ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دست تروریست‌های تکفیری- بعثی در جیب کیست؟ | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۷:۵۰
پس از تصرف شهر موصل عراق توسط تروریست‌های بعثی، این گروهک تکفیری به عنوان ثروتمندترین سازمان تروریستی دنیا شناخته شد. اما پول این گروهک از کجا تأمین می‌شود؟
دست "تروریست‌های تکفیری- بعثی" در جیب کیست؟
دست "تروریست‌های تکفیری- بعثی" در جیب کیست؟
به گزارش سرويس بين الملل عصر هامون، به نقل از خبرگزاری دویچه وله، تروریست‌های تکفیری پس از یورش مسلحانه به شهر موصل در شمال عراق، 500 میلیارد دینار عراقی، معادل 420 میلیارد دلار آمریکا از بانک مرکزی عراق به سرقت بردند. با این حساب تروریست‌های مستقر در عراق اکنون 2 میلیارد دلار برای پیشبرد مقاصد شوم خود در اختیار دارند.
 
"منبع اصلی این دلارها کجاست؟"

پاسخ‌هایی که به این سؤال داده شده مورد اختلاف است. دولت عراق، عربستان سعودی را حامی اصلی تروریست‌ها و مسئول فجایع آنان در عراق می‌داند و "نوری مالکی" روز سه شنبه 17 ژوئن 2014 صراحتاً به این مسئله اشاره کرد.

دویچه وله در ادامه افزود: "جن ساکی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بلافاصله در شامگاه همان روز سه شنبه این اتهام را "غیردقیق و توهین‌آمیز" خواند و آن را رد کرد.


*** الف) پول کشورهای حوزه خلیج فارس به خاطر ترس از بازگشت تروریست‌ها

"گونتر مایر" (Günter Meyer) مدیر مرکز مطالعات جهان عرب در دانشگاه ماینتس آلمان در گفتگو با دویچه وله گفت هیچ شکی در مورد منبع اصلی تغذیه تروریست‌ها ندارد:

مهم‌ترین ذخیره تأمین مالی تروریست‌ها، تاکنون کشورهای حاشیه خلیج فارس و در صدر آن‌ها عربستان سعودی، قطر، کویت و امارات بوده‌اند. اولین انگیزه این کشورها برای حمایت مالی از تروریست‌ها، حمایت از آن‌ها در مقابل "بشار اسد" در سوریه و نیز در عراق است.

سعودی‌ها کاملاً به خطرات بازگشت تروریست‌ها به عربستان و امکان کودتای آن‌ها علیه نظام سعودی واقفند. لذا هر حمایتی را که لازم باشد از تروریست‌ها انجام می‌دهند تا این گروهک تکفیری که قصد تشدید رعب و وحشت در میان مسلمانان را دارد، همچنان در میان مثلث ترکیه، شام، عراق معلّق بماند و وارد دیگر حوزه‌های عربی نشود.


*** ب) پول نفت خام شمال سوریه

دومین منبع تغذیه‌ای تروریست‌ها، فروش و صادرات نفت سوریه به ترکیه است. این گروهک بر میدان‌های نفتی در شمال سوریه مسلطند.

کارشناسان معتقدند تروریست‌های تکفیری عراق اکنون به لحاظ مالی در وضعیتی هستند که بتوانند مستقلاً منابع مالی خود را تأمین کنند؛ شبکه‌هایی متشکل از بازرگانان، شرکت‌های خصوصی و برخی مسئولان محلی در برخی جوامع وجود دارد که راه جاری شدن ثروت به شاهرگ‌های تسلیحات موردنیاز تروریست‌ها را به خوبی هموار می‌کنند.


*** ج) سرقت از بانک‌های مرکزی عراق

بزرگترین سود اقتصادی که تروریست‌های تکفیری-بعثی در روزهای اخیر به دست آوردند، پول‌های ناشی از سرقت بانک‌های عراق در شهر موصل، به ارزش 429 میلیون دلار بود. تروریست‌های تکفیری-بعثی قادرند تنها با همین پول، به 60.000 نیروی مسلح ماهانه 600 دلار پرداخت کنند.

دویچه وله مدعی است که این مبلغ چنان هنگفت است که می‌تواند تا مدت‌ها هزینه عملیات‌های تروریست‌ها را پوشش دهد. در سایر بانک‌های موصل و مناطق تحت کنترل تروریست‌ها هم هر ثروتی بوده توسط تکفیری‌ها تخلیه شده است. تکفیری‌ها با این ثروت، به راحتی می‌توانند در بازارهای بین‌المللی سلاح خریداری کنند.

انتهای پیام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdcjiyei.uqeiizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما