تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۷
جانشین قرارگاه پلیس راه استان سیستان و بلوچستان ،

راهوران محله و پلیس یاوران بعنوان چشم پلیس و امین مردم محسوب می شوند

جانشین قرارگاه پلیس راه استان سیستان و بلوچستان گفت : راهوران محله و پلیس یاوران بعنوان چشم پلیس و امین مردم محسوب می شوند که حضور این افراد در مناطق و روستاها کمک شایانی به رفع مشکلات و معضلات در محورها و نیز کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از سوانح می کند.
راهوران محله و پلیس یاوران بعنوان چشم پلیس و امین مردم محسوب می شوند
راهوران محله و پلیس یاوران بعنوان چشم پلیس و امین مردم محسوب می شوند
به گزارش سرويس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما ، سرهنگ حسین عسکرزاده در نخستین گردهمایی راهوران محله شهرستان خاش هدف از تشکیل این جلسه را آگاهی بخشی به راهوران و دهیاران دانست و اظهار داشت : با کمک دهیاران که بعنوان راهورافتخاری از امروز کارت شناسایی خود را تحویل گرفتند و رسماً آغاز به کار کردند امیدواریم حوادث جاده ای کمتری را شاهد باشیم .
وی با اشاره به این مطلب که ۵۷ درصد تصادفات منجر به فوت و جرح سه ماهه اول امسال استان در محورهای روستایی رخ داده است، افزود : راهوران محله و پلیس یاوران بعنوان چشم پلیس و امین مردم محسوب می شوند که حضور این افراد در مناطق و روستاها کمک شایانی به رفع مشکلات و معضلات در محورها و نیز کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از سوانح می کند.
عسکرزاده تصریح کرد : درصد بالایی از حوادث در مسیرهای فرعی روستائی اتفاق می افتد که دهیاران و راهوران روستائی با توجه به آگاهی بیشتر نسبت به مشکلات باید نسبت به رفع نواقص اقدام نمایند تا تصادفات مناطق روستائی به حداقل کاهش یابد .
وی بیان کرد : راهواران روستائی و دهیاران می توانند با اطلاع رسانی در مدارس و استفاده از تریبون مساجد نسبت به آموزش دانش آموزان و روستائیان اقدام و کاهش تصادفات را در دستور کار قرار دهند .
وی افزود: پلیس یاوران وظیفه دارند مشکلات و نواقص در راههای مواصلاتی، فقدان تجهیزات و امکانات از جمله نبود تابلوهای راهنمایی و چراغ ها، خط کشی نامطلوب و بعضا نبود آن و نیز تخلفات سرعت زیاد و سبقتهای غیر مجاز و غیره را به پلیس و سایر دستگاههای متولی گزارش کنند.
عسکرزاده گفت: متاسفانه برخی اقدامات افراد قانون گریز منجربه وارد آمدن خسارات متعدد جانی و مالی برای سایر اقشارجامعه می شوند.
وی با اشاره به اینکه تردد زیاد خودروهای حامل سوخت قاچاق و خودورهای متخلفی که پلاک ندارند و یا از پلاک مخدوش استفاده می کنند بعنوان معضلات عمده درمحورهای مواصلاتی استان محسوب می شوند که در این راستا دهیاران بعنوان یاوران پلیس باید با این قبیل افراد و خانواده های آنان صحبت کنند و این افراد را بر رعایت قوانین برای حفظ جان خودشان و سایر افراد جامعه تشویق و ترغیب کنند.
وی اظهار کرد: بر اساس تصمیمات تازه اتخاذ شده در اکثر محورهای مواصلاتی استان کنترل سرعت و جلوگیری از تخلفات رانندگی توسط دوربین‌ها و سامانه مانیتورینگ انجام می شود و بنابراین در محورها وجود فیزیکی پلیس و خودروهای پلیس محدود خواهد بود و افرادمتخلف باکنترل از راه دور زیر نظر قرارمی گیرند و قبوض جریمه نیز با پست در درب منازل تحویل شان می شود.
محمداکبرچاکرزهی فرماندار شهرستان خاش هم در این جلسه با اشاره به اینکه موضوع تصادفات جاده ای همواره ازنگرانی های مردم و مسئولان درکشور، استان و منطقه بوده است گفت: با توجه به اینکه در سالجاری و سالهای قبل بیشترین سوانح منجر به خسارت در سی کیلومتر اول محور خاش به زاهدان رخ داده ، باتصمیمات مسئولان محلی و حمایتهای استاندار سیستان و بلوچستان مقرر شد که کار تعریض و در صورت امکان دوبانده شدن این محور تامین اعتبار و عملیاتی شود.
انتهاي پيام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdce7o8n.jh8npi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما