تاریخ انتشار :سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۴۰
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ادبیات باند پهن در دنیا ۲۰ مگ است. در شبکه ملی اطلاعات برای ۶۰ درصد خانوارها حداقل پهنای باند ۲ مگ در نظر گرفته‌ایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.
هر ایرانی چقدر سهم اینترنت دارد؟
هر ایرانی چقدر سهم اینترنت دارد؟
به گزارش عصر هامون،نصرالله جهانگرد، با اشاره به اینترنت از نگاه زیرساختی، اظهار داشت: در ابتدای سال ۲۰۱۴، اینترنت جهان ۱۰۰ ترابیت سرعت دارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: ایران یک درصد از جمعیت جهان را داراست اما ظرفیت کل اینترنت کشور ۱۰۰ گیگ است که به عبارتی سهم هر نفر، یک کیلوییت می‌شود.

وی گفت: این در حالی است که در کشور ترکیه سهم هر نفر ۴۰ تا ۵۰ کیلوبیت و در کشور قطر سهم هر نفر ۱۰۰ کیلوبیت است.

جهانگرد تصریح کرد: با این وضعیت می‌خواهیم در منطقه دوم شویم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: همچنین هم‌اکنون حجم اطلاعات جهان ۴zetta (۱۰ به توان ۲۱) است؛ به همین تناسب باید استراتژی دولت، دسترسی راحت‌تر و ارزان‌تر به این ابزار باشد.

وی با اشاره به بررسی گزارش‌های بودجه کشور از سال ۷۰ تا ۸۲، گفت: حساب‌های ملی هزینه شده کشور نشان می‌دهد، هر یک تومان سرمایه‌گذاری در ICT، میزان ۱۵ برابر در ICT بازگشت داشته است.

جهانگرد تصریح کرد: هم‌اکنون تمام دنیا به دنبال Broad band (باند پهن) هستند. ادبیات باند پهن ۲۰ مگ است که ما در ایران روی باند پهن ۲ مگ صحبت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در ساختار شبکه ملی اطلاعات باید ۶۰ درصد خانوارها به پهنای باند بالا دسترسی داشته باشند که حداقل پهنای باند را ۲ مگ درنظر گرفته‌ایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.

وی تاکید کرد: حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در ۳ تا ۴ سال آینده در این حوزه نیاز است؛ باید ۸ ترابیت در اینترنت بین‌الملل و ۴۰ ترابیت در Back Bone (پشتیبان) داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۳۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcjxaex.uqeaozsffu.html
منبع : افکارنیوز
نام شما
آدرس ايميل شما