سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ ,19 November 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۴۴
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار خبر داد؛
چهار گروه دامپزشکی چابهار بر کشتار دام در عید قربان نظارت دارند
 
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار از روند برنامه ریزی وآمادگی کارشناسان بهداشت این اداره جهت نظارت بر کشتار دام در روز عید قربان خبر داد.
به گزارش عصر هامون، جواد راشکی اظهار داشت: اداره دامپزشکی چابهار همانند هر سال با تمهیدات لازم نظارت بر کشتارگاه دام این شهرستان را در روز عید قربان با حضور ماموران این اداره و ارائه خدمات به مردم را در دستور کار خود دارد.
وی افزود: دو اکیپ در کشتارگاه شهرداری مستقر و اکیپی دیگر به صورت سیار در سطح شهر گشت زنی نموده و مردم می توانند با مراجعه به آنها از سلامت دام خود برای ذبح اطمینان حاصل کنند.
راشکی خاطر نشان کرد: شهروندان گرامی می توانند در صورت بروز هر گونه مشکل بهداشتی در رابطه با دام قربانی به اداره کل دامپزشکی مراجعه یا با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان افزود: در روز عید قربان بازرسان ما از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ روز عید جهت ذبح دام‌های قربانی و بازرسی بهداشتی دایر می‌باشد.
وی همچنین توصیه هایی نیز به مردم در خصوص رعایت مسائل بهداشتی در روز عید قربان کرد و بیان کرد: قبل از ذبح کشتار دام توسط دامپزشک معاینه شود و مجوز کشتار صادر شود وحتی المقدور کشتار تحت نظر بازرس بهداشتی گوشت در کشتارگاه صورت بگیرد و افراد قصاب از دست کش وماسک استفاده کنند.
راشکی ادامه داد: بلافاصله بعد از کشتار گوشت دام در یخچال به مدت ۱۲الی۲۴ ساعت قرار بگیرد تا گوشت سالم و پاکسازی شود و از رها نمودن امعا و احشا به داخل معابر خودداری شودودر پایان ضایعات کشتارگاهی به صورت مناسب دور از دسترس حیوانات نظیرسگ و گربه جهت پیشگیری از بیماریهای مشترک میان انسان و حیوانات دفن گردد.
انتهای پیام/۹۰۳۱
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۴۳۱۰۳
مرجع : چهاربهاران


ارسال