تاریخ انتشار :سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۱۵
مدیر عامل کارخانه شیر سیوستان گفت: کارخانه شیر سیوستان سیستان بدلیل حمایت نشدن در آستانه تعطیلی کامل است.
کارخانه شیر سیوستان سیستان در آستانه تعطیلی کامل است
کارخانه شیر سیوستان سیستان در آستانه تعطیلی کامل است
به گزارش عصر هامون به نقل از اوشیدا، در سیستان به جای اینکه پیشرفتی درمسیر اشتغال فراهم شود ،متاسفانه مسیرهای اشتغالزایی منطقه نیز بدلیل حمایت نشدن به تعطیلی کشانده می شود و روز به روز وضعیت منطقه سیستان بحرانی تر می گردد.
کارخانه شیر سیوستان تنها کارخانه ی شیر سیستان در معرض تعطیلی کامل به سر می برد و اگر راه حلی برای برون رفت از وضیعت فعلی اندیشیده نگردد سرانجام این کارخانه هم مانند کارخانه آرد سیستان خواهد شد.
نعمت الله پودینه مدیرعامل کارخانه شیر سیوستان از وضعیت فعلی کارخانه شیر سیوستان واقع درسیستان (شهرک صنعتی شهرستان زهک)اظهار داشت: این کارخانه با زیربنای ۳۰۰۰ مترمربع در سال ۱۳۸۵ ساخت و ساز آن شروع و در سال ۱۳۸۷ این کارخانه شروع به کار کرد،۳۰ الی ۴۰ درصد سرمایه گذاری از طریق تسهیلات جذب شده است.
وی افزود: ۱۶ مرکز شیر را در سطح شهر و مناطق روستایی بصورت پراکنده پوشش داده شد.
وی عنوان داشت : تا زمانی که بخشی از خرید شیر را خود دولت برعهده داشت ،خرید و فروش کارخانه در وضیعت خوبی قرار داشت.
مسئول انجمن صنفی شیر استان گفت: با منحل شدن شیر یارانه ی در سال ۹۰ ،این امر بار مضاعفی را به کارخانه تحمیل نمود و با مشکلات بیشتری برخوردیم.
وی با اشاره به تامین سوخت (نفت وگاز)کارخانه بیان داشت: هزینه تامین سوخت مصرفی کارخانه افزایش پیدا نمود که این امر نیز به گزینه های مشکلاتی کارخانه اضافه شد.
پودینه ابراز نمود: با هدفمندی یارانه ها (بیست میلیون تومان) به کارخانه تحمیل شد که به سبب این هزینه بالا مجبور به فروش بخشی از ماشین آلات کارخانه شدیم.
وی به مساعدت نکردن بانک ها اشاره کرد و گفت: با نک عامل به مشکلات کارخانه شیر اهمیت نداده و تا به حال وضیعت بلاتکلیفی به خود گرفته است .
پودینه با اشاره به اینکه صنایع لبنی بیشتر منبع درآمدی را برای منطقه بوجود آورده است اظهار داشت: ما در این بخش موفق شدیم، ۱۰۰۰ دامدار منطقه را تحت پوشش قرار دهیم اما اکنون هیچ گونه حمایتی از هیچ نوع سیستمی در قبال مشکلات کارخانه شیرسیستان صورت نمی گیرد.
این مسئول ادامه داد: تا سال ۹۱ حدود ۷۵ نفر مشغول به کار بودند ولی امروز با رکود و مشکلاتی که دامنگیر کارخانه شیر سیوستان گشته ،تنها ۲۵ نفر باقی مانده اند و ۵۵ نفر از کار بیکار شدند.
وی گفت: در سیستان به جای اینکه پیشرفتی درمسیر اشتغال فراهم شود ،متاسفانه مسیرهای اشتغالزایی منطقه نیز بدلیل حمایت نشدن به تعطیلی کشانده می شود و روز به روز وضعیت منطقه سیستان بحرانی تر می گردد.
وی خاطرنشان کرد: مکاتباتی با استاندار قبلی و مدیران جهادکشاورزی صورت گرفته است اما وضعیت کارخانه تغییری نکرده است.
پودینه در ادامه بیان کرد: این کار بزرگی در منطقه است اما ارزش کار با نحوه برخورد و بی توجهی مسئولین دارد از بین می رود ،در منطقه سستان بدلیل خشکسالیهای پی در پی که اثرات مخربی را هم بر روح و روان و هم از لحاظ معیشتی وضعیت نابهنجاری را برمردم منطقه حاکم کرده است.
وی تصریح نمود: اگر مشکل نقدینگی حل و خط تولید بهسازی شود ،می توانیم فروش را بالا برده و سیستم ها دوباره فعال گردد.
وی بیان کرد: علی رغم معافیت ازمالیات ،هرساله مالیات سنگینی بر ما تحمیل می گردد که بار سنگینی را بر کارخانه متحمل نموده است.
رئیس کارخانه شیرسیوستان افزود: شرایط جوی منطقه بسیار کار را سخت کرده است و کارخانه را با چالشها و مشکلات بسیاری روبرو نموده است.
وی اظهارداشت: متاسفانه تنها واحدی که در شهرک صنعتی فعال است ،واحد تولید شیر است ،که فعلا با چنگ و دندان در حال حفظ کردن این واحد هستیم .
وی با اعلام این هشدار که اگر کارخانه به وضعیت سابق خود برنگردد ،امید به کسب درآمد تعداد زیادی از خانوارها از بین خواهد رفت ،افزود: منابع درآمدی بسیار کم و مهاجرت ها روزبه روز در حال افزایش است،این واحد امروز تعطیل شود ،قطعا فردا همان ۷ – ۸ هزار خانوار باقی مانده نیز مهاجرت خواهند کرد.
وی با اظهارنگرانی از وضعیت کارخانه شیر سیستان بیان کرد: نزدیک به سه ماه هزینه دامداران عقب افتاده است ،چرا که در بخش فروش با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم .
پودینه در ادامه گفت: بخش عظیمی از مشکلات کارخانه شیرسیستان به طرح هدفمندی یارانه ها بر می گردد ،با تعرفه های سنگینی که وضع شد ما عملا صادرات خود را به خارج از استان از دست دادیم،سرمایه مال مردم است اگر تولید ثروت شود ،مردم سود خواهند برد.
وی با طرح این مطلب که اگر این واحد تولیدی نیز تعطیل شود چه فاجعه ای رخ خواهد داد،افزود: در حال حاضر ۷۰۰ – ۸۰۰ میلیون تومان خرید شیر داریم که با تعطیلی آن مشکلات زیادی به دامداران وارد خواهد نمود.
پودینه از دولت و مسئولین ذیربط درخواست نمود؛که ا- نقدینگی حل گردد ۲- سرمایه ثابت داده شود ۳- بحث مالیات و دارایی حل گردد ۴ – مشکل هدفمندی یارانه ها پیگیری و حل گردد ،تا دوباره بتوانیم دیگر بخشهای کارخانه را فعالسازی نموده و امید و شوق دوباره ی را به منطقه سیستان و شهرک صنعتی بر گردانیم که این تنها با همگرایی و توجه خاص مسئولین به مشکلات خاص منطقه سیستان بر می گردد تا مساعدت نموده و گرد وغبارمشکلات را از این منطقه بزدایند.
مهندس نعمت الله پودینه تا کنون چندین بار از سوی دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور و مسئولینی استانی به عنوان کارآفرین نمونه استانی و کشوری معرفی و تقدیر شد.




انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcdo50o.yt05x6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما