تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۴
پس از انتشار خبر "افیون تفریح کودک 7 ساله و 2 ساله" و پیگیری خبرنگار عصر هامون در این خصوص سازمان بهزیستی به طور جد پیگیر این ماجرا شد.
بهاره 7 ساله تحت پیگیری سازمان بهزیستی قرار گرفت
به گزارش عصر هامون، چندی پیش در پی چند مورد تماس تلفنی مردمی مبنی بر اعتیاد دو کودک 7 ساله و  2 ساله این سوژه در دست پیگیری این پایگاه خبری تحلیلی قرار گرفت.
مدیر کل بهزیستی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار عصر هامون اظهار داشت: بر طبق دستور العمل ها و شیوه نامه های مصوب سازمان بهزیستی کشور، این نهاد می بایست در زمینه پیشگیری از اعتیاد به روش اجتماع محور، اجرای برنامه های کاهش آسیب و عوارض بهداشتی و اجتماعی و پیشگیری از گسترش بیماری ایدز در استان از طریق آموزش معتادان پر خطر و خانواده های آنها، توزیع وسایل پیشگیری کننده را سرلوحه فعالیت های خویش قرار دهد و از هر گونه برخوردی از قبیل جمع آوری معتادین در پاتوق های سطح شهر بصورت قهر آمیز اجتناب کند چراکه این وظیفه مهم بر دوش نیرو های انتظامی و ارگان های امنیتی استان می باشد.
پس از ارائه گزارش بهاره به مدیر کل بهزیستی استان با هماهنگی وی یک اکیپ اورژانس اجتماعی به همراه مسئول راوبط عمومی این سازمان و خبرنگار عصرهامون در محل زندگی بهاره حضور یافتند و از نزدیک پیگیر این مورد شدند.
محمد رضا سراوانی اظهار داشت: این سازمان با در نظر گرفتن شرایط ویژه استان و کشف کلیه پاتوق های مصرف مواد مخدر در سطح شهرستان زاهدان و ارائه خدمات بهداشتی از طریق گروه های سیار سعی در سوق دادن این افراد به مراکز گذری کاهش آسیب دارد تا طی یک فرایند علمی روانشناسی و اصولی فرد بیمار را راغب به ترک و بازپروری نماید.
وی افزود: هم اکنون سه مرکز گذری کاهش آسیب های اجتماعی(dic) در سطح شهرستان زاهدان مجدانه مشغول به فعالیت می باشند، این مراکز در زمینه کنترل آسیب های اجتماعی اعتیاد به وجود آمده و معتادان پر خطر و در معرض ابتلا به بیماری های عفونی، با مراجعه به این مراکز، از امکانات رایگان مثل سرنگ و برنامه های آموزشی نظیر افزایش آگاهی مصرف کنندگان مواد، افزایش آگاهی خانواده، ارتباط میان گروه های خودیاری،کاهش شیوع بیماریهای خونی در معتادان تزریقی، آموزش نحوه تزریق بهداشتی و ارایه سرنگ در سوء مصرف کنندگان تزریقی و ارجاع به مراکز درمانی و ارایه خدمات رفاهی در حد امکان فعالیت می کند.
سراوانی اضافه کرد: در سطح شهرستان زاهدان 5 مرکز اقامتی میان مدت و 3 مرکز سرپناه شبانه و 2 مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر از سوی سازمان بهزیستی مشغول به فعالیتی خالصانه می باشند.
وی بیان کرد: در حال حاضر 200 تیم اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد در سطح استان فعالیت دارند که سالانه 6 تا 7 هزار نفر از این خدمات استفاده می کنند که این مهم بیانگر این است که سازمان بهزیستی یکی از معدود ارگان هایی است که دلسوزانه اما به جهت رسالت حرفه ای خود گمنام و بدون هیاهوی تبلیغاتی در جهت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر درسطح استان تمام تلاش خود را صرف کلیه امکانات و بکار گیری نیرو های جوان متخصص ، نخبه و با انگیزه به کار برده است.
وی تاکید کرد: سازمان بهزیستی از هرگونه برخورد قهر آمیز و خودسرانه مبنی بر جمع آوری معتادین و ترک آنها اجتناب می کند و معمولا خود افراد به ما مراجعه می کنند یا کسی به سازمان اطلاع می دهد که دخول به این پاتوق ها وظیفه نیرو های انتظامی و ارگان های امنیتی استان است.
سراوانی خاطر نشان شد: سوژه هایی امثال بهاره در سطح این شهر و استان فراوان است و علت و ریشه این موارد نیز آسیب شناسی شده و قابل حدس زدن است چرا که در این قبیل کودکان پدر، مادر و یا هردوی آنها معتاد هستند و کودکان خود را نیز مبتلا می کنند.
مسئول روابط عمومی سازمان بهزیستی سیستان و بلوچستان گفت: ما این مورد را به دادستانی اطلاع داده و خواستار تحویل گرفتن این کودکان شده ایم و منتظر دستور دادستانی هستیم.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcb.5baurhb55iupr.html
نام شما
آدرس ايميل شما

با اینهمه مرکز وگروه های اموزشی واورژانس اجتماعی فعال باید حداقل زاهدان چهره بهتری می داشت مگر اینها را بزور خبرنگار وادار به کار کنید حیف از اعتباراتی که حیف ومیل می شود مسئولین همچنان در خوابند.
صادق
واقعا عالی بود کارتون
انشاء الله که مسئولین بهزیستی به قولایی که دادن عمل کنن
سمیرا
کاش همه مسئولین یه خورده دلسوز مردم باشن
نمیخواد قول بدن
دلسوز باشن خودش کافیه
با این حرفایی که آقای سراوانی گفته قاعدتا نباید شاهد مواردی مثل بهاره باشیم .
پس اینا از کجا در میان؟
اين استان از همه جهات محروم است اين اقا فقط حرف مي زنه اما از عمل خبري نيست اميدواريم در دولت بعدي مديران درستي سر كار بيايند.
میلاد س
همون روزی که این خبرو خوندم و نظر شمارو دیدم خواستم جواب بدم اما گفتم بزار ببینم چی میشه اما الان اومدم مطلب جدید عصرهامونو دیدم وقتشه.دیدی پیگیری کردن دمشون گرم چشم حسودشم کور
معتاد کش
خدای من چه جای ترسناکی وووووووووووووووووی
حامد جهان تیغ
در همین جاهای ترسناک و شاید به مراتب ترسناک تر همکارانمان در بهزیستی ، کاملا گمنام و با دست خالی همه روزه میروند سرنگهای مصرف شده را جمع آوری میکنند . سرنگ جدید در اختیارشان می گذارند و حتی پنبه الکل و سایر موارد بهداشتی هم میدهند . تا جلوی شیوع بیماری های عفونی رو بگیرند . ولی متاسفانه ای کاش چشم بسته به قضاوت نمی نشستیم ...