محققان هشدار میدهند که رژیم غذایی ناسالم حاوی قند وچربی زیاد پیش از بارداری، خطر زایمان زودرس را تشدید میکند.
به گزارش سرويس خواندنی های عصر هامون، دکتر نسرین اکبری متخصص زنان و زایمان گفت: زنانی که پیش از بارداری مقدار زیادی مواد قندی و چرب مصرف میکنند در صورت باردار شدن بیشتر مستعد زایمان پیش از موعد خواهند بود. تولد پیش از موعد علت اصلی مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و تقریباً در جهان از هر ۱۰ بارداری یک مورد اتفاق میافتد.
وی افزود: زنانی که از مواد خوراکی غنی از پروتئین همچون گوشت کم چرب، ماهی و مرغ و همچنین میوه و سبزیجات مصرف میکنند به طور قابل توجهی کمتر در معرض وضع حمل پیش از موعد هستند و زنانی که عادت به خوردن کیکها، بیسکوییت و خوراکیهای حاوی چربی اشباع شده و مواد قندی دارند در صورت حامله شدن بیشتر مستعد وضع حمل زودرس هستند.
این متخصص تصریح کرد: زایمان زودرس یعتی زایمان قبل از ۳۷ هفته حاملگی (۹ ماهگی، ۴۰هفته حاملگی). زایمان زودرس در ۱۲% حاملگیها اتفاق میافتد، ۷۰% مرگ و میر نوزادان به علت نارس بودن آنها بوده و عوراض مغزی، تنفسی و گوارشی دراین نوزادان بیشتر از نوزادان رسیده است.