ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> شهروندان می بایست اقدامات ایمنی را در ایام نوروز جدی بگیرند | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۰۸
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان گفت: به منظور پیشگیری از سرقت و کاهش جرائم در ایام نوروز شهروندان می بایست اقدامات ایمنی را جدی بگیرند.
شهروندان می بایست اقدامات ایمنی را در ایام نوروز جدی بگیرند
شهروندان می بایست اقدامات ایمنی را در ایام نوروز جدی بگیرند
به گزارش عصرهامون، محسن عطار امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پیشگیری از سرقت و کاهش جرائم در  ایام نوروز اظهار داشت: شهروندان می بایست اقدامات ایمنی را جدی بگیرند و حفاظ مناسب برای پنجره ها و نقاط قابل نفوذ نصب کرده و اقدام به تعویض قفل‌هایی معیوب و قفل هایی که کلید یدک آنها گم شده و یا در اختیار افراد دیگر قرار داشته نمایند.
عطار در مورد افرادی که به عنوان مأمور به درب منازل شهروندان مراجعه می کنند تاکید کرد: شهروندان حتما باید قبل از شناسایی کامل و رویت کارت و مدارک شناسایی از ورود این افراد جلوگیری کنند.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از حمل و جابه‌جایی پول نقد به میزان زیاد خودداری و تا حد امکان از کارت های بانکی استفاده کنند و در صورتی که در ایام عید ناچار به حمل پول نقد در کیف و ساک دستی هستید، سعی کنید از اقوام و آشنایان خود به عنوان همراه و مراقب استفاده و از تردد در خیابان‌های خلوت جداً خودداری کنید.
وی ادامه داد: شهروندان در صورت رفتن به مسافرت، به منظور حفظ اموال و جلوگیری از سرقت در صورت امکان منازل خود را به آشنایان و همسایگان مورد اعتماد واگذار کنند.
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به پیشگیری از سرقت وسائط نقلیه نسبت به تجهیز اتومبیل خود به وسایل ایمنی از جمله دزدگیر، سوئیچ مخفی، قفل فرمان و ... هشدار داد و گفت: هنگام ترک اتومبیل از قفل بودن درب ها و بسته بودن شیشه ها اطمینان کافی را حاصل نماید.
عطار در پایان در خصوص توجه ویژه واحدهای صنفی در ایام پایانی سال یادآور شد: با رعایت کامل اوصول ایمنی از نگهداری پول زیاد در داخل مغازه خودداری کنند و افرادی را که به عنوان نگهبان انتخاب می‌کنند حتما فردی شناخته شده و قابل تایید باشد.
انتهای پیام/7250
https://www.asrehamoon.ir/vdcbgwba.rhb98piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

متاسفانه توصیه های اینچنینی که در مورد پیشگیری از سرقت در رسانه ها منتشرمیگردد فاقد اثر مطلوب میباشند، چرا که اگرچه اینگونه توصیه ها ممکن است در مواردی بسیار اندک که مطلقا در آمار سرقتها به حساب نخواهند آمد برای پیشگیری از ورود سارقین بسیار مبتدی تا حدی موثر واقع شوند ولی با توجه به تغییر روشهای سارقین در سالهای اخیر، به هیچ وجه از سرقتهایی که دغدغه جامعه میباشند پیشگیری نخواهند کرد.

تنها روش پیشگیری از سرقتهای رایج اماکن، غیر ممکن نمودن ورود سارقین از طریق درب ورودی با نصب درب ضد دیلم که مجهز به قفل غیر قابل رمزگشایی و توپی زنی است در کنار غیر ممکن نمودن ورود از طریق دیگر مبادی ورودی از جمله بالکن، پنجره ها، کانال کولر، پارکینگ و ... میباشد.

توضیح اینکه، با توجه به شگرد فروشندگان مبتنی بر چرب زبانی و پنهان نمودن عیوب سیستمها و تجهیزاتی که تحت عناوین متقلبانه ای از جمله ضد سرقت، ضد دیلم، ضد اسید، ضد برش و و و عرضه مینمایند، ضروری است، خریدارانی که به واقع در پی غیر ممکن نمودن ورود سارقین به اماکن خود هستند، حتما از فروشندگان، ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت را از طریق سیستمها و تجهیزاتی که به آنها معرفی مینمایند را درخواست نمایند تا اطمینان حاصل کنند که فروشنده به گفته های خود در مورد غیر ممکن شدن ورود سارقین پس از نصب سیستمها و تجهیزات پیشنهاد شده به خریداران باور دارد و با ارائه ضمانت معتبر پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت، آن را تضمین مینماید.