تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۰
مدیرکل فروگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: توسعه باند دوم فروگاه بین‌المللی زاهدان مهمترین اولویت و برنامه ما در سال جاری است.
سیستان و بلوچستان پیشرو در توسعه فرودگاه/اهتمام ویژه برای افزایش پروازهای‌ داخلی و خارجی
سیستان و بلوچستان پیشرو در توسعه فرودگاه/اهتمام ویژه برای افزایش پروازهای‌ داخلی و خارجی
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون ،شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور به عنوان یکی از شرکت‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی، راهبری، مدیریت، نگه داری و توسعه فرودگاه‌ها، سامانه‌های ناوبری هوایی و مدیریت ترافیک هوایی کشور را بر اساس معیارها و مقررات ملی و بین المللی حاکم بر استمرار خدمت رسانی مطلوب، ایمن و مطمئن در صنعت هوانوردی و حمل و نقل هوایی به عنوان مهمترین ارکان زیرساختی این صنعت در جمهوری اسلامی ایران بر عهده دارد.
جایگاه فرودگاه‌ها به عنوان زیر بنایی ترین و مهمترین زیرساخت نظام حمل و نقل هوایی و نقطه کانونی اتصال تمامی حلقه‌های زنجیره خدمت رسانی در صنعت حمل ونقل هوایی سبب شده تا از این زیر ساخت‌ها به عنوان سیستم‌های پیچیده و پویای اقتصادی، اجتماعی و زیر ساخت‌های توسعه یاد شود.
در راستای آشنایی و تعامل بیشتر با اصحاب رسانه، با هماهنگی روابط عمومی اداره کل فرودگاه بین المللی زاهدان خبرنگاران، عکاسان و روزنامه نگاران استان سیستان و بلوچستان از بخش های مختلف فرودگاه بین المللی زاهدان بازدید کردند.
فعالان عرصه رسانه در سیستان و بلوچستان امروز با فعالیت ایستگاه ILS، اداره ایمنی و آتشنشانی فرودگاه، ماکت هواپیمایی طرح اضطراری، شبکه پیام‌های هوا نوردی فرودگاه، واحد مهندسی الکترونیک، برج مراقبت و اتاق کنترل آشنا شدند.
اختصاص 48 میلیارد و 800 میلیون تومان برای توسعه باند دوم فرودگاه بین المللی زاهدان
مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار داشت: توسعه باند دوم فرودگاه بین المللی زاهدان در دستور کار قرار دارد که به مناقصه گذاشته شده و به زودی عملیات ساخت آن آغاز می‌شود.
حسن اعرابی مقدم با بیان اینکه این پروژه با اعتبار 48 میلیارد و 800 میلیون تومان در هفته آینده عملیات ساخت آن آغاز می‌شود،افزود: با توسعه باند دوم فرودگاه بین المللی زاهدان دیگر ترافیک هوایی نخواهیم داشت و در واقع با امکان نشست و برخواست‌های بیشتر ترافیک احتمالی روان تر و تعداد پروازهای همزمان افزایش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: باند دوم فرودگاه بین‌المللی زاهدان ظرف 18 ماه ساخته می‌شود و 50 درصد اعتبار آن را استانداری سیستان و بلوچستان و 50 درصد دیگر را شرکت فرودگاه‌های کشور تعهد کرده است.
مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان با اشاره به احداث ترمینال مسافری و برج مراقبت جدید در فرودگاه بین المللی زاهدان بیان کرد: این ترمینال با زیربنای 7 هزار متر مربع به زودی احداث می‌شود.
انجام 87 پرواز داخلی و خارجی از فرودگاه بین المللی زاهدان
مدیر کل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: اداره کل فرودگاه سیستان و بلوچستان هم اکنون 4 فرودگاه در شهرستان‌های سراوان، ایرانشهر، زابل و زاهدان دارد که در در زابل و ایرانشهر هفته ای سه پرواز و در زاهدان 87 پرواز داخلی و خارجی در طول هفته از طریق فرودگاه بین المللی زاهدان انجام می‌شود.
اعرابی مقدم با اشاره به پروازهای خارجی این فرودگاه تصریح کرد: در طول هفته 3 پرواز خارجی از فرودگاه بین المللی زاهدان انجام که دو پرواز زیارتی و یک پرواز به مقصد دوبی است.
وی گفت: ما در فرودگاه بین المللی زاهدان به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم و این آمادگی را داریم که زمین برای سرمایه گذاری به سرمایه گذاران واگذار کنیم.
اعرابی مقدم در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از اداره ایمنی و آتش نشانی فرودگاه بین المللی زاهدان نیز گفت: این اداره در امر هدایت زمینی، پرواز، امداد و نجات و جلوگیری از سوانح فعالیت می‌کند.
وی ادامه داد: هم اکنون چهار خودرو کف ساز، یک خودرو امداد و نجات و یک خودوری پشتیبانی در اداره ایمنی و آتش نشانی فرودگاه بین المللی زاهدان وجود دارد که این خودرو ها توانایی خاصی در امداد و نجات، هدایت زمینی، پرواز و جلوگیری از سوانح دارند.
در ادامه نیز از اصحاب رسانه در استان سیستان و بلوچستان تجلیل شد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchkmnm.23nkvdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما