تاریخ انتشار :شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۵۵
برای نتانیاهو، توافق هسته‌ای با ایران، مسئله مرگ و زندگی است؛ بنابراین نباید از ادعای وی مبنی بر توقیف کشتی ایرانی حامل سلاح، تعجب کنیم. در این مورد نیز می‌توان به راحتی متوجه شد که او سعی در اهریمن جلوه دادن ایران دارد و استیصال و ناامیدی در اظهارات وی کاملا مشهود است.
تلاش‌های مذبوحانه جدید نتانیاهو علیه ایران چیست؟
تلاش‌های مذبوحانه جدید نتانیاهو علیه ایران چیست؟
به گزارش عصر هامون، پایگاه خبری "عرب دیلی نیوز" در مقاله‌ای به قلم «علی ریزک» می‌نویسد: ادعای اخیر اسرائیل مبنی بر توقیف یک کشتی به ظاهر ایرانی که به گفته مقامات اسرائیلی، حامل سلاح‌های پیشرفته به مقصد غزه بود، یکی دیگر از تلاش‌های مذبوحانه اسرائیل پس از انعقاد توافقنامه موقت بین ایران و کشورهای 1+5 در خصوص برنامه هسته‌ای ایران است. اسرائیل و متحدانش، در حال حاضر پس از آنکه با وجود لابی‌گری‌های شدید، در کارشکنی در این توافقنامه موقت ناکام ماندند، توجه خود را به توافق نهایی که احتمالا در ماه جولای منعقد خواهد شد، و از اهمیت به مراتب بیشتری برخوردار است، معطوف ساخته‌اند. این توافقنامه، در صورت حصول، می‌تواند فصل جدیدی را در روابط ایران و غرب (به خصوص روابط ایران و آمریکا) رقم بزند و در کنار مسئله هسته‌ای، آغاز توسعه این روابط به سایر عرصه‌ها نیز باشد.


*** توطئه جدید رژیم صهیونیستی برای اهریمن جلوه دادن و تضعیف ایران
ادعای اسرائیل در مورد کشتی ایرانی حامل سلاح‌های پیشرفته، که با دیدار بنیامین نتانیاهو از واشنگتن برای شرکت در کنفرانس سالانه آیپک مقارن شده است، بخشی از یک توطئه گسترده‌تر برای اهریمن جلوه دادن و تضعیف ایران به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد که اسرائیل، پس از آنکه موفق نشد در کنگره آمریکا، برای لایحه منندز با هدف اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حمایت کافی جمع‌آوری کند، به چنین روش‌هایی متوسل شده است. در صورتیکه این لایحه به تصویب می‌رسید، ضربه مهلکی به روند حساس مذاکرات بین ایران غرب وارد می‌ساخت.

*** چهره واقعی اسرائیل
جالب اینجاست که اخبار اولیه این توطئه اسرائیلی، تقریبا هم‌زمان با دیدار نتانیاهو از بلندی‌های اشغال شده جولان و ملاقات وی با یکی از مخالفان مجروح گروه‌های مخالف در سوریه که توسط ارتش اسرائیل تحت درمان بود، منتشر شد. نتانیاهو در سفر خود به تپه‌های جولان، که با شروع گفت‌و ‌گوهای کارشناسی در مورد برنامه هسته‌ای ایران در شهر وین مقارن بود، طی سخنانی گفت: «در روزی که مذاکرات بین قدرت‌های بزرگ جهان و ایران، در شهر وین آغاز شده است، این بسیار مهم است که جهان این تصاویر را از این مکان ببیند، مکانی که «خوب و بد» را در جهان متمایز می‌سازد!» نتانیاهو در ادامه اظهارات خنده‌دار خود گفت: «قسمت خوب ماجرا این است که اسرائیل جان مجروحان حاصل از قتل عامی که هر روز در سوریه اتفاق می‌افتد را نجات می‌دهد. این چهره واقعی اسرائیل است! اما قسمت بد ماجرا این است که ایران به آن دسته از کسانی که این قتل عام را مرتکب می‌شوند، اسلحه می‌فرستد. تمام کودکانی که زخمی شده‌اند، صرف نظر از آن‌هایی که کشته شده‌اند، حاصل مسلح کردن، کمک‌های مالی و آموزش‌های ایران به رژیم بشار اسد برای انجام این قتل عام، هستند.»

*** نتانیاهو افکار عموم و متعاقب آن، اعضای کنگره آمریکا را نشانه گرفته است
استراتژی اوباما در مقابله با کسانی که در واشنگتن سعی می‌کنند که در توافق هسته‌ای با ایران کارشکنی کنند، این بوده است که آن‌ها را جنگ‌طلب جلوه دهد و تاکنون نیز این استراتژی برای کاخ سفید در تحقق بخشیدن به مفهوم نگرانی از جنگ در میان مردم آمریکا، کارساز بوده و همچنین استفاده از این برگ برنده در افزایش انگیزه برای دیپلماسی، بوده است. (در نهایت، احساسات مردمی می‌تواند هر نیرویی را از جمله لابی‌های اسرائیلی، از پا درآورد). بنابراین، پس از آنکه اوباما در اظهارات خود به طور سربسته گفت که : «در حال حاضر، خرابکاری در روند دیپلماتیک، به معنای اصرار برای جنگ است»، نتانیاهو با یک استراتژی مخالف وارد میدان شده است و به نظر می‌رسد که افکار عموم و متعاقبا، اعضای کنگره آمریکا را نشانه گرفته است. به کار بردن عباراتی چون «خوب و بد»، «کودکانی که (به خاطر ایران) در سوریه کشته و زخمی می‌شوند»، حاکی از تلاش جدید اسرائیل برای اهریمن جلوه‌ دادن ایران و جلب حمایت مردم و کنگره برای جلوگیری از رسیدن به توافق نهایی در مورد برنامه هسته‌ای این کشور است.

*** استیصال و ناامیدی نتانیاهو در اظهارات وی کاملا مشهود است
برای نتانیاهو، این مسئله، مسئله مرگ و زندگی است و طبعا باید از وی انتظار انجام چنین اقدامات مذبوحانه‌ای را داشت. بنابراین، نباید از ادعای وی مبنی بر توقیف کشتی ایرانی حامل سلاح، تعجب کنیم. در این‌جا نیز می‌توان به راحتی متوجه شد که او سعی در اهریمن جلوه دادن ایران دارد و استیصال و ناامیدی در اظهارات وی کاملا مشهود است. نتانیاهو در یکی از نشست‌های کابینه اسرائیل، با تشبیه کردن ایران به طالبان گفت که ایران با در اختیار داشتن سلاح هسته‌ای، مثل این می‌ماند که پاکستان دارای سلاح هسته‌ای، توسط طالبان اداره شود.
در حال حاضر، شاهد تقابل استراتژی‌های اوباما و نتانیاهو در خصوص سیاست آمریکا در قبال ایران هستیم. اوباما به دفاع از مسیر دیپلماتیک خود، با بیان اینکه جنگ گزینه اصلی نیست، ادامه خواهد داد و نتانیاهو نیز با تخریب چهره ایران، همچنان به مخالفت خواهد پرداخت. برنده این میدان، کسی خواهد بود که مسیر مناسبات آتی بین ایران و آمریکا را تعیین کند.

*** می‌توان انتظار داشت که در ماه‌های آتی، لفاظی‌های اسرائیل علیه ایران افزایش پیدا کند
در این بین، اسرائیل نیز در ماه‌های آتی، نقش خود را در سوریه ارتقا خواهد داد تا از پیروز شدن آنچه که موشه یعلون، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، آن را «محور شرارت متشکل از ایران، سوریه و حزب الله» توصیف کرده است، در جنگ سوریه، جلوگیری کند. چرا که اگر توافق نهایی (در مورد برنامه هسته‌ای ایران) حاصل شود، و بشار اسد در این جنگ پیروز گردد، موقعیت ایران به طرز بی‌سابقه‌ای قدرتمند خواهد شد و این مسئله می‌تواند موجب آغاز عصر جدیدی از همکاری‌های دوجانبه ایران و آمریکا گردد. به عقیده اسرائیل، تضعیف موقعیت بشار اسد، موجب تضعیف موقعیت ایران خواهد شد و عقیده برخی از قانونگذاران را در مورد لزوم رسیدن به توافق با ایران، تغییر خواهد داد. حمله اخیر اسرائیل به یکی از پایگاه‌های حزب الله در مرز سوریه و لبنان نیز با همین هدف صورت گرفته است.
بنابراین، از همین حالا تا ماه ژوئیه، که توافقنامه موقت به پایان می‌رسد و وضعیت توافق نهایی نیز تا آن زمان روشن خواهد شد، می‌توان انتظار داشت که لفاظی‌های اسرائیل علیه ایران نیز افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdcamony.49noy15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما