تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۳۵
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان

هفت ناحیه گردشگری سیستان و بلوچستان در انتظار مسافران نوروزی است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: هفت ناحیه نمونه گردشگری این استان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران نوروزی است.
هفت ناحیه گردشگری سیستان و بلوچستان در انتظار مسافران نوروزی است
هفت ناحیه گردشگری سیستان و بلوچستان در انتظار مسافران نوروزی است
ملک سنجرانی در گفت و گو با عصر هامون اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان به 7 ناحیه گردشگری تقسیم کرده ایم و هر ناحیه 3 تا 4 منطقه نمونه گردشگری دارد که ناحیه گردشگری و تمدنی سیستان ناحیه اول گردشگری استان است که شامل کوه خواجه، شهر سوخته، دهانه غلامان، چاه نیمه‌های سیستان به عنوان ناحیه اول گردشگری، زاهدان بزرگ با جاذبه‌هایی همچون موزه مردم شناسی با جلوه‌های بسیار زیبا از فرهنگ منطقه روستای گردشگری تمین در میرجاه، غار لادیز، کاروانسرای نصرت‌آباد و غیره به عنوان ناحیه دوم گردشگری و ایرانشهر و دلگان وحومه نیز به عنوان ناحیه سوم گردشگری استان با عنوان ناحیه نخل و آمیزه‌های قومی نام گرفته است.
وی درباره دیگر نواحی مشخص شده گردشگری این استان نیز افزود: شهرهای سرباز و نیکشهر به عنوان ناحیه چهارم گردشگری با عنوان ناحیه گاندو و میوه‌های گرمسیری شهرستان سراوان و حومه به عنوان ناحیه پنجم گردشگری، با عنوان ناحیه نخلستان‌های سرسبز بندر چابهار با برخورداری از جاذبه‌های دریایی و سواحل آرام و دلپذیر، کوه‌های مینیاتوری و دیگر جاذبه‌های گردشگری منحصر به فرد به عنوان ناحیه ششم و در نهایت منطقه نمونه گردشگری تفتان نیز به عنوان ناحیه هفتم گردشگری مشخص شده‌اند.
سنجرانی با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری استان و افزایش حجم گردشگران نوروزی از تشکیل ستاد هماهنگی خدمات سفر به منظور هم افزایی و آماده سازی دستگاه‎های مختلف برای خدمات رسانی بهینه به مسافران نوروزی خبر دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تدوین برنامه‌های امسال به منظور جذب گردشگر نسبت به سنوات قبل متفاوت است بیان کرد: اگر چه همه مناطق سیستان و بلوچستان به نوبه خود ظرفیت‌های خوبی در زمینه گردشگری دارد، اما با توجه به اینکه برخی مناطق استان از جاذبه‌های ویژه‌تری برخودار هستند امسال با اولویت‌بندی شاخص‌های گردشگری، تبلیغات و اطلاع رسانی ویژه‌ای برای معرفی و شناسایی آثار تاریخی، گردشگری و مردم شناسی مناطقی از استان انجام خواهد شد.
وی طبق ارزیابی‌های صورت گرفته، بندر چابهار به دلیل برخورداری از مواهب دریا و سواحل زیبایش، تپه گل افشان و غیره، ایرانشهر به دلیل وسعت چشمه‌های آب گرم، زیستگاه گونه‌های نادر حیات وحش، زاهدان در شمال سیستان با برخورداری از شهر تاریخی و با شکوه سوخته و دیگر جلوه‌های بی‌نظیر، نیکشهر با مناطق ویژه گردشگری همچون آب بند و… والبته مسیری از چابهار به سرباز نیز جزو مناطق هدف گردشگری تعیین شده‌اند که برای شناسایی و اطلاع رسانی در سطح فرا استانی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور معرفی شده‌اند.
وی افزود: ورودی های هر شهرستان بروشور های تبلیغاتی، موسیقی محلی و پخت غذا های محلی آن شهرستان در اختیار مسافرین قرار می گیرد.
سنجرانی ادامه داد: در ایام نوروز سه نمایشگاه بزرگ در زاهدان روبروی موزه جنوب شرق کشور ، ایرانشهر قلعه ناصری و چابهار در منطقه آزاد چابهار افتتاح می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مطابق سال های گذشته برنامه مشترکی با همکاری صدا و سیما از 28 اسفند ماه در محل موزه جنوب شرق اجرا می شود که این برنامه هر شب به مدت 14 شب به معرفی جاذبه های گردشگری و صنایع دستی و موسیقی  استان می پردازد.
وی افزود: سال گذشته 53 درصد رشد گردشگر در استان داشتیم که پیش بینی می شود امسال با توجه به تبلیغات صورت گرفته کمتر از سال گذشته نباشد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdccp1q0.2bqoi8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سید رضا نبوی
در جاده های بین شهری استان مخصوصا بین خاش و ایران شهر و خاش زاهدان پلاکهای 95و 85 بسیار بد رانندگی میکردند و متعصفانه پلیسی هم جهت کنترل سرعتهای 130 وبالاتر و سبقتهای خطرناک وجود نداشت