تاریخ انتشار :شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۶
برخی غذاهایی که مفید شناسایی شده می‌تواند مضر شود و بیماری‌هایی قلبی رابه دنبال خواهد داشت.
با این کارها مفیدترین خوراکی ها، مضر می شوند
با این کارها مفیدترین خوراکی ها، مضر می شوند
به گزارش عصر هامون،مجید اسد زاده متخصص تغذیه گفت: دریافت انرژی بیش از حد از غذاهای خوبی که در حالت عادی ضرری برای انسان ندارد عامل مهمی برای تشدید بیماری‌های قلبی و عروقی است.


وی تصریح کرد: غذاهایی پرچرب که برای افرادی که اضافه وزن دارند ممنوع می‌شوند به این معنااست که این افراد می‌توانند هر چقدر که دلشان خواست غذاهای مفید بخورند و زیاده روی در هر چیزی می‌تواند تبدیل به غذایی مضر شود.مثلا :مصرف زیاد از حد روغن زیتون اضافه وزن را به دنبال خواهد داشت و همراه آن مشکلات قلب و عروقی نیز در این افراد افزایش خواهد یافت.



وی اظهار داشت: علاوه بر تغذیه کم تحرکی و زندگی ماشینی امروزه یکی از مهمترین عوامل چاقی است به همین علت برخی کشور از جمله ایران این بی تحرکی و تغذیه نامناسب میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش داده است.



وی خاطر نشان کرد: افراد باید با یک رژیم غذایی مناسب و ورزش از این بیماری در خود و خانواده جلوگیری کنند.
انتهای پیام/۴۳۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcbw9ba.rhbzapiuur.html
منبع : شهر خبر
نام شما
آدرس ايميل شما