ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> اجرای طرح نظارتی بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در چابهار | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۹
رئیس شبکه بهداشت و درمان چابهار گفت : طرح نظارتی جهت رعایت قوانین بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در چابهار در حال اجرا می باشد.
اجرای طرح نظارتی بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در چابهار
اجرای طرح نظارتی بر عملکرد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان در چابهار
به گزارش عصرهامون ، دکتر نظری در گفتگو با خبرنگار چهاربهاران ، در حاشیه بازدید از کارگاه پخت زولبیا و بامیه اظهار داشت : این طرح همزمان با آغازماه مبارک رمضان در جهت رعایت قوانین بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از جمله شیرینی فروشی‌ها به منظور بررسی وضعیت تولید و عرضه زولبیا و بامیه در حال اجرا می باشد.
وی افزود : تشدید کنترل ، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم‌پزی‌ها در دستور کار مرکز بهداشت و سلامت شهرستان قرار دارد.
نظری بیان کرد : رعایت بهداشت فردی و استفاده از دستکش، کلاه و لباس آشپزی و دارا بودن تهیه کارت تندرستی، حفظ بهداشت محیط مکان تولید ، استفاده از مواد اولیه سالم و استاندارد از جمله مواردی است که کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی مورد توجه قرار می دهند.
وی خاطرنشان کرد : تیم های نظارت سلامت محیط در طول ماه مبارک رمضان از واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می کنند و این تشدید نظارت تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdceve8n.jh8pwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما