تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۰۲
مدیر جهادکشاورزی شهرستان خاش گفت : پیش بینی می شود تا اواخر فصل برداشت ، بیش از 5600 تن انار از انواع مختلف همچون میریحیی ، شیرین بی هسته ، کیانی ، می خوش و ساوه ای برداشت و به بازار مصرف شهرستان خاش و سایر شهرهای این استان عرضه گردد .
برداشت انار از 400 هکتار از باغ‌های خاش ‌آغاز شد
برداشت انار از 400 هکتار از باغ‌های خاش ‌آغاز شد
به گزارش عصر هامون، امان الله طوقی اظهار داشت: برداشت انار شهرستان خاش از سطح چهارصد هکتار از اراضی شهرستان خاش از اوایل ماه مهر شروع شده و تا اواخر ماه آذر ادامه خواهد داشت .

وی ادامه داد: سطح باغات انار شهرستان خاش ۵۶۰ هکتار می باشد که از این تعداد ۴۰۰ هکتار آن بارور و ۱۶۰ هکتار غیر بارور می باشد.

این مسئول تصریح کرد : با توزیع ۲۷ هزار نهال به صورت یارانه ای قرییب به ۱۰ درصد سطح کشت باغات انار این شهرستان تسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

امان الله طوقی بیان کرد: پیش بینی ما این است که تا اواخر فصل برداشت ، بیش از ۵۶۰۰ تن انار از انواع مختلف همچون میریحیی ، شیرین بی هسته ، کیانی ، می خوش و ساوه ای برداشت و نیز به بازار مصرف شهرستان خاشو سایر شهرهای این استان عرضه گردد .

وی مرغوب ترین و بهترین نوع انار استان را به واسطه ی آب و هوایی مناسب تفتان انار دهستان سنگان دانست و خاطرنشان کرد : بیش از ۴۵۰ هکتار از مجموعه ۵۶۰ هکتاری باغات انار شهرستان خاش در منطقه سنگان می باشد که برای ایجاد اشتغال دهتران روستایی یک کارگاه رب انار در این منطقعه فعالیت می کند .

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان خاش یادآور شد : کرم گلوگاه از مهمترین آفات هایی است که همه ساله آسیب ها و خسارات بسیار زیادی به اراضی انار این شهرستان وارد می کند و تنها راه مبارزه با این آفت پردردسر مبارزه به صورت بیولوژیکی و مکانیکی می باشد که در روش مکانیکی همه ی باغداران می بایست نسبت به جمع کردن انارهای پوسیده شده و آفت زده شده اقدام نمایند و با سوزاندن آنها به نابودی و از بین رفتن این آفت مهم کمک کنند .

این مسئول در پایان اظهار داشت : در مسئله مبارزه ی بیولوژیک با کرم گلوگاه انار (( انسکتاریوم )) یا کارگاه تولید حشرات مفید توسط بخش خصوصی در این شهرستان راه اندازی شده است که این کارگاه تولید حشرات مفید در جذب کارشناسان ناظر و همچنین تولید سالانه میلیون ها زنبود تریکوگراما و نیز توسط تریکوکارت در باغات انار رها سازی می گردد که باعث نابودی آفات می شود .
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchxxnk.23nxmdftt2.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما