تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۸
یک وعده غذای کامل سیستانی ویژه ماه رمضان؛

آموزش پخت غذای سبک محلی با قروت سیستانی

کشک سفید که نام دیگر آن در لهجه سیستانی قروت است یک ماده لبنی است که از شیر درست می شود و در این ایام گرم تابستان بدلیل اینکه طبعی سرد دارد استفاده از آن به تمام هم استانی ها توصیه می شود.
آموزش پخت غذای سبک محلی با قروت سیستانی
آموزش پخت غذای سبک محلی با قروت سیستانی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا،کشک سفید که نام دیگر آن در لهجه سیستانی قروت است یک ماده لبنی است که از شیر درست می شود و در این ایام گرم تابستان بدلیل اینکه طبعی سرد دارد استفاده از آن به تمام هم استانی ها توصیه می شود.
برای تهیه قروت، دوغ یا ماست را به هر مقدار که باشد روی اجاق گذاشته و آهسته هم می زنیم تا جوش بیاید و کمی پخته شود و بعد می گذاریم تا سرد شود و سپس داخل یک کیسه از جنس متقال ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود و آنگاه داخل یک لگن ریخته و مشت میکنیم (ورز می دهیم) و نمک اضافه می کنیم و به شکل های دلخواه روی سبدهای از جنس چوب که هنر مردم قدیم سیستان می باشد، چیده و در آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
جهت تهیه این غذا ابتدا قروت را به مدت 3 ساعت درون یک ظرف آب خیس می کنیم.
سپس درون کاسه های مخصوص قروت مالی به صورت مایع در می آوریم.
این مایع را جهت پخت به پیاز داغی که قبلا آماده شده است اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم، و پس از بیست دقیقه غذا آماده سرو می باشد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdccx0qp.2bqe48laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما