تاریخ انتشار :شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۰۰
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان؛

سالانه 13 هزار تن گوشت سفید در استان تولید می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سالانه 13 هزار تن گوشت سفید توسط 147 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان تولید می شود.
سالانه 13 هزار تن گوشت سفید در استان تولید می شود
سالانه 13 هزار تن گوشت سفید در استان تولید می شود
به گزارش عصر هامون به نقل از نخل و نور، مجتبی پیری اظهار داشت: مصرف سالیانه گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان ۶۰ هزار تن است به طوریکه کمبود نیاز مرغ مصرفی استان از استان های همجوار تامین می شود.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۷۰۰ میلیارد ریال از محل طرح توسعه بخش کشاورزی به متقاضیان پرورش مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان پرداخت شده است افزود: این میزان تسهیلات پرداختی جهش خوبی در امر تولید، توسعه و اشتغالزایی بخش پرورش مرغ در استان ایجاد کرده است.
وی گفت: ۱۲۱ واحد پرورش مرغ گوشتی در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها میزان تولیدات سالانه مرغ در استان به ۴۰ هزار تن می رسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بهره برداری از این واحدهای پرورش مرغ علاوه بر تامین ۷۰ درصد نیاز استان به گوشت سفید زمینه اشتغال بیش از ۸۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم می کند.
انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdcao0ny.49nim15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما