تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۰
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد ایستگاه‌های پیش قرنطینه در هنگام ورود دام به استان از مرزها ضروری بوده و تلاش ما بر این است تا بتوانیم استان سیستان و بلوچستان را به قرنطینه ملی تبدیل کنیم.
استان سیستان و بلوچستان به قرنطینه ملی تبدیل می‌شود
استان سیستان و بلوچستان به قرنطینه ملی تبدیل می‌شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، علی اوسط هاشمی امروز در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اظهار کرد: عرضه گوشت قرمز در شهر زاهدان باید ساماندهی شود و عرضه هرگونه گوشت غیر رسمی توسط قصاب در فروشگاه‌های توزیع مواد پروتئینی ممنوع است.
وی افزود: باید کارگروهی تخصصی متشکل از معاون امنیتی انتظامی استاندار، فرماندار زاهدان، دادستان زاهدان و مدیرکل دامپزشکی استان تشکیل شود و این کارگروه ظرف مدت 10 روز آینده موظف به تعیین تکلیف بخش عرضه گوشت قرمز در شهر زاهدان هستند.
استاندار سیستان و بلوچستان با مهم ارزیابی کردن نظارت دقیق بر توزیع گوشت در استان، تصریح کرد: مبحث قاچاق یکی از بزرگترین تهدیدات برای توسعه اقتصاد کشور محسوب می‌شود.
هاشمی با اشاره به تضعیف حق تولیدکنندگان بخش دام در استان، گفت: با توجه به اینکه بحث قاچاق دام بر استان ما سایه افکنده است، بنابراین حق تولیدکنندگان این بخش در استان تضعیف شده است.
وی از عملکرد ضعیف دستگاه‌های مربوطه در زمینه حمایت از تولیدکنندگان بخش دام انتقاد کرد و افزود: باید تلاش شود تا آگاهی بخشی از موضع فعال مردم و مسئولان در برابر تحقق این امر صورت پذیرد.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ذبح بهداشتی دام و تضمین توزیع مواد پروتئینی سالم در استان از موارد بسیار مهم و مورد تاکید است و زمانی اطمینان خاطر مردم از خرید گوشت حاصل می‌شود که مسئولان به طور دقیق ناظر بر تولید و توزیع گوشت باشند.
هاشمی همچنین به ایجاد اکیپی متشکل از نیروهای انتظامی و دامپزشکی در مرزهای استان اشاره کرد و گفت: ایجاد ایستگاه‌های پیش قرنطینه در هنگام ورود دام به استان از مرزها امری مهم و ضروری است.
وی اضافه کرد: تمام تلاش ما بر این است تا بتوانیم استان سیستان و بلوچستان را به قرنطینه ملی تبدیل کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان به انتقال تمامی دام‌های قاچاق پس از توقیف به کشتارگاه برای ذبح موظف هستند.
هاشمی تاکید کرد: واردات دام باید توسط نیروهای بومی و محلی انجام شود و تمامی مجوزهای واردات دام باید به نیروهای محلی و انجمن‌های دامی صادر شود.
مدیران دستگاه‌های مربوطه نیز در این جلسه این نشست که با دستور کار قاچاق دام تشکیل شد، گزارشی از عملکرد خود را در زمینه مبارزه با قاچاق دام در استان و نظارت بر تولید و توزیع گوشت در استان ارائه کردند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcjooei.uqeixzsffu.html
منبع : تسنیم
نام شما
آدرس ايميل شما