند .
۴)دهان را خوشبو مي كند .
۵)ادرار آور است .
۶)يبوست را برطرف مي كند .
۷)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند .
۸)انبه تميز كننده خون مي باشد .
۹)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد .
۱۰)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود .
۱۱)براي رفع اسهال مفيد است .
۱۲)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد .
۱۳)براي درمان بواسير مفيد است .
۱۴)عطش را برطرف مي كند.
۱۵)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .

خواص مغز هسته انبه

انبه داراي هسته بزرگي است كه در وسط آن مغز آن قرار درد كه بجاي مغز بادام مي توان از آن در شيريني جات استفاده كرد .
مغز هسته انبه از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .
۱-خوردن مغز هسته اسهال را برطرف مي كند .
۲-براي معالجه سرماخوردگي مصرف مي شود .
۳-سرفه هاي سخت را درمان مي كند .
۴-درمان كننده بواسير خوني است .
۵-خانم هائيكه دچار خونريزي از رحم مي باشند و يا بين دو عادت ماهيانه خونريزي دارند براي رفع آن بايد از مغز انبه استفاده كنند .
۶-مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است .
۷-براي تسكين آسم و تنگي نفس مفيد است .
۸-ضد استفراغ است .

خواص درخت انبه

ديگر خواص درخت انبه
۱.گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع مي كند .
۲.اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود ۳ گرم آنرا با ۱۰ گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه مي كند .
۳.صمغ درخت انبه را با روغن و آبليمو مخلوط كنيد براي ناراحتي هاي پوست مفيد است .
۴.براي برطرف كردن ريزش مو ، آب برگهاي درخت انبه را روي سر بماليد .
۵.براي تقويت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مضمضه كنيد .

مضرات انبه :

هضم انبه براي بعضي از افراد سخت است و ممكن است ايجاد خارش و دمل نمائيد .
اگر خون انبه ايجاد نفخ بكند بايد آنرا با زنجبيل خورد .
انتهای پیام/3338 https://www.asrehamoon.ir/vdce.v8xbjh87w9bij.html
نام شما
آدرس ايميل شما