تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۴۱
واکنش مدیر کل آموزش و پرورش استان از انتشار خبرمدرسه کوچو

داستان مدرسه کوچو مظلوم نمایی است/رسانه ها صحنه واقعی تحصیلی را نشان دهند

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان پس از انتشار خبری مبنی بر تحصیل عده ای دانش آموز در مدرسه ای مخروبه در استان سیستان و بلوچستان نسبت به این خبر واکنش نشان داد.
داستان مدرسه کوچو مظلوم نمایی است/رسانه ها صحنه واقعی تحصیلی را نشان دهند
داستان مدرسه کوچو مظلوم نمایی است/رسانه ها صحنه واقعی تحصیلی را نشان دهند
به گزارش عصر هامون به نقل از خط اول، بخش تلنگ در جنوب سیستان و بلوچستان و از توابع شهرستان قصر قند یکی از مناطقی است که دانش آموزان آن به گفته بخشدار این منطقه در زیر سایه درختان و کلاس های بدون سقف مجبور به درس خواندن هستند و از هر گونه امکانات رفاهی مانند برق، آب آشامیدنی و حتی دستشویی در مدرسه محروم هستند اما مدیر کل آموزش و پرورش استان اعتقاد دارد که وضعیت به این شکل نیست و عده ای قصد مظلوم نمایی دارند.
علیرضا نخعی در نشست خبری با اصحاب رسانه در خانه معلم زاهدان اظهار داشت : مطبوعات و رسانه ها باید به جای به تصویر کشیدن و مظلوم نمایی عده ای برای رسیدن به اهداف خاص، منعکس کننده حقایق باشند.
وی اظهار داشت : فضای واقعی محل تحصیل این دانش آموزان که در چهاردیواری از آنان عکس گرفته شده، یک کانکس دو کلاسه ، نزدیک به ۵۰ متر ی این چهار دیواری می باشد.
وی ادامه داد: این چهار دیواری که به روایتی ۲۰ سال پیش مدرسه بوده است و از ۱۶ سال پیش تا الان جنبنده ای وارد آن نشده است روز پنجشنبه دو هفته قبل با عنایت بخشدار منطقه، اعضای شورای اسلامی و شماری از معتمدان منطقه نه با سوء نیت بلکه با فکر اینکه اگر بچه ها را ببرند در این چهار دیواری از آنان عکس بگیرند برای مسوولان حساسیت ایجاد می کند تا فورا یک مدرسه در این روستا احداث شود، شاهد حضور تعدادی دانش آموز بود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: این افراد از این مساله غافل بودند که اینگونه خبررسانی و مظلوم نمایی کردن یک جور نقض غرض می شود و تمام رسانه های مطبوعات داخلی و خارجی این مساله را تحلیل کردند که آموزش و پرورش استان فضای خود را اجاره داده و دانش آموزان در خرابه ها تحصیل می کنند که از انصاف به دور است.
نخعی افزود :کانکس معلوم است که موقتی است و مدرسه کوچو بالا در پروژه احداثی آتی در اولویت می باشد.
این مسئول درباره اجاره این فضای آموزشی گفت: فضایی که آموزش و پرورش اجاره داده است در روستایی کوچو پایین با فاصله یک تا دو کیلومتر از محل کانکس ها واقع در روستای کوچو بالا قرار دارد و یک ساختمان تخریبی بدون در و پیکر است که یک شرکت برای دپو ماشین آلات خود از آن استفاده می کند.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در کنار این فضای تخریبی که اجاره داده شده است، یک فضای نوساز ۹ کلاسه دارد که دو کلاس آن خالی است و اهالی روستای کوچو بالا می توانند دانش آموزان خود را در قالب طرح روستا مرکزی در این کلاس ها ساماندهی کنند.
وی افزود: کانکس آموزش و پرورش از اوایل سال تحصیلی برای بهتر شدن محل آموزش دانش آموزان در روستای کوچو بالا مستقر شده و محل تحصیل بچه های این روستا الان کانکس است.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کانکس ها فضای استاندارد قابل قبولی ندارد، گفت: اما وجود کولر در عکس های گرفته شده توسط کارشناسان آموزش و پرورش در این کانکس قابل مشاهده است.
نخعی ادامه داد: اهالی در زمان حضور کارشناسان آموزش و پرورش بچه ها را از کانکس خارج و در سایه بان کنار کانکس مستقر و سیم برق کولر گازی را با هدف نشان دادن نبود امکانات سرمایشی پاره کردند تا مسوولان را وادار به ساخت کلاس درس در روستای خود کنند.
وی افزود: ما اهالی منطقه را به دروغ گویی متهم نکردیم بلکه گفتیم بچه ها را در صحنه واقعی تحصیلشان نشان ندادید و این کار اخلاقی نیست، شما اگر می خواهید مظلومیت منطقه را به تصویر بکشید بگویید که دانش آموزان در کانکس تحصیل می کنند و معایب کانکس را بگویید.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcay0nm.49nue15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما