تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۷
چگونگي اسکورت روسای‌جمهور ايران، بازديد "بابك زنجاني" از پروژه دردسرسازش، رویترز: منظور رهبر ایران تماس تلفنی بود، به برنامه "حساس نشو" حساس نشويد!، آيا "ابوالمشاغل‌ها" باز مي‌گردند؟، معذوريت‌هاي سپاه براي ورود به فيس‌بوك و ... از جمله اخبار جذاب بسته خبري امروز است.
بازديد "بابك زنجاني" از پروژه دردسرسازش/ چگونگي اسکورت روسای‌جمهور ايران/ آيا "ابوالمشاغل‌ها" باز مي‌گردند؟/ معذوريت‌هاي سپاه براي ورود به
به گزارش عصر هامون، هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌اي از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري هستيم كه رصد تمام اين اخبار براي مخاطبان در گرو صرف وقت بالايي است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ براي تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌اي از اخبار سياسي هر روز كه در فضاي مجازي منتشر مي‌شود را در قالب يك بسته خبري در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

اسکورت روسای‌جمهور ايران بر چه اساسي است

انتشار خبری از نحوه اسکورت محمود احمدی‌نژاد با خودروی چراغ چرخان پلیس و پلیس موتورسوار موجب شد که برخی کاربران درباره نحوه اسکورت آقایان خاتمی و هاشمی سوالاتی را مطرح کنند.

به گزارش پارسينه، غلامعلی رجایی مشاور فرهنگی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره نحوه اسکورت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: به دلیل مسائل امنیتی از پاسخ دقیق به این سوال معذورم اما اسکورت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ویژه است و با بقیه مقامات متفاوت است و در واکنش به بنزسواری آیت‌الله هاشمی متذکر شد كه نحوه اسکورت مقامات و اینکه با چه نوع خودرویی باشد مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و این دست آقای هاشمی نیست.

عبدالکریم تابش مسئول روابط عمومی بنیاد باران، درباره نحوه اسکورت محمد خاتمی رئیس دولت‌های هفتم و هشتم گفت: خاتمي اسکورت پلیس و موتورسوار ندارد و یک پژو پرشیا و جی‌ال‌ایکس و یک راننده و چهار محافظ در ترددهای درون شهری خود دارد كه راننده و یک محافظ در ماشین حاج آقا و سه محافظ دیگر در جی‌ال‌ایکس می‌نشییند، محافظین و اسکورت روسای جمهور معمولا از شش ماه بعد از پایان ریاست‌جمهوريشان به تدریج کاهش مییابد، البته در مقاطعی همچون زمان انتخابات به تشخیص شورای عالی امنیت ملی تعداد محافظان زیاد می‌شود.

اشتباه تاکتیکی ارتباط تلفنی اوباما و روحانی

سردار یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به اينكه در سال‌های گذشته هر گاه بحث مذاکره مستقیم ایران و امریکا مطرح می‌شد عمدتاً کسانی که دیدگاه مثبت به این موضوع نداشتند تاکیدشان بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا بوده است، اظهار داشت: اظهارات اخیر اوباما نشاندهنده نفوذ لابی صهیونیستی در سیاست‌های این کشور است و این نفوذ تا جایی پیش می‌رود که اوباما به سخنان یک یا دو روز قبل خود پشت می‌کند و از تهدید علیه ایران و گزینه نظامی سخن می‌گوید.

معاون سیاسی سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با شبستان، در پاسخ به سوالي مبنی بر اینکه تحلیل سردار عزیز جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درخصوص اشتباه تاکتیکی خواندن ارتباط تلفنی اوباما و روحانی به چه معنی بوده، گفت: بسیاری از کارشناسان و صاحب‌نظران معتقدند که ضرورتی نداشته که چنین تلفنی بخواهد صورت بگیرد و در بحث هسته‌ای با آمریکا باید یک شیب ملایمی داشته باشیم و گام به گام پیش برویم تا آمریکا حسن‌نیت نشان دهد، نه اينكه آن‌ها این خط رسانه‌ای را راه بیاندازند که ایران بر اثر فشارتحریم‌ها نیازمند گفتگو با آمریکا بوده است.

اسراييل و آيپك خواهان تبديل اوباما به صداي جنگ

لوييس فراخوان رهبر جنبش امت اسلام از گروه‌هاي عمده سياهپوستان آمريكا، با اشاره به اينكه نمي‌توانيد تصور كنيد كه چه فشاري بر اوباما وجود دارد تا با رييس‌جمهور ايران ديدار نكرده و دوستانه در كنار وي ننشيند، اظهار داشت: اسراييل و آيپك از سخنان اوباما و تماس با رييس‌جمهور روحاني برآشفته هستند، آن‌ها مي‌خواهند اوباما صداي تهديد و رعب‌آوري باشد و ما اگر به تلاش براي تقويت حسين اوباما ادامه دهيم، مي‌توانيم اميدوار باشيم كه او را از چنگ فشار جنگ‌طلبان خارج كنيم و وي در مسير شعارهاي اول خود قرار گيرد.



فراخوان در گفتگو با ايرنا با تاكيد بر اينكه زماني كه اوباما به قدرت رسيد به دنبال ايجاد تغييرات شگرفي در سياست داخلي و خارجي آمريكا بود، گفت: اما وي به حدي تحت فشار قرار گرفت كه حالا آن‌ها مي‌خواهند وي را تبديل به ابزاري براي جنگ‌طلبي عليه سوريه و اسد بكنند و با توجه به اينكه در هر دو سوي داستان، جريان‌هايي مخالف بهبود روابط هستند اما رييس‌جمهور روحاني و رهبر عالي ايران خواستار آن هستند و ما نيز خواستار اين تغيير هستيم كما اينكه مردم دو كشور نيز اين را مي‌خواهند.

رهبر جنبش امت اسلام در آمريكا با انتقاد به دولت براي تخصيص بودجه كلان براي دخالت در امور داخلي ايران و ايجاد شكاف در ايران ميان دولت و مردم تصريح كرد: قطعا من آماده سفر به ايران به منظور كمك به عادي‌سازي روابط آمريكا با ايران هستم، من در دوره رياست‌جمهوري آقاي رفسنجاني به ايران رفتم و يادم هست مردم در راهپيمايي‌ها شعار مي‌دادند، مرگ بر آمريكا (با خنده)! مردم ايران با من بسيار مهربان بودند و رفتار دوستانه‌اي داشتند. براي سفر دوباره به ايران و ديدن مردم مهربان آن كشور بسيار اشتياق دارم.

رویترز: منظور رهبر ایران تماس تلفنی بود

خبرگزاری رویترز می‌نویسد: آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران، روز شنبه گفت، از سیاست معتدل حسن روحانی و گشایش دیپلماتیک با آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل که هفته گذشته اتفاق افتاد، حمایت می‌کند اما تاکید کرد که برخی از اقدامات صورت گرفته در نیویورک، مناسب نبوده است و در ادامه گزارش داده است كه آیت‌الله خامنه‌ای مخالفت خود را به صورت کامل بیان نکرد، اما افزود، "به آمریکا در مذاکرات اطمینان ندارد" که به مخالف با گفتگوی تاریخی بین روحانی و اوباما اشاره داشت.

به گزارش جام‌نيوز، رویترز افزود: علی‌رغم این موضع‌گیری، تایید کلی آیت‌الله خامنه‌ای، قطعا موجب حمایت از روحانی در برابر مخالفت اصولگرایان تندرو خواهد بود که در مقابل تلاش وی برای "تعامل سازنده" با جهان و کاهش تحریم‌ها مقاومت می‌کنند و در مورد اینکه منظورش از "اصولگرایان تندرو و مخالف تعامل سازنده با جهان" چه کسانی هستند، توضیحی نداده است زيرا در روزهای اخیر تقریبا تمامی طیف‌های اصولگرا از سیاست تعاملی دکتر روحانی و دیپلماسی فعال وی حمایت کرده‌اند.

مهر/ شاید در این روزها، دیدن چهره‌ها در لباس احرام خالی از لطف نباشد، چهره‌هایی که کمتر در این لباس دیده بودیمشان:


شریعتی اواخر سال ۱۳۴۸ همراه با استاد شهید "مرتضی مطهری" و با کاروان حج حسینیه ارشاد راهی سفر حج شد.


سال ۱۹۷۳ میلادی(۱۳۵۲ شمسی) امام موسی صدر به سفر حج رفت


شهید دکتر محمد مفتح که خیلی ها او را با اقامه نماز تاریخی عید فطر در سال ۱۳۵۷ و تلاش‌هایش برای "وحدت حوزه و دانشگاه" بعد از پیروزی انقلاب اسلامی می‌شناسند.



سمت چپ عكس، مرحوم "شیخ احمد کافی" این عکس را در صحرای عرفات گرفته است.



شهید "سید مرتضی آوینی" و همراهانش در صحرای عرفات

آيا ابوالمشاغل‌ها باز مي‌گردند؟

"ابوالمشاغل" واژه‌ای بود که برای اولین‌بار در سال‌های دولت اول محمود احمدی‌نژاد در رسانه‌ها مطرح شد و مخاطب این لقب غلامحسین الهام بود که به دلیل در اختیار داشتن چندین سمت اجرایی در دولت نهم لقب ابوالمشاغل را از آن خود کرد. صرف‌نظر از مشاغل غیردولتی همچون استاد دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی، "عضو حقوقدان شورای نگهبان‌"‌، " سخنگوی دولت"‌، وزیر دادگستری" و " رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز " از جمله عناوینی بود که می‌شد با آن‌ها غلامحسین الهام را مورد خطاب قرار داد.

به گزارش رويداد، سوال این است " آیا ابوالمشاغل‌ها بازمي‌گردند؟" با آغاز دولت یازدهم موضوع تعین معاونت‌های رئیس‌جمهور و انتصاب مسئولان سازمان‌های تابعه ریاست‌جمهوری مورد توجه قرار گرفت و رئیس‌جمهور در همان روزهای ابتدای دولت، محمدباقر نوبخت را به عنوان معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبری رئیس‌جمهور منصوب کرد، در ادامه حکم سرپرستی "معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس‌جمهور" برای نوبخت شایعه شکل‌گرفتن چند شغله‌ای جدید را در دولت یازدهم قوت داد.

طی هفته‌های گذشته و پس از پایان جلسه دولت سخنگویی دولت سومین پست رسمی نوبخت در دولت تدبیر امید بود، شغلی که وی را به رکورد الهام، یعنی داشتن سه شغل در یک دولت رساند البته وی در روزهای بعد یکی از این سمت‌ها یعنی معاونت توسعه و منابع انسانی رئیس‌جمهور را تحویل داد و تنها چند ساعت بعد انتشار خبری درباره اکبر ترکان که قبلا حکم مشاور ویژه رئیس‌جمهور و رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد و مناطق ویژه اقتصادی را گرفته بود، ایجاد چند شغله دیگری در دولت یازدهم را نوید داد.

سرپرستی "معاونت بین‌الملل"‌، "شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور" ، "دبیرخانه جنبش عدم تعهد"، و "سازمان فضایی" از حکم‌هایی بود که به نام ترکان نوشته شده است اما ترکان با منحل کردن معاونت بین‌الملل و دبیرخانه جنبش عدم تعهد و واگذاری آن به وزارت امور خارجه دو سمت خود را تحویل داد.

نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور که هنوز رئیس اتاق بازرگانی است، ریاست دفتر روحانی را نیز بر عهده دارد، سیدرضا اکرمی نیز طی هفته گذشته به جمع چند شغله‌ها پیوست و با گرفتن دو سمت ریاست شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری و حکم مشاورت وزیر کشور در امور روحانیت، شد و محمدعلی نجفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم چندی پیش با انتصاب در مشاورت ترکان در مناطق آزاد، شغل دوم وی محسوب می‌شود، اسماعیل سماوی خواهرزاده رئیس‌جمهور نیز این روزها "سرپرستی گروه مشاورین جوان" ، "مشاور رئیس دفتر رئیس‌جمهور" و رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری، سمت‌هایی است که سماوی در دولت از آن خود کرده است.

حسام‌الدین آشنا با گرفتن حکم مشاور فرهنگی و همچینین نمایندگی رئیس‌جمهور در شورای نظارت بر صدا و سیما در کنار شایعه مسئولیتش در مرکز بررسی‌های استراتژیک و معاونت سیاسی نهاد ریاست جمهوری وی را به چند شغله بودن نزدیک کرد و وزیر کشور هم که به صورت قانونی و طبیعی سمت‌های فراوانی را به عهده دارد این روزها با حکم روحانی به عنوان نماینده وی در شورای نظارت بر صدا و سیما رفته است.

به برنامه "حساس نشو" حساس نشويد!

هنوز ساعتی از انتصاب ۲ نمایند دولت در شورای نظارت بر صدا و سیما نگذشته است که پخش برنامه طنز "حساس نشو" با مشکل روبه‌رو شد، این برنامه که چند هفته‌ای هست هر پنجشنبه در بخش خبر ۲۰ از شبکه خبر پخش می‌شود توانسته است در قالبی جدید مسائل و موضوعات سیاسی هفته را با لحنی طنزآمیز ارائه کند که مخاطبین زیادی را جذب کرده است.

به گزارش جهان، دقایقی پیش از آغاز این برنامه، یکی از عوامل این مجموعه با توجه به بخش‌های انتقادی قسمت چهارم برنامه حساس‌نشو در رابطه با سفر دکتر روحانی به نیویورک و تماس تلفنی بین روسای‌جمهور ایران و آمریکا از احتمال سانسور این برنامه خبر داده بود و بر روی صفحه خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت: {گزاره‌: حسام‌الدین آشنا نماینده روحانی در شورای نظارت صدا و سیما شد! نتیجه: امشب منتظر حساس‌نشو نباشید}

به نظر می‌رسد این برنامه با اعمال فشار توسط حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور و حسین فریدون برادر روحانی از پخش بازماند اما مجری بخش خبر ۲۰ در ابتدای پخش خبر، علت لغو این برنامه را دلایل فنی عنوان کرده بود.

اظهارات "جینی" نتانیاهو موجب تمسخرش شد!

به گزارش افكارنيوز، بنيامين نتانياهو که سه‌شنبه هفته گذشته با اظهارات ضدایرانی خشم ایرانیان را برانگیخته بود، این‌بار در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی خود را به چالش کشید. او در قسمتی از این مصاحبه گفته است که "من فکر می‌کنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می‌پوشیدند و به موسیقی غربی گوش می‌دادند". همین اظهارات مضحک باعث شد تا بار دیگر ایرانیان علی‌رغم محدودیت دسترسی به فیس‌بوک و ماهواره به تمسخر او و افکارش بپردازند، تعدادی از نظرات مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی به شرح زیر است:

-حتی مردای یهودی نمی‌تونن سرلخت بیان بیرون، اونوقت ناتانیاهو غصه شلوارجین پوشیدن مارو میخوره.

-نتانیاهو: ایشالا همین جمع؛ سال دیگه چارشنبه سوری؛ ایرون خودمون، تخت جمشید/ گذاشتیم کنار برات!

-یکی نتانیاهو رو توجیه کنه ما ساپورت میپوشیم شلوار جین که هیچی!

-نتانیاهو ادعاش میشه در مورد ایران میدونه بعد میگه اگه مردم ایران آزاد بودن میتونستنن شلوار جین بپوشن :|"`پسته بی‌مغز چون لب واکند رسوا شود"مصداق بارزش نتانیاهو است.

- یکی نیست به این نتانیاهو بگه اونوقت که تو شتر سواری هم بلد نبودی ما سواره بودیم. کشور داشتیم نه مثل شماها به زور کشتن مردم کشورسازی کنیم.

-نتانیاهو گفته توایران نمی‌شه شلوار جین بپوشیم و آهنگ غربی گوش بدیم.کاش هرکی‌ یه عکس با شلوار جین بگیره بذاره.

-خدا کنه اسراییل به ایران حمله کنه،‌ مطمئنم نتانیاهو نمی‌دونه ایران کجاست، ممکنه اردن رو اشغال کنه بعد بفهمه ایران نبوده :دی

-نتانیاهو ما خوزستانی‌ها را جزو برزیل حساب کرده چون ما همه بعد انقلاب هم جین پوشیدیم هم عینک ری بن زدیم.

-چار روز دیگه: نتانیاهو: اگر مردم ایران آزاد بودند اجازه داشتند پیتزا بخورند.”

-این نتانیاهو که از وضع مردم ایران خبر نداره و فکر میکنه شلوار جین خلاف سنگینشونه

-با پولی که برا شلوار جین هام دادم میتونستم زندگی خوبی رو برا دختر نتانیاهو درست کنم...

-من در خیابون جین می‌پوشم و در خونه پیژامه کردی پس: در خیابون‌های ایران آزادی است و در خانه‌ها خفقان!

سياست تام و جري يا صهيونيستي آمريكايي

تام وجری مجموعه ای کارتونیست که بیش از نیم قرن از ساخت اولین قسمت های آن می گذرد و هنوز از تمام کانالهای تلویزیونی جهان برای کودکان پخش می گردد در سال های ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ میلادی که ساخت آن با کمک هالیوود شروع شد، رژیم صهیونیستی اخراج مردم بی‌گناه فلسطین را در دستور کار خود داشت و جنگ‌های اعراب و اسرائیل شکلی عملی به خود گرفت.



الف‌نيوز نوشت، آنچه در این مجموعه می‌بینیم بر خلاف رویه طبیعی که موش از گربه فرار می‌کند، موش زیرک که نماد اسرائیل است در مقابل گربه که نماد دشمنان است قرار می‌گیرد، مرتب گربه به خاطر بی‌فکری و روحیه خشن، موش کوچک را مورد حمله قرار می‌دهد ولی همواره شکست می‌خورد و ناکام می‌ماند.

در برخی قسمت‌ها می‌بینیم که سگی قدرتمند همواره پشتیبان موش است و سگ هم خود را مدیون موش دیده و سوتی به او می‌دهد تا هنگام خطر سگ را آگاه کند تا به کمک او بشتابد، هرگاه موش سوت می‌زند سگ بدون هیچ قصوری به کمک او رفته و گربه را به شدت سرکوب می‌کند، سگ هم نماد آمریکا و هم نماد سرمایه یهود است.

در قسمت‌هایی هم که گربه دست از شیطنت بر می‌دارد، موش در حق او نهایت لطف را دارد و تا زمانی که دست دوستی ندهند جدال بین آن‌ها تمامی ندارد و در نهایت بیشتر کارتون‌ها با دست‌دادن موش و گربه که بیانگر آرزوی دیرین اسرائیل است خاتمه می‌یابد. حال سیاست امروز همان چیزی است که ده‌ها سال یهودیان در این کارتون فریاد زده‌اند می‌بینیم که با سرمایه خود رای سنا و کنگره آمریکا را تغییر داده و آمریکا خود را در قبال امنیت اسرائیل متعهد می‌داند، دیدار نخست‌وزیر اسرائیل با باراک اوباما تغییرات اساسی در نظرات اولیه آن‌ها که ظاهری ملایم داشت ایجاد کرد به نحوی که جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه فیسبوک خود با انتقاد از موضع‌گیری آمریکا که تاکیدی مجدد بر استفاده از قرار داشتن ابزار نظامی در دکترین منطقه‌ای این کشور داشت اعلام کرد که نباید سیاست آمریکا تحت فرمان اسرائیل باشد.

بازديد بابك زنجاني از پروژه دردسرسازش

حادثه ریزش خیابان ایران‌زمین همچنان خبرساز است. وسعت ریزش و خطری که ساکنان این خیابان را تهدید می‌کند، مسئله‌ای نیست که به این زودی از خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری حذف شود و امروز عکسی در برخی سایت‌های خبری با عنوان "بابک زنجانی در محل حادثه" منتشر شد که به نظر می‌رسید، مربوط به بازدید او از محل پروژه بعد از حادثه باشد اما اینطور نیست.



به گزارش انتخاب، عکسی که در سایت‌های خبری منتشر شد، برچسب پایگاه خبری فرهنگ نیوز را داشت و جست‌وجوی خبر مشخص کرد که این عکس مربوط به بازدیدی است که بابک زنجانی مدتی پیش از پروژه ایران زمین داشته است. زمانی که هنوز حادثه‌ای اتفاق نیفتاده بود و آسفالت خیابان ایران زمین سر جایش بود! پس از حادثه و همان شب مشخص شد که این پروژه متعلق به تیم بابک زنجانی است که توسط شرکت ستسا از زیرمجموعه‌های هلدینگ سورینت در حال ساخت است. اطلاعات پروژه هم به عنوان طرحی بزرگ و شگفت‌انگیز در سایت سورینت قرار دارد. بابک زنجانی پس از رسانه‌ای شدن نامش در این خبر و به عنوان یکی از پروژه‌های شرکت تحت مدیریتش، تاکنون اظهارنظری نکرده است.

نامه يكي از كارمندان صداي آمريكا به رئيس‌جمهور

پس از اقدام بحث برانگیز نگار مرتضوی که واکنش‌های منفی در فضای مجازی به دنبال داشت، کارمندان صدای آمریکا در اقدامی هماهنگ با کارمندان رادیو فردا مطلب نگاشته شده توسط "آرش سیگارچی" را در صفحات شخصی خود قرار دادند و از دولت آقای روحانی خواستند تا فشار بر خانواده‌های شان را تمام کند!!!



به گزارش بولتن‌نیوز، اگرچه تا پیش از این سناریوی فشار بر خانواده کارکنان رسانه‌های ماهواره‌ای توسط بی‌بی‌سی فارسی اجرا شده بود اما سوال مهم و اساسی این است که چرا این دو رسانه فقط در مواقع خاص اقدام به بازنشر چنین مطالبی می‌کنند!؟ به عنوان مثال بی‌بی‌سی فارسی سناریوی فشار بر خانواده کارکنان را هنگامی منتشر کرد که تعدادی از مستندسازان وابسته به آن رسانه در ایران دستگیر شدند و یا صدای آمریکا هنگامی دست به انتشار چنین مطلبی می‌زند که "نگار مرتضوی" با آقای ظریف عکس یادگاری می‌گیرد!


اگر ادعای دروغ این دو رسانه خبری راست بوده باشد پس چرا کارمندان آن رسانه با اشتیاق تمام حتی حاضرند با حجاب اسلامی در کنار روسای ایرانی حضور یافته و با آنان عکس یادگاری گرفته و در فضای مجازی منتشر کنند؟ در جریان نامه آرش سیگارچی برای رئیس‌جمهور ایران وی از فشار بر عمو، دایی، خاله و عمه و مادر زن و ... خود می‌گوید، براستی چطور می‌توان باور کرد که دستگاه اطلاعاتی یک کشور برای یک کارمند دون پایه این چنین انرژی تلف کند آن هم در شرایطی که مورد موضوع (آرش سیگارچی) در کشور آمریکا به سر می‌برد!!؟

معذوريت‌هاي سپاه براي ورود به فيس‌بوك چيست؟

سردار محمد علي آسودي معاون فرهنگي نماينده ولي فقيه در سپاه، با اشاره به اينكه سپاه در ۵ سال اخیر بر مبنای شناسایی نخبگان و نفرات بر‌تر در بخش فرهنگی اقدام گسترده‌ای را داشته است، اظهار داشت: سپاه هر سال فراخوان مي‌دهد و طی این فراخوان‌ها، بر‌ترین‌ها را در رشته‌های مختلف انتخاب و از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

به گزارش پارسينه، سردار آسودي در پاسخ به اينكه چرا‌ این همه انتقاد حول‌این نهاد است، گفته است كه انتقاد در دو بخش است، یک بخشي كه دشمن روی آن کار می‌کند و بخش دیگر هم به دلیل جهالت برخی‌هاست كه فکر می‌کنند این قرار‌گاه هر پروژه‌ای را در دست می‌گیرد. خیر اینطور نیست این مجموعه پروژه‌های بالای ۰ ۱۰۰میلیارد را که هیچ شرکت داخلی توان اجراي آن را ندارد یا شرکت‌های خارجی قصد اجرای آن را دارند به عهده می‌گیرد و در زمان دولت آقای‌ هاشمی ‌و با درخواست وي اگر سپاه به کمک دولت نمی‌آمد محال بود سازندگی آقای‌ هاشمی ‌اتفاق بیفتد.

معاون فرهنگي نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به اينكه اين نهاد در عرصه مجازی فعالیت زیادی دارد، تصريح كرد: اما حضور در عرصه‌ای مانند فيس‌بوك براي ما معذوريت دارد، زيرا ما به عنوان یک مجموعه نظامی ‌محدودیت‌هایی داریم که شاید فردی که در دولت کار می‌کند اینگونه مسائل را نداشته باشد بنابراین سپاه نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی و حفاظتی پا به هر عرصه‌ای بگذارد زيرا راه‌اندازی این شبکه‌ها با یک سری اهداف است و ما از نظر حفاظتی نمی‌توانیم داخل شویم.
انتهاي پيام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcauony.49nuy15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما