تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۴
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مدیران ملزم به برگزاری سالانه چهار نشست مطبوعاتی با خبرنگاران جهت تشریح فعالیت های خود هستند.
از اختصاص 15 هزار میلیارد تومان برای جمع آوری آب های های سطحی تا برگزاری سالانه چهار نشست مطبوعاتی با خبرنگاران
از اختصاص 15 هزار میلیارد تومان برای جمع آوری آب های های سطحی تا برگزاری سالانه چهار نشست مطبوعاتی با خبرنگاران
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، علی اوسط هاشمی در ‌نشست هم‌اندیشی با مدیران خبرگزاری‌ها و مطبوعات با بیان اینکه تمام مسئولان استان سیستان و بلوچستان همت خود را برای اجرایی کردن مصوبات سفر دولت جزم کرده‌اند، اظهار داشت: دولت در حاضر توجه ویژه‌ای به سیستان و بلوچستان دارد بنابراین مدیران باید نهایت استفاده را از این موقعیت ببرند.
صدور ۱۲ فقره امان‌نامه در سیستان و بلوچستان
هاشمی اظهار داشت: در هفته گذشته 12 نفر به صورت خود معرف به این کمیسیون مراجعه و از گناهان خود توبه کرده و امان نامه دریافت کرده‌اند.
وی بیان کرد: سیاست مجموعه استان و نظام رأفت اسلامی برای افرادی است که از کرده خود پشیمان هستند و تمایل برای بازگشت به دامان جامعه را دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه با ارائه رفتار نرم در صدد دوست کردن فریب‌خوردگان هستیم، تصریح کرد: فریب‌خوردگان باید همواره مدنظر داشته باشند که دامان نظام به روی افرادی که نسبت به کرده خود پشیمان هستند باز بوده و سیاست نظام بر این است که تا با ایجاد باور در این طیف هم باید آرامش را حاکم و آنان را به دامان جامعه برگرداند.
هاشمی عنوان کرد: باید به گونه‌ای با این افراد برخورد شود که فرصت ایفای نقش در جایگاه جدید را بازیافته و به عنصری مثبت در جامعه مبدل شوند و از این طریق نظام حسن اعتماد خود را به این طیف اعلام و شرایط برای بازگشت هموار است.
وی گفت: به تمامی افرادی که دامنه نفوذ کلام و ارتباطشان در این طیف تاثیرگذار است، اعلام کرده که پیغام نظام را به آنان اعلام و از فرصت به دست آمده حداکثر استفاده را برای بازگشت انجام دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: استفاده از افراد آسیب‌پذیر از سوی استکبار حربه‌ای است برای وارد کردن ضربه به نظام آن هم در مناطق مرزی که باید توجه داشت این افراد با توجه به میل باطنی و بعضا با وعده‌های توخالی به سمت آنان سوق می‌یابند.
هاشمی عنوان کرد: هر فردی که در مقابل نظام اقدام به فعالیت‌های کور می‌کرده است اکنون شرایط برای بازگشت تک تک آنان فراهم است و توصیه می‌شود از این ظرفیت ایجاد شده برای برگشتن حداکثر استفاده شود.
اختصاص ۱۵ هزار میلیارد تومان برای جمع‌آوری آب‌های سطحی استان
استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: این میزان اعتبار برای جمع‌آوری آب‌های سطحی است که با وجود 12 سد در استان می‌تواند به ظرفیتی برای منطقه در زمینه کشاورزی، باغداری و غیره مبدل شود.
وی بیان کرد: در بخش کشاورزی، 146 هزار هکتار از اراضی استان سیستان و بلوچستان آبیاری قطره‌ای و ثقلی می‌شود.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: از این مقدار اراضی، 46 هزار هکتار در بخش شمال استان (سیستان) و 100 هزار هکتار دیگر در سایر نقاط استان است که با انجام آن تحول جدی در سطح منطقه اتفاق خواهد افتاد.
هاشمی تصریح کرد: فراهم کردن بسترهای لازم و فضایی مناسب، آرام و با مشارکت قابل دسترسی است که ما را در رسیدن به تمامی اهداف نائل می‌کند و آهنگ توسعه را رشد و شتاب می‌بخشد.
وی گفت: متاسفانه بالغ بر یک دهه توجه به استان در چندین سال خاموش بود و حال نظرات کاملا متفاوت و به کلی احیا شده است و از این فرصت باید نهایت بهره را به نفع مردم برد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با وجود اینکه شرایط اقلیم در سال جاری هم زیاد مناسب نیست اما یک اراده جمعی و خرد کلی برای رفع مشکلات معطوف منطقه شده است که همه باید احساس مسئولیت کرده و خود را در آن دخیل بدانند.
هاشمی بیان کرد: اعتباری که برای انتقال آب 46 هزار هکتار بر سر مزارع تدارک دیده شده است، 5 برابر اعتبارات کل استان سیستان و بلوچستان بوده و این خود به‌خوبی عمق نگاه مسئولان و دولتمردان را به این خطه مشخص می‌کند.
وی عنوان کرد: مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون تومان به بحث پتروشیمی که از جمله مسائل زیربنایی توسعه استان است و اختصاص 670 میلیارد تومان برای انتقال گاز نیز از جمله اولویت‌هایی است که منطقه را دگرگون خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ایجاد منطقه آزاد تجاری سیستان و میرجاوه را در دستور کار داریم و با رایزنی که با مقامات پاکستانی و افغانستانی داشته‌ایم، کار کارشناسی برای ایجاد این دو منطقه در دستور کار قرار دارد.
هاشمی اظهار داشت: عده‌ای سفر رئیس جمهور را با یک سئوال آن هم ایجاد منطقه آزاد سیستان می‌خواهند زیرسئوال ببرند حال آنکه این تنها در دست شخص رئیس جمهور نیست و مقدمات کار بعد از کارشناسی به هیئت دولت ارائه و در قالب لایحه از سوی هیئت دولت به مجلس ارائه و نظر قطعی را مجلس می‌دهد.
وی گفت: عزم دولت به این استان ویژه است و این در مصوبات سفر رئیس جمهور و بعضا مبالغی که حتی صفرهای آن در مخیره نمی‌گنجد، اثبات شده است باید قدر این فرصت را دانست و با خردجمعی صیانت از حق مردم و شکوفایی استان را مدنظر داشت.
رسانه ها باید صدای مردم را به گوش مسئولان برسانند
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره نقش رسانه‌ها در تنویر افکار عمومی، خاطرنشان کرد: باید رسانه‌ها به گونه‌ای عمل کنند که مردم آنها را امین خود دانسته و برای رساندن صدای خود به گوش مسئولان از تریبون آنها استفاده کنند.
وی بیان کرد: مدیران باید خود را در ارتباط با حوزه فعالیتشان درگیر با رسانه‌ها کرده و داشته‌ها و اطلاعات خود را با این طیف به اشتراک و در زمینه مرتفع کردن مشکلات تلاش کنند.
مدیران باید سالانه چهار نشست مطبوعاتی با خبرنگاران برگزار کنند
وی بر تعامل مدیران با رسانه‌ها تاکید کرد و افزود: ارزیابی من از هیچ مدیری که نشست رسانه‌ای نداشته باشد مثبت نخواهد بود و مدیران را ملزم خواهیم کرد تا سالانه چهار نشست مطبوعاتی با خبرنگاران برگزار و عملکرد و فعالیت‌های خود را تشریح و به سئوالات خبرنگاران نیز به عنوان نمایندگان مردم پاسخ دهند.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مدیران نباید تنها متکلم‌وحده باشند، گفت: یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران، نشست رسانه‌ای آنان خواهد بود و اینکه مدیری خود مسائل را به تنهایی اعلام کند قابل قبول نیست بلکه نقش گیرندگی و فرستندگی را باید به این مهم قائل شد.
هاشمی تصریح کرد: باید تلاش کرد تا خدمت صادقانه و بدون نقص را به مردم ارائه کرد و شما رسانه‌ها می‌توانید صیانت کنید چراکه مدیر از آن مردم است و باید به افکار عمومی پاسخگو باشد، مدیران درون حاکمیت هم مسئولند تا به افکار عمومی پاسخ دهند.
وی با بیان اینکه هیچ پرسشی در اذهان مردم نباید بدون پاسخ بماند، افزود: روشنگری و آگاهی حق مردم است و رسانه می‌تواند این نقش را جدی دنبال کرده و از مدیران برای تشریح برنامه‌های خود دعوت کند.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: افکار جامعه را تحت عنوان شورای نخبگان هر شهرستان تشکیل داده تا افکار جامعه را تحت عنوان نخبگان هر منطقه داشته و خود را موظف که در کنار شورای اداری هر شهرستان به ارائه نظرات خود بپردازند.
هاشمی گفت: تحول در گرو تعامل است نه تقابل و نگاه‌هایی که به ناحق شکل گرفته را نباید بی جهت برجسته و بزرگنمایی کرد با علم به وجود اشکالات هر دو بخش، قوت‌ها و ضعف‌ها دیده شده و به سوی پوشش و رفع آن حرکت شود.
وی تاکید کرد: صدایی که موثر در نگاه باشد را قائل بوده و در این راه اهالی رسانه دست به دست هم داده تا یک نشریه با گستره ملی را در روی گیشه‌ها جانمایی تا جایگاه واقعی استان بهتر جلوه کند.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان، صدور مجوز نشریات به افراد اهلش را مورد تاکید قرار داد و افزود: افرادی که مجوز می‌گیرند عامل به انتشار هستند و میل جامعه را به اقبال رسانه‌ها باید مورد ارزیابی قرار داده و اقبال و افول آن را بررسی کرد.
هاشمی با تاکید بر احیا شورای اطلاع رسانی استان، بیان کرد: با تدبیر و آگاهی‌بخشی و پاسخ به سئوالات و خواست مردم را به آن عامل شده و فضای نقد را باز کرده تا هر گونه نقد سازنده را به صورت نرم انتقال داد.
وی گفت: باید رابطه‌ها را اصلاح کرد و کلامی را که از دانایی است، نگذاریم آلوده شود بلکه آن را به فکر مدیران خوب جاری کرده و مثل آب روانی که برای زدودن ناپاکی‌ها و زشتی‌ها است، استفاده کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: اگر کسی بدی کرد شما به بهترین وجه و نیکی او را پاسخ دهید چراکه جذابیت یارگیری و اثرگذاری باید همواره سرلوحه کار و نگاه قرار گیرد آنگاه است که بعد اثر دامنه نفوذ و حضور را می‌توانید ببینید.
هاشمی تاکید کرد: تقابل با مخالفان باید گره‌گشا باشد حتی نگاه منتقدین مندنظر است و اگر رفتار دارای مبنای درستی باشد باید از آن درس و آن را الگو کاری قرار داد.
وی، انقلاب اسلامی را که انقلاب ارزش‌هاست و باید جاری باشد مورد تاکید قرار داد و گفت: افکار امام (ره) و بیانات مقام معظم رهبری و مسئولان نظام باید به جوانان آینده که مدیران آتی هستند انتقال تا آنان احساس افتخار و سربلندی کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: شما رسانه‌ها که اهل کشف، غور و غواصی هستید با یارگیری از بخش‌های مختلف که اهل نظر و قام هستند و نقد دارند را کشف و کار ما را ارزیابی کنید.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcefx8n.jh8epi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما