رئیس اداره کشاورزی شهرستان سراوان گفت: سالانه ۲۲۰۰تن گوشت سفید از ۱۳ واحد مرغداری شهرستان سراوان تولید، و به بازار مصرف عرضه می شود.
به گزارش عصر هامون به نقل از شستون، محمد رفیع دهواری اظهار داشت: سالانه ۲۲۰۰تن گوشت سفید از ۱۳ واحد مرغداری شهرستان سراوان تولید، و به بازار مصرف عرضه می شود. وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده این میزان تولید تا پایان سال به ۶۰۰۰ تن افزایش پیدا می کند و تعداد واحدهای مرغداری به ۳۰ واحد خواهد رسید. دهواری ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی در سراوان و همچنین مدیریت مناسب پرورش دهندگان مرغ گوشتی باعث شده تعداد دوره های جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۵/۴ دوره در سال برسد که این شرایط به صورت خاص باعث شده است که پرورش و تولید مرغ گوشتی از نظر اقتصادی به صرفه باشد و از نظر در آمد نسبت به سایر مشاغل بهتر باشد. انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcfjedj.w6dtvagiiw.html