تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۳۰
هري ريد رهبر اکثريت سناي آمريکا در نخستین سنگ‌اندازی‌ها در روند توافق ژنو گفت: سنا ماه آينده لايحه اي را در خصوص اعمال تحریم‌های شديدتر عليه ايران بررسي خواهد کرد اما اين اقدام پس از بررسی اين مسئله و برگزاری جلسات استماع صورت خواهد گرفت.
رهبر اکثريت سنای آمريکا: سنا ماه آينده لايحه اعمال تحريم‌های شديدتر عليه ايران را بررسي می‌کند
رهبر اکثريت سنای آمريکا: سنا ماه آينده لايحه اعمال تحريم‌های شديدتر عليه ايران را بررسي می‌کند
به گزارش عصر هامون،خبرگزاري رويترز در گزارشی نوشت: رهبر اکثريت سناي آمريکا با اعلام خبر تصمیم گیری درباره لايحه اعمال تحريم‌های شديدتر عليه ايران، گفت تصميم گيري در اين زمينه پس از مشورت با تيم جانسون رئيس کميته بانکداري سنا و رابرت منندز رئيس کميته روابط خارجي سنا در پي پايان تعطيلات سنا اتخاذ خواهد شد.

سنا نهم دسامبر پس از پايان تعطيلات، کار خود را از سر می‌گيرد.

ريد در مصاحبه با راديو ملي آمريکا تصريح کرد: آنها اين مسئله را بررسی خواهند کرد و در صورت لزوم جلسات استماع ترتيب خواهند داد و اگر ما نياز به کار در اين زمينه و نياز به تحريم‌های شديدتر داشته باشيم، اطمينان دارم اين کار انجام خواهد شد.

اين سخنان نخستين اظهارات از اين نوع توسط اين رهبر سنا از زمان دستيابی مذاکره کنندگان ايران و شش قدرت جهان به توافق به شمار می‌رود.

تصميم‌گيري درباره تحريم‌ها مي‌تواند بر چشم‌انداز اين موافقتنامه موقت بين ايران و قدرت‌های جهان تاثيری مهم داشته باشد.

کاخ سفيد و ايران اعلام کرده‌اند اگر کنگره در جهت اعمال تحريم‌های جديد عليه تهران گام بردارد باعث برهم خوردن اين موافقتنامه خواهد شد.

اما اين موافقتنامه موقت با ابراز ترديد شديد برخي اعضاي کنگره روبرو شده است که خواستار اتخاذ موضع تندتر در قبال ايران در مقايسه با موضع دولت باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا هستند.

لابی‌های طرفدار اسرائيل قانونگذاران آمريکا را تحت فشار قرار داده اند تا به موضع سرسختانه خود عليه ايران ادامه دهند.

گروهی از قانونگذاران آمريکا به ويژه جمهوريخواهان تاکيد کردند به هرحال تلاش خواهند کرد تحريم‌های جديد سخت‌تری را عليه ايران تصويب کنند.

ريد گفت با بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل گفتگو کرده است و نگرانی‌های او را درک می‌کند.

نتانياهو موافقتنامه روز يکشنبه بين ايران و قدرت‌های جهان را يک «اشتباه تاريخی» ناميده است.

انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcbfgba.rhbsgpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما