ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> مردم سیستان و بلوچستان نیز در مبدا جوشش نهضت عظيم الهي سهیم بودند | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۸
در 15 خرداد 42 مردم استان سیستان و بلوچستان نیز چون دیگر مردم ایران برای آزادی رهبر خود به صحنه آمدند.
مردم سیستان و بلوچستان در مبدا جوشش نهضت عظيم الهي سهیم بودند
مردم سیستان و بلوچستان در مبدا جوشش نهضت عظيم الهي سهیم بودند
به گزارش خبرنگار سیاسی عصر هامون، یوم الله ۱۵ خرداد که به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) دستاورد عظیمش پیروزی انقلاب اسلامی در روز ۲۲ بهمن ۵۷ بود، نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران محسوب می گردد . روزی که مردم به نام اسلام و برای اسلام به میدان آمدند و علیه نظام ستمشاهی شوریدند. ۱۵ خرداد روز آغاز نهضت مقدس اسلامی، روز عصیان علیه طاغوت و روزی است که ملت ایران زیر بیرق اسلام گرد آمد و برای مقابله با دشمنان اسلام وارد صحنه شد.
در سحرگاه ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲، دژخیمان رژیم ستمشاهی به خانه ی امام در قم یورش بردند و امام خمینی« قدس سره» را که سه روز پیش از آن، به مناسبت عاشورای حسینی در مدرسه ی فیضیه، طی سخنان کوبنده ای پرده از جنایات شاه و اربابان امریکایی و اسراییلی او برداشته بود، دستگیر و دور از چشم مردم به زندانی در تهران منتقل کردند. مردمان انقلابی که به قصد اعتراض از خانه هایشان بیرون آمده و به حمایت از رهبرشان فریاد برآورده بودند با قیام گسترده ی خود نشان دادند که خواستار برقراری حکومت اسلامی و پایان دادن به رژیم ستمشاهی هستند.
اما گلوله های رژیم دست نشانده پهلوی قلب صدها مسلمان انقلابی را در ۱۵ خرداد نشانه رفت .با پیروزی انقلاب، رهبر کبیر انقلاب اسلامی فرمودند:"پانزده خرداد یک مصیبتی بود برای ملت ما، لکن مبدأ جنبش بود" و همچنین این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند .
خبرنگار عصر هامون با مراجعه به مردم شهر زاهدان به استقبال قیام 15 خرداد رفت، و به مرور دفتر خاطرات قیام 15خرداد مردم زاهدان پرداخت.
آبیاری یکی از فروشندگان زاهدان در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص خاطرات خود از 15 خرداد می گوید: مردم استان به دلیل نبود امکانات، دیرتر از بقیه شهر ها باخبر می شدند و بیشتر روحانیون استان با روحانیت در قم در تماس بودند و روز 15 خرداد 42 روحانیت استان مردم را از قیام 15 خرداد آگاه کردند و مردم استان نیز چون دیگر مردم ایران برای آزادی رهبرشان به صحنه آمدند.
وی ادامه داد: مردم استان نیز چون دیگر مردم ایران در مبدا جوشش نهضت عظيم الهي سهیم بوده اند.
نادر شهرکی شهروند دیگر گفت: در سال 42 مردم برای آزادی رهبرشان از بند رژیم ستم شاهی قیام کردند و با حضور در خیابان ها شعار یا مرگ یا خمینی سر می دادند.
وی با بیان این‌که امام خمینی (ره) الگوی بی بدیل ملت ها و تمامی آزادیخواهان جهان است، افزود: امام عزیز برای خدا قیام کرد و چون انگیزه این قیام خدایی و الهی بود ماندگار شد و این شخصیت اثر گذار تاریخ همچنان در جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است.
جامی شهروند دیگر با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب در خصوص 15 خرداد"پانزده خرداد یک مصیبتی بود برای ملت ما، لکن مبدأ جنبش بود و من این روز را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم" ادامه داد: 15 خرداد سالگرد کشتار مردمی است که به عشق امام (ره) کفن پوش و با پای پیاده از ورامین و پیشوا به سمت تهران حرکت کرده بودند.
وی افزود: مردم سیستان و بلوچستان نیز چون مردم دیگر این سرزمین به خیابان ها ریخته بودند و بر علیه رژیم شاه شعار سر می دادند.
سید محمد ریگی فرد با اشاره به اینکه تداوم راهی که امام عظیم الشأن آن را بنا نهاد تبعیت از ولی فقیه امام خامنه ای است و تبعیت از ولایت فقیه خنثی کننده توطئه های دشمنان است گفت: مردم ایران اسلامی هر بار که منافع نظام و کشور خود را در خطر ببینند قطعا در صحنه حضور داشته و دارند و این امر از مردم استان مستثنی نیست.
وی ادامه داد: در 15 خرداد 42 نیز مردم استان برای حمایت از رهبرشان قیام کرده بودند .
رخشانی با اشاره به اینکه 15 خرداد 42 در تهران بود افزود: مردم تهران شور و حال دیگری داشتند و برای حمایت از رهبر شان کفن پوش به خیابان ها آمده بودند قطعا با شناختی که از مردم همیشه در صحنه سیستان و بلوچستان دارم همان شور و هیجان مردم تهران در مردم استان سیستان و بلوچستان نیز بوده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcftydt.w6djyagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما