تاریخ انتشار :شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۴
عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی گفت: استان سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان که مرکز تولید مواد مخدر و حضور گروه های تروریستی هستند، اسیب پذیرترین استان کشور محسوب می شود.
صد درصد عملیات های تروریستی به پاکستان بر می گردد/به دنبال یک توافق نامه امنیتی با این کشور هستیم
سید باقر حسینی در گفت و گو با عصر هامون در خصوص مذاکره با کشور پاکستان در بحث برخورد قاطع با اشرار و گروهک های تروریستی اظهار داشت: تا کنون اقداماتی از سوی وزارت امور خارجه ايران در این خصوص انجام شده و شکایتی براي برخورد قاطع مسئولین پاکستان با اشرار و گروهک های تروريستي که در خاک آن کشور علیه کشور ایران اقدام می کنند، به سازمان ملل ارائه شده است و توافق نامه ای نیز نوشته شده که باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد هر چند قبلا هم توافقاتی بوده ولی جامع نبوده بلکه توافق نامه کلی بوده است و زمانی که این اقدامات اجرایی شود مثمر ثمر خواهد بود.
وی در خصوص انعقاد این گونه قراردادها برای امنیت بیشتر افزود: اینگونه توافق نامه ها یک همکاری متقابل در بحث امنیتی دو کشور است و در صورتی که اجرایی شود قطعا می تواند تاثیر گذار باشد و جمهوری اسلامی توافق نامه های اینچنینی بسیاری با برخی کشور ها دارد که با توجه به هم مرزی ایران و پاکستان و حضور گروه های تروریستی و تکفیری در این کشور ضروری شد که یک توافق نامه و تعهد رسمی با این کشور داشته باشیم هر چند که حتی اگر توافقی هم در این خصوص با کشورها امضا نکنیم کشور ها موظفند به گونه ای نظارت و مدیریت و کنترل نمایند که در کشور آن ها علیه کشور همسایه اقدامی صورت نگیرد ولی کشور پاکستان تاکنون اقدام چندانی در این راستا انجام نداده است تا عملیات های تروریستی از این کشور کم تر به سوی کشور ما هدایت شود.
حسینی ادامه داد: صد در صد منشا آنچه که در استان در بحث عملیات های انتحاری و تروریستی روی می دهد به داخل خاک پاکستان بر می گردد که در آن کشور عملیات ها سازماندهی و اماده می شوند و ضمن اینکه تاکنون شهدای زیادی در بحث امنیت داده ایم با اینگونه اقدامات و تحرکات ناامنی را به استان القا کرده اند و باعث شده سرمایه گذاری در استان سیستان و بلوچستان صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: جذب سرمایه گذار و سرمایه گذاری در این استان مانع بروز بسیاری از این مشکلات می شود لذا زمانی که جوانان منطقه مشغول و درگیر کار باشند قطعا فرصتی برای این گونه افراد که منتظر اغفال جوانان و اضافه کردن آنان به جمع خود هستند وجود نخواهد داشت لذا باید در بحث اشتغال در استان سرمایه گذاری صورت گیرد تا اشتغال ایجاد شود و شرایط برای گروهک های تروریستی سختر شود بنابر این باید معیشت مرزنشینان تامین گردد تا امنیت مرز تامین شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: وزارت خارجه باید تلاش بیشتری در این راستا انجام دهد البته استاندار هم می تواند نقش موثری در برقراری روابط بین ۲ استان همجوار ایران "نیمروز افغانستان و بلوچستان پاکستان" داشته باشد لذا استاندار باید برنامه ریزی نماید و این ارتباطات را برقرار نماید.
وی ادامه داد: مشکل اصلی در کشور پاکستان این است که این کشور ایالتی است و در بلوچستان این کشور گروه های تروریستی و تکفیری حضور دارد و دولت مرکزی اشراف چندانی به آن ندارد.
حسینی افزود: قرار است با سفیر جدید پاکستان که هفته گذشته وارد ایران شده است دیداری داشته باشم که انشالله این مباحث را پیگیری نمایم.
حسینی در پایان خاطر نشان شد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان که مرکز تولید مواد مخدر و حضور گروه های تروریستی هستند، آسیب پذیرترین استان کشور محسوب می شود.
انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdchw-nk.23nmkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

کُردتودی
با سلام و عرض خسته نباشيدبه همکار گرامي در رسانه خبري

سايت کُردتودي سايت خبري تحليلي کردستانات ايران عراق ترکيه و سوريه ميباشد. لطفا در قسمت پيوند ها مارا اضافه کنيد . ما لينک شمارا در سايت خود قرار داده ايم

www.kurdtoday.ir