تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۳۵
معاون اجتماعی بهزیستی کشور گفت: برای استفاده مددجویان بهزیستی از تسهیلات، باید صندوق فرصت‌های شغلی برای آنها ایجاد شود.
۷۵ درصد شهرستان‌های سیستان و بلوچستان زیر پوشش اورژانس اجتماعی قرار دارند
۷۵ درصد شهرستان‌های سیستان و بلوچستان زیر پوشش اورژانس اجتماعی قرار دارند
به گزارش عصر هامون، معاون اجتماعی بهزیستی کشور، مدیرکل دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور و مدیرکل مراکز و موسسات غیردولتی بهزیستی کشور از مراکز اورژانس اجتماعی شهرستان زاهدان بازدید کردند.
محمد نفریه معاون اجتماعی بهزیستی کشور در این بازدید اظهار داشت: سیستان و بلوچستان در زمینه ایجاد مراکز اورژانس اجتماعی، ۲۸ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و ۷۵ درصد شهرستان‌های این استان زیر پوشش اورژانس اجتماعی قرار دارند.
وی افزود: مشکل اصلی سازمان بهزیستی بحث ضمانت است، شاید بتوانیم به مددجویان تسهیلات ارائه دهیم اما آنها به دلیل نداشتن ضامن نمی‌توانند از تسهیلات بهره‌مند شوند برای استفاده مددجویان بهزیستی از تسهیلات، باید صندوق فرصت‌های شغلی برای آنها ایجاد شود.
وی ادامه داد: مرکز اورژانس اجتماعی با هدف کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، شناسایی مناطق آسیب‌زا در حاشیه و رصد آسیب‌های اجتماعی ایجاد شده است.
معصومه جوادی رئیس مرکز اورژانس اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: مرکز اورژانس اجتماعی از سال ۱۳۸۴ راه‌اندازی شد و با یک مرکز مداخله در بحران فردی خانوادگی و اجتماعی این مرکز مددکاری، روانشناسی، حقوق بهداشتی پزشکی، درمانی و غیره است و همه این خدمات رایگان است.
وی ادامه داد: در سال 84 این مرکز تنها 5 نیرو داشت ولی در حال حاضر 28 نیرو در این مرکز در استان خدمات ارائه می دهند.
جوادی تصریح کرد: مهمترین هدفی که مرکز اورژانس اجتماعی دنبال می کند فراهم آوردن پایگاهی امن برای ارجاع اولیه هر نوع اسیب اجتماعی است.
مریم لکزایی معاون امور اجتماعی بهزیستی سیستان و بلوچستان در این بازدید اظهار داشت: ۳۸ مرکز اورژانس اجتماعی در سیستان و بلوچستان فعال هستند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۳ مرکز فعالیت‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان زاهدان فعالیت دارند.
وی افزود: در مراکز اورژانس اجتماعی شهرستان‌های زاهدان، ایرانشهر، سراوان و زابل بیشتر خدمات اورژانس اجتماعی ارائه می‌شود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی سیستان و بلوچستان بیان کرد: کار این مراکز اجرای برنامه پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی بوده که در این راستا تعداد پایگاه‌های خدمات اجتماعی مستقر در سکونت گاه‌های غیر رسمی در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است.
لکزایی تصریح کرد: پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در زمینه توانمندسازی ساکنان حاشیه شهر از طریق اقدامات آموزشی، فرهنگی و آگاه‌سازی با مشارکت افراد و منابع محلی صورت می‌گیرد.
وی بیان کرد: مهم‌ترین وظیفه این پایگاه‌ها، سالم‌سازی محیط اجتماعی حاشیه شهرهای استان است.
بازدید از سازمان بهزیستی استان سیستان و بلوچستان، مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان زاهدان، مرکز حرفه آموزی شیکا ، مرکز شبه خانواده الزهرا، مرکز سلامت و شیرخوارگاه بهزیستی حضرت علی اصغر(ع) از جمله برنامه‌های یان سفر بود.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdccxsq0.2bq008laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما