تاریخ انتشار :سه شنبه ۳ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۱
همان‌طور که شما هم مي‌دانيد اين روزها مرز بين کامپيوتر و گوشي تلفن همراه با به بازار آمدن تبلت‌هايي ‬که سيستم‌عامل‌هاي آندرويد دارند، از بين رفته است.
تبلت های آندرویدی را بیشتر بشناسید
تبلت های آندرویدی را بیشتر بشناسید
به گزارش عصر هامون،اين وسايل از يک طرف کامپيوترهاي کوچکي هستند که تمام نيازهاي روزانه يک نفر را برآورده مي‌کنند و از طرف ديگر هم سيم‌کارت دارند و مي‌توانند نقش گوشي را بازي کنند.

از طرف ديگر سيستم‌عامل اين تبلت‌ها همان سيستم‌عاملي است که شمار زيادي از گوشي‌هاي هوشمند نيز از آن استفاده مي‌کنند.

اين شماره و شماره آينده مطلب ما براي خوانندگاني تهيه شده است که به تازگي يک تبلت با سيستم‌عامل آندرويد خريده‌اند و احتمالا کمي در کار با آن احتياج به راهنمايي دارند.

تبلـت‌هاي آندرويدي وسايلـي هستند که براي کاربري راحت طراحي شده‌اند و کارهاي مختلفي مانند سر زدن به ايميل‌ها، بازي، تماشاي ويدئو و گوش کردن به موسيقي را مي‌توانيد با استفاده از آن‌ها انجام دهيد.

آن‌ها همچنين به عنوان دوربين عکاسي و فيلمبرداري هم مي‌توانند استفاده شوند. بهتر است بدانيد که سيستم‌عامل‌هاي آندرويد تبلت با مشابه گوشي‌هاي هوشمند تفاوت‌هاي زيادي دارد.

دانستني‌هاي پايه

اولين نکته که در تبلت‌هاي آندرويدي بايد بدانيد اين است که آن‌ها بيشتر از يک صفحه کار دارند. شما مي‌توانيد انگشت خود را روي صفحه بگذاريد و آن را به سمت چپ يا راست ببريد و با اين کار مي‌بينيد که صفحه تغيير مي‌کند.

روي هر کدام از اين صفحات مي‌توانيد لينـک يا آيکن اپليکيشن‌هـا يـا برنامه‌هـاي مختلـف را قـرار دهيد که حتما موقع خريد تبلت تعدادي از ايـن اپليکيشن‌ها از قبل روي صفحات مختلف دستگاه شما وجود دارد.

نوع ديگري از برنامه‌هاي تبلت که کمي با اپليکيشن‌ها فرق مي‌کند ويجت‌ها هستند.

فرق ويجت و اپليکيشن اين است که ويجت‌ها بدون اين که روي آن‌ها کليک کنيد، در حال اجرا هستند. براي مثال ممکـن است يک ويجت گزارش آب و هوا را روي صفحه نمايش نشان دهد و يا ويجت ديگري يک ساعت عقربه‌دار را روي صفحه به نمايش بگذارد.

نوار خبر رساني آندرويد

در بالاي صفحه نمايش خطي وجود دارد که در گوشه سمت راست آن علامت باتري است که ميزان باتري باقي مانده را نشان مي‌دهد.

سمت راست آن علامت‌هايي است که از طرف اپليکيشن‌هاي مختلف براي خبر کردن شما توليد شده است.

براي مثال اگر ايميل جديدي داشته باشيد آن جا يک علامت ايميل مي‌بينيد. اپليکيشن‌هاي مختلف آيکن‌هاي مختلفي را براي خبررساني در اين جا قرار مي‌دهند که به مرور با آن‌ها آشنا مي‌شويد. شما مي‌توانيد انگشت خود را روي اين نوار بالاي صفحه بگذاريد و آن را پايين بکشيد تا به شکل تمام صفحه براي‌تان باز شود.

در اين حالت مي‌توانيد جلوي هر آيکن توضيحي درباره نرم‌افزاري که آن آيکن را برايتان آن جا گذاشته و خبري که مي‌خواسته به شما بدهد، ببينيد. براي بستن اين نوار کافي است دو بار انگشت‌تان را در پايين‌ترين قسمت آن بگذاريد و به بالا برگردانيد. به همين سادگي.

نصب برنامه جديد

اگر اپليکيشني روي تبلت شما باشد که هنوز نصب نشده، براي نصب کافي است انگشت خود را روي آن براي چند ثانيه نگاه داريد.

پس از انجام اين کار منوي جديدي باز مي‌شود که توضيحات کامل برنامه روي آن وجود دارد و در انتها دکمه‌اي با عنوان Install مي‌بينيد.

کافي است اين دکمه را فشار دهيد تا برنامه نصب شود و آيکن مربوط به آن به صفحه اپليکيشن‌ها اضافه شود.

برنامه‌هاي جديد

Google Play Store جايي است که مي‌توانيد اپليکيشن‌هاي جديد را از آن جا دريافت کنيد. براي اين کار بايد يک حساب کاربري گوگل داشته باشيد. البته از جاهاي ديگر هم مي‌توانيد اپليکيشن جديد دريافت کنيد.

قبل از شروع بايد بدانيد که تعداد اپليکيشن‌هايي که براي آندرويد نوشته شده، بيش از چند ميليون است. پس اصلا توقع نداشته باشيد که يک باره بتوانيد با همه آن‌ها آشنا شويد.

نکته مهم‌تر اين است که روزانه ده‌ها اپليکيشن ايراني و خارجي جديد براي آندرويد نوشته مي‌شود و عمدتا مجاني روي اينترنت قرار مي‌گيرند. در شماره‌هاي بعدي بيشتر درباره سيستم‌عامل آندرويد حرف مي‌زنيم.
انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcb5aba.rhb00piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما