تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۳
واکنش یک نماینده به سیاست های اشتغال دولت تدبیر و امید؛

200 کارگر مهاجر بلوچ از کار تعدیل شدند/ چه کسی پاسخگو است؟

۲۰۰ کارگر مهاجر بلوچ شاغل در پارس جنوبی عسلویه در اعتراض به تعدیل از کار و عدم پرداخت حق و حقوق به رئیس جمهور نامه نوشتند.
واکنش یک نماینده به سیاست های اشتغال دولت تدبیر و امید
واکنش یک نماینده به سیاست های اشتغال دولت تدبیر و امید
هدایت الله میرمرادزهی نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون با اشاره به نامه بیش از ۲۰۰ کارگر بلوچ شاغل در منطقه آزاد تجاری – صنعتی عسلویه خطاب به رئیس جمهور در اعتراض به شرایط ناعادلانه کاری شان گفت: کارگرانی که چندی پیش در عسلویه مشغول به کار بودند به دلایلی نامعلوم از کار تعدیل و حق و حقوقشان پرداخت نشده است.
وی ادامه داد: در خواست ما به عنوان خدمتگذار مردم این است که طبق قانون کار ، این کارگران دوباره در این شرکت مشغول به کار و حق و حقوقشان پرداخت شود.
میرمرادزهی افزود: ما به عنوان خدمتگذاران مردم رسالتمان این است که برای مردم شغل ایجاد کنیم نه اینکه بیکار کنیم و دغدغه شان را افزایش دهیم.
نماینده مردم سراوان با انتقاد از شاخص‌های پایین توسعه اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود برای بهبود شرایط اشتغال در این استان اقدامات جدی انجام دهد که این مهم در سایه توسعه صنعت، کشاورزی و رونق صادرات و واردات از مرز‌ها اتفاق می‌افتد.
وی با تاکید بر گسترش امکانات زیر بنایی استان سیستان و بلوچستان همانند جاده سازی، گاز کشی و... اظهار داشت: اگر استان سیستان و بلوچستان توسعه یابد، مردم استان دیگر مجبور به مهاجرت به مناطق صنعتی نخواهند بود تا با آنان اینگونه رفتار شود.
در بخشی از طومار ۲۰۰ کارگر بلوچ شاغل در پارس جنوبی به رئیس جمهور با اشاره به خشک سالی‌های متوالی که باعث شده آب چاه‌ها و قنات‌ها به شدت کم شود آمده است: در استان سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری صنعتی بزرگی که بتواند بخشی از توده عظیم بیکاران را به کار بگمارد صورت نگرفته است و افراد معدودی که با کشاورزی و باغداری زندگی می‌کردند، مجبور هستند در جستجوی کار باشند.
پیمانکاران پارس جنوبی کارگران بلوچ با مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم را به صورت روز مزد و برای سخت‌ترین کارهای پروژه‌ای بدون بیمه، بدون قرارداد کار، بدون خوابگاه و بدون سه وعده غذایی استخدام می‌کنند ولی هرگز روزانه مزدی به آن‌ها پرداخت نمی‌شود بلکه پس از چندین ماه، یک ماه حقوق دریافت می‌کنند.
پیمانکاران هر روز به بهانه‌های مختلف کارگران را جریمه کرده و با کسر ساعت کار، بخش مهمی از حقوق آنان را پرداخت نمی‌کنند.
200 کارگر بلوچ شاغل در پارس جنوبی در پایان از رئیس جمهور خواسته‌اند علاوه بر ارائه خدماتی نظیر خوابگاه و سه وعده غذایی به آن‌ها، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcf1tdt.w6dmjagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

آگاه
تو استان که کار نیست، جوون بیچاره مجبوره واسه سیر کردن شکم زن و بچش بره شهرای دیگه کار کنه، اما تو شهرای دیگم که اینجوری با کارگرای استان سیستان و بلوچستان برخورد میشه، این دولت تدبیرم که فقط شعار اشتغالزایی میده...