ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> برنامه‌های اوقات فراغت جوانان براساس نیازسنجی تدوین شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۶
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خاش گفت: برنامه‌های اوقات فراغت جوانان باید براساس نیازسنجی تدوین شود.
برنامه‌های اوقات فراغت جوانان براساس نیازسنجی تدوین شود
برنامه‌های اوقات فراغت جوانان براساس نیازسنجی تدوین شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از تفتان ما،مهدی ازبک پور در نشست بررسی طرح تابستانه اوقات فراغت دانش آموزان خاش با برشمردن نیازهای دینی ، فکری ، فرهنگی ، اجتماعی و تفریحی جوانان ونوجوانان بر اهمیت اجرای مطلوب کلاسهای طرح اوقات فراغت در این شهرستان تاکید کرد .
وی ضمن تاکید بر ساماندهی کلاسهای طرح اوقات فراغت جوانان و نوجوانان گفت : کلاسهای قرآنی ، احکام و معارف دینی ، فنی و مهارتی ، ورزشی و سرگرمی و … باید بر اساس نیازهای افراد به اجرا گردد تا در آینده اثرات مطلوبی در جامعه را شناخته باشیم .
ازبک پور با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی مناسب برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان گفت: برنامه‌های اوقات فراغت جوانان باید براساس نیازسنجی تدوین شود.
وی بر اهمیت جذب جوانان و نوجوانان در کلاسهای طرح اوقات فراغت و نیز تعامل و همکاری اعضاء ستاد اوقات فراغت خاش در جهت پرشور شدن برگزاری کلاسهای تاکید کرد .
ازبک پور با تاکید بر لزوم توجه به مسائل فرهنگی و اقتصاد مقاومتی در برنامه ریزی برای اوقات فراغت، افزود: زمان فراغت تنها به دانش آموزان اختصاص ندارد، هر چند این قشر از جامعه در فصل تابستان اوقات فراغت بیشتری دارند اما نباید نیاز بزرگسالان بویژه بانوان در این حوزه به فراموشی سپرده شود.
وی بیان کرد: باعنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت باید بگونه ای باشد که افراد شرکت کننده در کلاس ها دچار سختی نشوند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خاش برگزاری جشن هایی به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر، اردوهای یکروزه مهارتهای زندگی، اردوهای زیارتی و سیاحتی برای دانش آموزان، مسابقات جام رمضان در رشته های مختلف برای کودکان، بانوان و مردان و اجرای تئاترهای خیابانی و کودک و موسیقی سنتی در شب های تابستان از سوی مربیان و گروههای هنری اداره فرهنگ و ارشاد را مورد تاکید قرار داد.
وی افزود : ۴۰ پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در تابستان امسال باهدف پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان این شهرستان و بهره گیری مناسب از فرصتها فعالیت می کنند.
وی همچنین بر برپایی جشنواره بادبادک ها و مسابقات مادر و کودک، پیاده روی خانوادگی و آموزش های امداد و نجات و اطفا حریق به صورت رایگان برای عموم مردم تاکید کرد.
ازبک پور تابستان را فرصت مغتنمی برای برگزاری کلاسها و دوره ‎های آموزشی متنوع دانست و از دستگاههای مرتبط خواست برنامه های خود را بصورت مکتوب به دبیرخانه این ستاد در فرمانداری ارسال کنند.
قاسم کوچکزایی مدیر آموزش و پرورش خاش نیز گفت: اولیا دغدغه و نگرانی خاصی نسبت به اوقات فراغت فرزندان خود دارند به همین سبب متولیان کار فرهنگی باید برنامه ریزی لازم را برای پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان متناسب با سن و دوره تحصیلی شان انجام دهند.
وی افزود: شعار امسال مبنی بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی وظایف و تکلیف ما را بیشتر کرده است و باید برنامه ریزیها نیز بر همین اساس تنظیم و اجرا شود.
وی با اشاره به اجرای طرح هجرت ۳ گفت: هدف از اجرای این طرح مرمت، بهسازی و زیبا سازی مدارس است که امسال باید به صورت کاربردی در مدارس اجرا و از توانمندی های تخصصی دانش آموزان در این زمینه استفاده شود.
وی نهادینه کردن فرهنگ ایثار و جهاد را در مسیر سازندگی و در چهار چوب برنامه های قرآنی و اندیشه های دینی را از مهمترین اهداف طرح هجرت ۳ بیان کرد .
کوچکزایی خاطر نشان کرد : دانش آموزان اگر در بازسازی و زیباسازی مدرسه خود نقش داشته باشند حتماً در نگهداری آن نیز رعایت می کنند .
سرهنگ پاسدار موسی اصغری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خاش نیز اظهار داشت: تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، استفاده و بکار گیری توانمندی های دانش آموزان، افزایش دلبستگی به فضا های دانش آموزی و آشنا سازی دانش آموزان با فرهنگ کار و تلاش و فعالیت گروهی از جمله اهداف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است.
وی بیان کرد : حضور دانش آموزان بسیجی در طرح هجرت ۳ با کمترین اعتبار در تقویت روحیه مسئولیت پذیری آنان و نیز مشارکت در پیشرفت ، آبادانی و عمران کشور ایران تاثیر بسزایی دارد .
وی در ادامه ‌ فعالیت های طرح هجرت ۳ را در جهت خدمت رسانی ، محرومیت زدایی دانست و تصریح کرد : بسیج با ورود به عرصه های سازندگی خدمات شایسته ای را انجام داده است و این روند با شدت هرچه بیشتر در برنامه های آتی بسیج قرار دارد .
سرهنگ اصغری خاطر نشان کرد : طرح های هجرت جایگاه و بسیر مناسب برای به کارگیری دانش آموزان در عرصه های مختلف سازندگی است .
گفتنی است ، انجام ارزیابی های محسوس و غیرمحسوس، سرکشی و بازدید از برنامه ها و همچنین اخذ مجوز لازم برای برگزاری دوره ‍ ها و کلاسها با استفاده از اساتید نخبه و کارآزموده از مسائل مهم مورد تاکید در این نشست بود.

انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcjhvei.uqeiyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما