تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۴۰
شهید حاج قاسم میرحسینی فرمانده دلاوری بود که همه از وی به عنوان ستون پایدار لشکر۴۱ ثار الله یاد می کردند.
شهید میرحسینی ستون پایدار لشکر41 ثارالله بود
شهید میرحسینی ستون پایدار لشکر41 ثارالله بود
به گزارش عصر هامون به نقل از  اوشیدا،محمد ناظری فرمانده سپاه زابل در خصوص شخصیت سردار شهید حاج قاسم میرحسینی قائم مقام لشکر۴۱ ثارالله اظهار داشت: هر گاه سخن از شهيد و شهادت است زبان و قلم از حركت باز مي‌ماند و در عظمت و شكوه اين بزرگواران، مات و مبهوت مي‌مانيم.

فرمانده بسيج و سپاه زابل گفت: اميدواريم اينگونه يادواره‌ها كه با هدف ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در بين جوانان و نوجوانان برگزار مي‌شود در اين راستا مهم و مؤثر واقع شود .

وي با اشاره به حضور باشكوه و گسترده مسئولان، سران طوايف و اقشار مختلف مردم ولايتمدار سيستان در اين يادواره عنوان داشت: همين حضور گسترده در اينگونه مراسم و يادواره‌ها نوعي مقابله با جنگ نرم دشمنان است و آنان را از رسيدن به هدف شومشان باز مي‌دارد.

وی اظهار داشت: شهید حاج قاسم میرحسینی فرمانده دلاوری بود که همه از وی  به عنوان ستون پایدار لشکر۴۱ ثار الله یاد می کردند.

ناظری افزود: عزت و سربلندی امروز نظام جمهوری اسلامی مرهون همان دلاور‌ مردی‌های ایثارگران و شهیدان در طول دفاع مقدس است.

وی‌ خاطر‌نشان کرد: هشت سال دفاع مقدس سبب شد فرهنگ بسیج و روحیه بسیجی در جامعه بیش از پیش گسترش یابد.


گفتنی است، شهید قاسم میرحسینی در سال ۱۳۴۲ در روستای صفدر میربیگ از توابع بخش جزینک شهرستان زهک متولد شد.
وی در سال ۱۳۶۰ پس از گذراندن دوره های مختلف فرماندهی در جبهه های حق علیه باطل به فرماندهی گردان انتخاب شد و پس از عملیات خیبر از سوی سردار حاج قاسم سلیمانی به عنوان قائم مقام لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد و در ۱۹ آذرماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج در منطقه شلمچه به شهادت رسید.
مقام معظم رهبری در سفر به منطقه سیستان درباره شهید میرحسینی اینگونه بیان داشتند: سردار شهید حاج قاسم میرحسینی که از سرداران لشکر۴۱ ثارالله می باشد، او در میدان نبرد، در هنگام دفاع، از آن شخصیت‌های استثنایی و جالبی است که من مردم سیستان را این‌گونه شناختم.
شهید غلامحسن میرحسینی برادر سردار شهید حاج قاسم میرحسینی نیز از فرماندهان گردان لشکر ۴۱ ثارالله بود که در دوران هشت سال دفاع مقدس به فیض شهادت نایل آمد
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfx0dj.w6d1yagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما