تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۲۲
نشست خبری دبیر همایش جایزه بزرگ "مرگ بر آمریکا" و همایش "افول امپراطوری" برگزار شد.
دعوت از اندیشمندان برجسته آمریکایی برای حضور در همایش "افول امپراطوری"
به گزارش عصر هامون، نادر طالب‌زاده دبیر همایش افول امپراطوری امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، با بیان اینکه در خصوص افول امپراطوری هزاران مقاله نوشته شده است، گفت: ما می‌خواهیم هموطنان خود را درباره موضوعاتی که در زمینه افول امپراطوری افتاده است آگاه کنیم، البته ما در این زمینه چیزی نمی‌گوییم، افول امپراطوری را از زبان مهمانان بررسی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه اساتید مشهور و مطرح در این همایش شرکت خواهند کرد، گفت: برای حضور این افراد در حال رایزنی هستیم.



دبیر همایش افول امپراطوری تأکید کرد: کشور ایران مورد هجمه واقع شده است و بیشترین شیطنت‌ها علیه کشور ما صورت گرفته است. حمله تغییر رژیم بی‌پروا مطرح می‌شود. ما می‌خواهیم بگوییم مواظب رژیم خودتان باشید، رئیس قطر برای سوریه نقشه می‌کشید، اما خودش عوض شد.

وی گفت: ما می‌خواهیم بگوییم برای دیگران نقشه نکشید، متوجه خودتان نیستید زیر پایتان چه‌خبر است! این موضوع را باید از زبان نویسندگان آمریکایی باید بشنویم. فلذا تجمع خودمانی بین ۱۰ الی ۲۰ شخصیت مشخص در ایران شکل خواهد گرفت. آنها می‌گویند ما با ایران به جایی نمی‌رسیم. ما می‌خواهیم بگوییم شما چه‌کسی هستید، امپراطوری شما چقدر دوام دارد.

"ما چیزی نمی‌گوییم، نویسندگان بگویند شما در چه وضعیتی وجود دارید؛ این کلّیت همایش افول امپراطوری است".

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که ۳۵ سال از انقلاب می‌گذرد و موجی از آثار هنری ایجاد نشده است، دلیل این چیست، گفت: سؤال بجایی را مطرح کردید، معتقدم در این زمینه سیاست‌گذاری جدی صورت نگرفته است. از اول انقلاب حتی ما پرورش نیروهایی را که بتوانند در این عرصه حرف بزنند، نداریم.

دبیر همایش افول امپراطوری بیان داشت: ما امروز فیلم‌سازان بسیار خوبی داریم که بهترین آنها جشنواره‌ای می‌شوند اما در جشنواره‌های اروپایی برنده جایزه می‌شوند، یعنی سینمایی می‌خواهیم که حرف وضعیت ما را بزند. معتقدم کاری بسازیم تا موج بسازد نباید مسئولان آمار بگیرند که چه اقداماتی صورت گرفته است، بر این باورم در مقابل هجمه رسانه‌های آنان موج بسازیم.

طالب‌زاده خاطرنشان کرد: بعد از کار ایرانیوم که پس از بیداری اسلامی صورت گرفت، کسی جواب آن را نداد. این فیلم در آمریکا توزیع مجانی شد یکی ۴۰ میلیون دی‌وی‌دی پخش شد و کسی نفهمید تهیه‌کننده آن چه‌کسی است. آخرین حرف این فیلم آن بود: "حمله به ایران دیگر دیر شده است" ایرانیوم مغز متفکرش در تل‌آویو بود اما جواب آن را ندادیم.

وی تأکید کرد: همچنین در خصوص فیلمی که علیه اسلام ساخته شد شکایتی صورت نگرفت. معتقدم در زمینه تولید، تبیین و ایستادگی این اثرات خیلی منفعل بودیم.

دبیر همایش افول امپراطوری همچنین در پاسخ به سؤال "آیا در این همایش از میهمانان دولتی نیز دعوت خواهید کرد؟"، افزود: قطعاً این کار را خواهیم کرد. چرا که موضوع عام است آنها ایران را تهدید می‌کنند و از افول گذشته است. بنابراین دوستان پای کار می‌آیند. البته هنوز صحبت‌ها شروع نشده است اما اگر لیست میهمانان خارجی را بدهیم قطعاً استقبال خواهند کرد همان‌طور که گفتیم ما می‌خواهیم حرف عامی را بزنیم و ربطی به این دولت و آن دولت ندارد.

طالب‌زاده تأکید کرد: آمریکا به‌خاطر لجبازی و تکبری که دارد، از همان ابتدای انقلاب به فکر خاموش کردن شعله انقلاب اسلامی برآمد. ۲۳ درصد آمریکایی‌ها موافق آنچه هستند که دولت آمریکا در مورد ۱۱ سپتامبر می‌گوید.

وی با بیان "ما این همایش را برگزار خواهیم کرد و عنوان آن را هم شدید نگذاشته‌ایم و این عنوان افول و سقوط، تیتر مهمی در سطح رسانه‌های جهان است"، تصریح کرد: متخصصین باید بیایند و دراین‌باره توضیح بدهند. افق نو و همچنین این همایش، به‌حق هستند چون این گردهمایی کسانی است که همه از جریان مطلع هستند.

دبیر همایش افول امپراطوری اضافه کرد: بخشی از مهمانان این همایش، اندیشمند و تراز اول رسانه‌های بین المللی هستند. خیلی از اساتید دعوت‌شده برکنار شده از دانشگاه‌های آمریکا هستند.

طالب‌زاده تأکید کرد: ما افول امپراطوری را از زبان نویسندگان و اساتیدی که مقالات زیادی را نوشتند مطرح خواهیم کرد، آنها در جمع ما حاضر می‌شوند و از آنها سؤالاتی را مطرح می‌کنیم. آنها سانسورشدگان رسانه‌های جهان هستند.

وی با بیان این مطلب "همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند ما در پیچ تاریخی هستیم"، اظهار داشت: معتقدم در پیچ حساسی هستیم و باید نشان دهیم که آنها نباید و نمی‌توانند برای ما نقشه بکشند. باید بگوییم که آنها در چه‌وضعی هستند.

دبیر همایش افول امپراطوری همچنین در خصوص انعکاس این همایش افزود: به‌نظرم این همایش پیام خوبی را خواهد داشت اما نمی‌دانم چه انعکاسی را در بر خواهد داشت، شاید میهمانی بیاید و صحبت کند و این صحبت بازتاب و انعکاسی داشته باشد، همان‌طور که افق نو بازتابی را در خیلی از رسانه‌ها داشت.

طالب‌زاده تأکید کرد: همین که این کنفرانس با متفکران غربی برگزار می‌شود معنادار است. ما موضوع افول را مطرح کردیم و می‌خواهیم درباره همین موضوع با مردم خود و مردم کشورهای دیگر صحبت کنیم.

وی در ادامه نشست خبری که در خبرگزاری تسنیم برگزار شد، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سطح مهمانان و مدعوین برای شرکت در این همایش در چه‌حدی است و آیا از هنرمندان و یا افرادی که در گروه‌های اجتماعی هستند دعوت شده است، گفت: یک بخش از اساتید مشهور که کتاب‌هایی را در این زمینه نوشته‌اند و در رسانه نیز مطرح هستند برای شرکت در این مراسم دعوت شده‌اند.

دبیر همایش افول امپراطوری با بیان "بخشی از مهمانان ما نیز کسانی هستند که برکنار شده دولت آمریکا هستند" اظهار داشت: در بخش هنرمندان نیز کسانی را می‌توان یافت که فیلم‌های بزرگی را ساخته‌اند ولی نتوانسته‌اند فیلم‌های خود را در آمریکا نشان دهند، به‌عنوان مثال شخصی را از هالیوود دعوت کرده‌ایم که از پول شخصی خود پشت صحنه ۱۱ سپتامبر را می‌سازد.

طالب‌زاده با بیان اینکه این شخص قبلاً فرماندار یکی از ایالت‌های کالیفرنیا بود، تصریح کرد: مستندی را که از پشت صحنه ۱۱ سپتامبر ساخت در هیچ‌جای آمریکا اکران نشد. همچنین فعالیت‌های هنری ممکن است در این زمینه انجام شده باشد که کمتر نشر پیدا کرده باشد.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اساتیدی که برای این همایش دعوت می‌شوند معمولاً از کجا هستند، گفت: عمده این اساتید از کشور آمریکا هستند و ممکن است کسانی باشند که آمریکایی باشند، ولی در انگلیس زندگی می‌کنند که این اشخاص از ۱۰ نفر به بالا هستند.

دبیر همایش افول امپراطوری با بیان "بعضی وقت‌ها وقتی تعداد زیاد می‌شود تمرکز زیاد خواهد شد که بعداً اسامی مدعوین را اعلام می‌کنیم"، افزود: فعلاً مکان برگزاری همایش مشخص نیست، ولی احتمال دارد در سالن همایش‌های صدا و سیما باشد و زمان این همایش نیز احتمالاً نیمه دوم دی به بعد است که تعطیلات کریسمس تمام می‌شود.

طالب‌زاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر "آیا این همایش ادامه‌دار خواهد بود؟"، تصریح کرد: این بحث‌ها، بحث‌های ادامه‌داری است زیرا اطلاعات جاری دائماً می‌آید و همین اشخاصی که در رابطه با افول امپراطوری و آمریکا می‌نویسند تعدادشان بیشتر می‌شود. همین‌ها تعدادشان از ۵ سال پیش به این طرف خیلی بیشتر شده است.

وی با تأکید بر "من مخالف هستم که این همایش‌ها یک بار و به‌صورت دکوری باشد"، گفت: بعد از همایش‌ باید در دانشگاه‌ها و مراکز مختلف از این شخصیت‌ها دعوت شود و البته خود اینها نیز مشتاق هستند که در این همایش‌ها و مراکز دانشگاهی شرکت کنند. یک بخش کار تعامل و به‌معنای واقعی دیپلماسی عمومی است.

دبیر همایش افول امپراطوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نقش رسانه‌های جمهوری اسلامی در مقابل سانسوری که در آمریکا و کشورهای غربی صورت می‌گیرد چیست، اظهار داشت: خیلی خوب می‌شود که این کنفرانس‌ها به‌صورت زنده پخش شود و ۲، ۳ شبکه تلویزیونی پای کار بیایند. البته خیلی از برنامه‌ها در قالب گفت‌وگوی ویژه خبری بود ولی به‌هرحال برداشت کامل نشد.

طالب‌زاده با بیان اینکه نشست با دانشجویان و اساتیدی که در این همایش دعوت می‌شوند باید ادامه داشته باشد، اظهار داشت: خیلی از این اشخاص با پرس‌‌تی‌وی مصاحبه می‌کنند، ولی عموم مردم این مصاحبه‌ها را نمی‌بینند و در جریان نیستند.

وی در ادامه اظهارات خود با اشاره به نمونه‌ کارهایی که در رابطه با آمریکا است، گفت: به‌عنوان مثال اولیور استون تاریخ ناگفته‌ای از آمریکا را که مربوط به ۶۵ سال گذشته آمریکاست در ۱۰ قسمت به نمایش گذاشته است که اعتراف به همین سقوط است و یا فیلم اولیور که پشت صحنه ۱۱ سپتامبر را نشان می‌دهد.

وی همچنین گفت: دبیر همایش افول امپراطوری، در این همایش بیشتر حضور کلامی است ولی آثار مستند مطرح مانند ۱۰ قسمت آلیور استون را نمایش می‌دهیم. همین اولیور استون بعد از ساخت این مستند در یک مصاحبه‌ای گفت تمام رسانه‌های آمریکا دست چهار خانواده یهودی است و بعد از این مستند نیز دیگر مستندی نساخت.

در ادامه این نشست خبری، میثم محمدحسنی دبیر همایش جایزه بزرگ مرگ بر آمریکا نیز طی سخنانی با بیان اینکه این همایش در ۲ بخش اصلی و جانبی برگزار می‌شود، گفت: در بخش اصلی شامل موضوعات بین‌المللی، پوستر و کاریکاتور خواهد شد و مستند، فیلم، سرود، وبلاگ‌نویسی و مقاله ۵ بخش جانبی خواهد بود.

وی با بیان اینکه نفر اول این جایزه حدود ۱۰ میلیون تومان را به‌همراه خواهد برد، گفت: حدود ۱۵۰۰ آثار ارسالی از بیش از ۱۶ کشور جهان داشتیم.

دبیر اجرایی همایش جایزه بزرگ مرگ بر آمریکا کشورهای آمریکا، انگلیس، اوکراین، عراق، صربستان، پاکستان، هلند، افغانستان، سوریه، بلژیک و مونته‌نگرو را از جمله کشورهای ارسال‌کننده آثار عنوان کرد و افزود: البته یک نفر هم از اسرائیل آثار خود را فرستاده که باید بررسی کنیم که متعلق به اسرائیل بوده است یا خیر.

محمدحسنی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر "اخیراً بیلبوردهای هنری طراحی شده که نمایانگر خوی استکباری آمریکا بود و جنجال‌های زیادی را به وجود آورد و شما به‌عنوان یک هنرمند چه تحلیلی دراین‌باره دارید؟" گفت: به‌نظرم بیلبوردهای ضدآمریکایی به‌نوعی حمایت ما از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای بود و هدفی جز این نیز برای ما متصور نبود.

وی افزود: متأسفانه برخی‌ها دراین‌باره قضاوت عجولانه‌ای داشتند و امیدوار هستیم که من‌بعد با کمی تأمل نسبت به این‌گونه مسائل برخورد کنند.
انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcewx8e.jh8ewi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما