تاریخ انتشار :شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۹
با تغییری اندک در وعده های غذایی خود در افطار و سحر و جایگزین برخی از مواد غذایی می توانید از خستگی و کسالت در روزها ی ماه رمضان جلوگیری کنید.
به گزارش سرويس اجتماعي عصر هامون، در دو هفته باقی مانده تا اتمام ماه رمضان با مصرف برخی از بشقاب های غذایی علاوه بر تامین ویتامین های مورد نیاز بدنتان می توانید شادابی و نشاط خود را حفظ کنید.















انتهای پیام/ 4030 https://www.asrehamoon.ir/vdchkznm.23n-idftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما