تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۲
محمد حسن فاتحی گفت: بهترین سرمایه‌گذاری موفق در سال 93، بازار بورس اوراق بهادار است.
برای "سرمایه‌گذاری" موفق در سال 93 کدام بازار را انتخاب کنیم؟
برای "سرمایه‌گذاری" موفق در سال 93 کدام بازار را انتخاب کنیم؟
به گزارش عصر هامون، محمد حسن فاتحی گفت: سرمایه‌گذاری بستگی به میزان سرمایه‌ای است که یک فرد دارد یعنی سرمایه‌های خرد و سرمایه‌های اندکی که در دست مردم است. این واقعیت که بازارهایی مثل طلا و سکه، بازارهای واقعی ما نیستند، شاید در کوتاه‌مدت یک قسمتی از سود مورد انتظار خانوارها را تأمین کنند ولی به لحاظ ملی و به لحاظ آن چیزی که ما از سرمایه‌گذاری سراغ داریم و احساس می‌کنیم که از نظر ملی باید به آن برسیم، بهترین بازارها، بازار بورس اوراق بهادار است ولی ورود به آن نیاز به تخصص که معمولا خانوارها فاقد آن هستند.

وی تصریح کرد: کارگزارها و آنهایی که در کارگزاری‌ها سبدگردانی می‌کنند یا پرتفوی برای مشتریان خودشان تشکیل می‌دهند، بهترین فرصت سرمایه‌گذاری را مهیا می‌کنند. این شاید سود متوسطش در کوتاه‌مدت کمتر از سودی باشد که ما از سایر بازارها سراغ داریم ولی در بلندمدت این سودها به هم نزدیک می‌شوند و می‌توان اطمینان بیشتری به آن داشت.

وی افزود: بنده پیشنهادی غیر از بازار سهام ندارم چون بازارهای دیگر را نمی‌توانم سرمایه‌گذاری تلقی کنیم البته ممکن است که از نظر فردی سود موقتی و کوتاه‌مدتی وجود داشته باشد، ولی از لحاظ علمی نمی‌‌‌‌‌‌‌‌توان آن را دارای جایگاه سرمایه‌گذاری تلقی کنیم.

فاتحی با اشاره به اینکه ما تحت تأثیر متغیرهای بیرونی تصمیم گیری می‌گنیم اظهار داشت: البته آن زیاد بد نیست ولی اینکه چه ارزشی برای متغیرها قائل باشیم مهم‌تر است.

وی ادامه داد: با کوچکترین علامت در مورد رفع تحریم‌ها یا بازگشت تحریم‌ها، ‌بورس و سایر بازارها دچار تنش و تشنج می‌شود و این به اقتصاد ما و به فعالیتی که می خواهند سرمایه‌گذاری کنند، لطمه می‌زند و از آن بدتر بلاتکلیفی آنهاست. ما باید به آن ثبات درونی برسیم و تحت تأثیر کوچکترین علامت یا سیگنالی که از بیرون می‌رسد، دچار تلاطم نشویم.

این کارشناس اقتصادی افزود: مردم دچار سردرگمی نشوند، بورس مثل طلا، سکه و دلار دلالی نیست. بورس یک مبنا سرمایه‌گذاری شفاف و روشن است.

ما باید در نظر بگیریم که یک کالایی را که در شرکت‌های بورسی هستند، تولید می‌کنیم و این یک خدمتی است که آن را ارائه می‌کنیم که این فرآیند در چرخه اقتصادی منجر به ایجاد اشتغال، افزایش فعالیت بنگاه‌های اقتصادی می‌شود و دولت هم باید حمایت کند.

وی در آخر تأکید کرد: تأثیرات موقت یک ماهه،‌ دو ماهه و حتی یک ساله مورد توجه باشد مگر اینکه ما با دید دلالی به بورس نگاه کنیم؛ ما در دید کلان نمی‌توانیم بورس را جایگزین هیچ بازار دیگری بکنیم.

انتهای پیام/ ۴۰۳۰ https://www.asrehamoon.ir/vdcenp8e.jh8vwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما