تاریخ انتشار :جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۰
شهادت سردار شوشتری ، سردار محمد زاده و جمعی از همکارانشان در کنار کودکان و سران طوایف بلوچ و اهل سنت منطقه بیانگر اوج وحدت و همدلی شیعه و اهل سنت است.
سیستان و بلوچستان تابلوی زیبای وحدت در جهان اسلام
سیستان و بلوچستان تابلوی زیبای وحدت در جهان اسلام
به گزارش عصر هامون، با واگذاری مسئولیت امنیت جنوب شرق کشور به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و انتصاب سردار سرلشگر شهید نورعلی شوشتری - جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه به عنوان فرمانده قرارگاه عملیاتی سپاه در جنوب شرق کشور - برنامه ریزی لازم و مناسب برای جذب همکاریهای بیشتر مردم و مشارکت بیش از پیش سران قبایل و طوایف در تامین امنیت منطقه و حفظ مرزهای میهن اسلامی در جنوب شرق کشور، نشست های هم اندیشی در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان برگزار شد .
تدابیر شایسته شهید شوشتری زمینه را برای حضور پررنگ تر سران قبایل و عشایر در تامین امنیت مرزها فراهم کرد و در همین راستا چهار نشست بزرگ با حضور شمار زیادی از سران، معتمدان و ریش سفیدان طوایف و قبایل سیستان و بلوچستان در شهرستانهای مختلف این استان برگزار شد.
پنجمین همایش سران و معتمدان عشایر و طوایف برخی مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان نیز روز یکشنبه ۲۶ مهرماه ۱۳۸۸ در منطقه پیشین از توابع شهرستان سرباز برنامه ریزی شده بود که تدارک لازم برای این نشست نیز فراهم شده و شماری از فرمانده هان سپاه از جمله سردار شهید شوشتری، سردار شهید محمد زاده فرمانده سپاه سیستان و بلوچستان و چند نفر دیگر از فرمانده هان سپاه استان به همراه سران و ریش سفیدان قبایل در حال عزیمت به محل برگزاری این نشست بودند.
مقارن ساعت ۸ صبح یکی از تروریستهای مزدور اجنبی وابسته به گروهک تروریستی جندالشیطان (جندالله!) به نام عبدالواحد محمدی، وارد جمعیت شده و در نزدیکی محل برگزاری همایش اقدام به انفجار کمربند انفجاری همراه خود کرد .
در این حادثه علاوه بر سرداران شهید شوشتری و محمدزاده، شهید مرادی فرمانده سپاه ایرانشهر و سردار شهید علی علویان فرمانده تیپ پیاده صاحب الزمان سپاه ثارالله، همچنین شماری از سران و ریش سفیدان قبایل و طوایف و مردم منطقه نیز به شهادت رسیدند.
سردار شهید شوشتری پیام آور وحدت بین شیعه وسنی در سیستان و بلوچستان بود، یکی از بزرگترین جنایات تروریستی عبدالمالک ریگی، شهادت شهید شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه بود، اما شهادت این سردار رشید اسلام بار دیگر مهر تآًییدی شد بر تأثیرات فرهنگی و امنیتی که شوشتری در مدت حضورش در سیستان و بلوچستان برای مردم منطقه انجام داد.
جلسات متعدد سردار شوشتری با علما و سران طوایف بلوچ و اهل سنت منطقه نتیجه داده بود و معتمدان بلوچ از اینکه می توانستند بیش از پیش در حفظ مرزهای میهن اسلامی نقش آفرینی کنند، خرسند و شادمان بودند. دفاع از میهن اسلامی که به مثابه ناموس آنان بود، عملی ارزشمند و برخواسته از غیرت دینی آنان به شمار می رفت، نقشه های دشمن نقش بر آب شده بود وتمام توطئه های شوم استکبار در ایجاد تفرقه بین شیعه و اهل سنت در حال خنثی شدن بود.
استکبار جهانی که دچار ضعف شده بود از سر خشم و نا امیدی و با توسل به عوامل مزدور خود دست به جنایتی شوم زد تا شاید مانع به ثمر نشستن اقدامات وحدت آفرین سردار شوشتری در سیستان و بلوچستان شود. اما شهید شوشتری در آخرین اقدام خود با نثار خونش وحدت و امنیت پایدار را برای منطقه به ارمغان آورد. نزدیکان وی بارها این جمله را از سردارشنیده بودند که «امیدوارم ریخته شدن خون من در استان سیستان و بلوچستان امنیت و وحدت پایدار را برای مردم منطقه به ارمغان بیاورد» شناسایی افراد محل امنیت در استان و جدا کردن آنها از سایر افراد از مهمترین کارهای انجام شده توسط این شهید بزرگوار بود.
شهادت این شهدا که در راستای امنیت و خدمت به مردم استان بود بیش از پیش شیعه و سنی رامنسجم تر کرد تا امروز با اتحاد ، همدلی و یکپارچگی خود در برابر تهدیدات دشمنان ایستادگی کنند که این اتحاد الگو گرفته از خدمات ارزنده این شهدا در استان بوده است .
شهادت سردار شوشتری ، سردار محمد زاده و جمعی از همکارانشان در کنار کودکان و سران طوایف بلوچ و اهل سنت منطقه بیانگر اوج وحدت و همدلی شیعه و اهل سنت است.
این اقدام تروریستی منجر به شهادت ۴۲ نفر و مجروحیت ۲۸ نفر دیگر شد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcbsaba.rhbf0piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما