سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ ,31 March 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۰
رئیس اداره کشاورزی شهرستان سراوان؛
مرغداری های سراوان به ۳۰واحد افزایش خواهندیافت
 
رئیس اداره کشاورزی شهرستان سراوان گفت: سالانه ۲۲۰۰تن گوشت سفید از ۱۳ واحد مرغداری شهرستان سراوان تولید، و به بازار مصرف عرضه می شود.
به گزارش عصر هامون به نقل از شستون، محمد رفیع دهواری اظهار داشت: سالانه ۲۲۰۰تن گوشت سفید از ۱۳ واحد مرغداری شهرستان سراوان تولید، و به بازار مصرف عرضه می شود.
وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده این میزان تولید تا پایان سال به ۶۰۰۰ تن افزایش پیدا می کند و تعداد واحدهای مرغداری به ۳۰ واحد خواهد رسید.
دهواری ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی در سراوان و همچنین مدیریت مناسب پرورش دهندگان مرغ گوشتی باعث شده تعداد دوره های جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۵/۴ دوره در سال برسد که این شرایط به صورت خاص باعث شده است که پرورش و تولید مرغ گوشتی از نظر اقتصادی به صرفه باشد و از نظر در آمد نسبت به سایر مشاغل بهتر باشد.
انتهای پیام/9031
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۴۵۷۶۴


ارسال