برخی غذاهایی که مفید شناسایی شده میتواند مضر شود و بیماریهایی قلبی رابه دنبال خواهد داشت.
به گزارش عصر هامون،مجید اسد زاده متخصص تغذیه گفت: دریافت انرژی بیش از حد از غذاهای خوبی که در حالت عادی ضرری برای انسان ندارد عامل مهمی برای تشدید بیماریهای قلبی و عروقی است.
وی تصریح کرد: غذاهایی پرچرب که برای افرادی که اضافه وزن دارند ممنوع میشوند به این معنااست که این افراد میتوانند هر چقدر که دلشان خواست غذاهای مفید بخورند و زیاده روی در هر چیزی میتواند تبدیل به غذایی مضر شود.مثلا :مصرف زیاد از حد روغن زیتون اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت و همراه آن مشکلات قلب و عروقی نیز در این افراد افزایش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: علاوه بر تغذیه کم تحرکی و زندگی ماشینی امروزه یکی از مهمترین عوامل چاقی است به همین علت برخی کشور از جمله ایران این بی تحرکی و تغذیه نامناسب میزان ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش داده است.
وی خاطر نشان کرد: افراد باید با یک رژیم غذایی مناسب و ورزش از این بیماری در خود و خانواده جلوگیری کنند. انتهای پیام/۴۳۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcbw9ba.rhbzapiuur.html