> علت تماس تلفنی پاپ با زن مطلقه | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۰
تماس تلفنی پاپ فرانسیس اول با یک زن مطلقه، باعث رواج حرف و حدیث هایی در جوامع مسیحی شده است. از دید مسیحیت ازدواج مجدد این زن، زنا محسوب می شود و او حق شرکت در مراسم و آئین های مسیحی را ندارد، اما پاپ به او اجازه داده است.
علت تماس تلفنی پاپ با زن مطلقه
علت تماس تلفنی پاپ با زن مطلقه
به گزارش عصر هامون، پاپ فرانسیس اول، رهبر مسیحیان جهان در تماس تلفنی با یک زن آرژانتینی که پس از جدا شدن از همسر اول خود، با مرد دیگری، که او نیز همسرش را طلاق داده بود، ازدواج کرده، به او اجازه داد در آئین عشای ربانی شرکت کند.

در مذهب کاتولیک، طلاق مطلقا ممنوع است و تنها زندگى جداگانه زن و شوهر جایز است که در این صورت هم هیچکدام حق ازدواج با شخص دیگرى را ندارند.
مذهب ارتدوکس طلاق را فقط در صورت خیانت زن جایز میداند امّا حتّى در صورت طلاق، اجازه ازدواج با شخص دیگرى را ندارند.

ژاکلین لیسبونا، چند ماه پیش نامه ای به واتیکان نوشت و سوال کرد که آیا با وجود طلاق گرفتن و ازدواج مجدد با شخص دیگری، می تواند در کلیسا حضور یافته در مراسم شرکت کند؟

از آنجایی که وضعیت این زن، بسیاری از زنان و مردان جوامع مسیحی را نیز شامل می شود، شخص پاپ به آن پاسخ داد و در در تماس تلفنی با او، گفت که او و شوهرش می توانند در مراسم شرکت کنند.

علت پر سر و صدا بودن این حکم این است که تاکنون سابقه نداشته و زنان و مردان مطلقه، گناهکار محسوب می شوند، اما اقدام پاپ، به این معنی است که او با این تابو شکنی، قصد ایجاد یک تغییر بزرگ در مقررات را دارد.

مطلقه ها تاکنون محروم از انجام مراسم بودند و حق نداشتند نان و شراب مقدس را که مسیحیان معتقدند؛ بدن و خون عیسی است وارد تن و بدن فاسد و گناهکار خود بکنند.

با این که در مسیحیت، طلاق مطلقا ممنوع و حرام است، جوامع مسیحی از این اصل تاکید شده چشم پوشی می کنند و علاوه بر طلاق های ساده و سریع، زندگی و روابط نامشروع و ثبت نشده نیز به شدت رواج دارد و همین امر یک چالش و علامت سوال بزرگ برای مسیحیت بوجود آورده است.

همین رویکرد سخت گیرانه و افراطى کلیسا در امور اجتماعی و چشم پوشی مردم از مقررات سختگیرانه مذهبی، باعث شد، بی توجهی به سایر اصول مذهبی نیز عادی شود و مقابله با این قوانین افراطی، تبدیل به مبارزه با مذهب و دین شد.

عقده و خصومتی که حرام بودن طلاق در میان مردم ایجاد می کرد، تمایل جوامع مسیحی به عبور از خط قرمزهای ممنوع کننده طلاق را آنچنان شدید کرد که آنها هیچ مانعی بر سر راه طلاق را تحمل نکرده و در عمل، قوانین و فرهنگی حاکم شد که آمار طلاق را به طور فزاینده‏اى بالا برد.

به نظر می رسد، اقدامات تابو شکنانه اخیر پاپ، نه یک رفتار فردی از سوی شخص او، بلکه برنامه ای مطالعه شده توسط بزرگان جوامع مسیحی است تا رفته رفته، برخی عقاید لطمه زننده به این دین را کمرنگ سازد و ساختار مسیحیت اصلاح شود.

انتهاي پيام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdcc04qp.2bqsp8laa2.html
منبع : شبكه خبر
نام شما
آدرس ايميل شما