تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۹
رئیس اداره ورزش و جوانان زابل عنوان کرد:ورزش و ایجاد فرهنگ ورزشی دربین مردم سبب می شود تا ناهنجاری ها، بزهکاری های اخلاقی و آسیب های اجتماعی کاهش یابد.
کمبود فضای ورزشی و سالن اختصاصی از عمده ترین مشکلات ورزشی بانوان سیستانی
کمبود فضای ورزشی و سالن اختصاصی از عمده ترین مشکلات ورزشی بانوان سیستانی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا: حسین کلانتر رئیس اداره ورزش و جوانان زابل در رابطه با اینکه چه زمانی به عنوان رئیس ورزش زابل انتخاب شد گفت: اول مرداد ۹۲ با پیشنهاد مسئولان ورزشی استان مسئولیت ورزش زابل را بر عهده گرفتم تا به این وسیله بتوانم در سایه تجربیات گذشته با جدیت تمام و در حد توان دینم را به ورزش کاران و جوانان این منطقه ادا کنم و با وجود مشکلات اعتباری، رشد و ترقی ورزش را در همه رشته ها شکوفا سازم.



وی ادامه داد: در حال حاضر ۷ هزار ورزشکار سازمان یافته و ۸۰ هزار ورزشکار غیر سازمان یافته در ۴۵ هیئت در رشته های مختلف این شهرستان در حال فعالیت هستند.
کلانتر در پاسخ به سوال خبرنگار اوشیدا در رابطه با اینکه آیا ورزش در منطقه سیستان طی سالهای اخیر پیشرفت داشته است،گفت: ازنظر من سوء مدیریت درگذشته و فرهنگ غیر ورزشی برخی از ورزشکاران برای حفظ و نگهداری وررشگاه ها مانع پیشرفت ورزش در سیستان شده است و علاوه بر آن بی توجهی مسئولان مربوطه در استان به ورزش این منطقه موجب افت ورزش شده است.
وی افزود: متأسفانه در برخی هیئت ها مدیرانی که سابقه فعالیت ورزشی در کارنامه خود ندارند مشغول به کار هستند که این امر خود باعث افت ورزش می شود.


وی یکی از ضروری ترین عوامل پیشرفت ورزش درکشور را روی کار آمدن مدیران ورزشی و ورزشکار دانست و گفت: یک فرد ورزشکار مشکلات و موانع سد راه ورزش را با جان و دل درک کرده است و چنین فردی توان حل و فصل مشکلات ورزشی را دارد.
کلانتر از برنامه هایی که برای پیشرفت ورزش سیستان دارد گفت: یکی از مهمترین زمینه های پیشرفت ورزش در سیستان پیشگیری مشکلات هیئت کبدی این منطقه است، زیرا کبدی جزو هویت، فرهنگ و تمدن ماست و با تلاش جدی برای جذب اسپانسر می توانیم بار دیگر شاهد قهرمانی مجدد ورزشکاران این رشته ورزشی در ایران و آسیا باشیم.
وی افزود: در کنار این موارد برای پیشرفت ورزش در سیستان در طول سال، کلاسهای مربیگری رشته هایی چون کشتی، کاراته، والیبال، نجات غریق و آمادگی جسمانی آقایان و بانوان برگزار می شود.
کلانتر با اشاره به تعامل با آموزش و پرورش و دانشگاه ها برای استعدادیابی و همکاری متقابل و توجه به ورزش های جانبازان و معلولان که اخیرأ با همکاری فرماندار شهرستان در سالن طالقانی برگزار می شود افزود: انتصاب جدید برخی ار روسای هیئت های ورزشی به منظور استفاده ازنیروهای کارآمدتر وتوانمندتر ازجمله اقدامات در این مدت بوده است.
رئیس اداره ورزش وجوانان زابل درباره تعداد هیئت های ورزشی ویژه بانوان زابل می گوید:۱۶هیئت ورزشی ویژه بانوان در این شهرستان فعال است که برخی از آنها تاکنون عملکرد قابل توجهی داشته اند.هیئت کبدی بانوان زابل جزوه برترین هیئت های استان است.


حسین کلانتر می افزاید: ورزش های رزمی نیز در بخش بانوان این شهرستان با وجود کمبود امکانات ، اعتبارات وفضای سبز و نداشتن سالن اختصاصی از وضعیت قابل قبولی برخوردار است.
وی درباره فعالیت مربیان و داوران در بخش بانوان می گوید: ورزش بانوان زابل از نظر تعداد داور و مربی در وضعیت خوبی قرار دارد، در سال گذشته کلاس های آموزش مربیگری و داوری در رشته های نجات غریق ، ورزش های همگانی، والیبال و برخی از رشته های ورزش های رزمی در این شهرستان برگزار شده اما کمبود فضای ورزشی و سالن اختصاصی از عمده ترین مشکلات ورزشی بانوان سیستانی است.
وی با اشاره به نبود حامی مالی برای ورزش سیستان می گوید: به علت نبود کارخانه ،کارگاه یا ادارات قدرتمند که بتوانند از ورزش زابل حمایت کنند جذب حامی مالی بسیار مشکل شده و این عامل کار را برای ورزشکاران این شهرستان سخت کرده است.
حسین کلانتر در پایان بیان داشت: ورزش و ایجاد فرهنگ ورزشی دربین مردم سبب می شود تا ناهنجاری ها، بزهکاری های اخلاقی و آسیب های اجتماعی کاهش یابد، همچنین با ورزش کردن می توان میزان مراجعه به بیمارستان ها، کلانتری و دادگاه ها را بسیار کاهش داد و جامعه ای زیبا، سالم و شاد داشت که امیدوارم مردم سیستان و علاقه مندان به ورزش به جایگاه شایسته ورزش در زندگی خود دست یابند و به ورزش به عنوان عضو جدانشدنی زندگی خود نگاه کنند.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdccp0qp.2bqp08laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما