ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> عصر هامون - بی اطلاعی مدیر کل بنیاد شهید از وضعیت بیمه ای همسر "شهید فهمیده"استان - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد؛

بی اطلاعی مدیر کل بنیاد شهید از وضعیت بیمه ای همسر "شهید فهمیده"استان

2 مرداد 1393 ساعت 10:17

هنوز چند روزی از صدور جوابیه بنیاد شهید در خصوص گزارش عصرهامون نگذشت که مصاحبه ای قابل تامل از مدیرکل بنیاد شهید استان یک صفحه از روزنامه سیستان وبلوچستان را به خود اختصاص داد.


 به گزارش سرویس ایثار و شهادت عصرهامون، همزمان با فرارسیدن سالگرد شهادت شهدای مسجد جامع گزارشی از خانواده های این شهدا منتشر شد که بنیاد شهید استان در اقدامی عجولانه واکنش نشان داد و جوابیه ای صادر کرد که طی آن رسانه منتشر کننده این گزارش را مغرض خواند و آن را وعده  پیگیری و رسیدگی قضایی داد که عصر هامون جهت تنویر افکار عمومی پاسخ آن را در ذیل جوابیه بنیاد شهید منتشر کرد.
هنوز چند روزی از صدور جوابیه بنیاد شهید در خصوص گزارش عصرهامون نگذشت که مصاحبه ای قابل تامل از مدیرکل بنیاد شهید استان یک صفحه از روزنامه سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص داد.
این روزنامه گزارش خود را اینگونه آغاز کرد؛در روزهاي گرم ماه رمضان امسال مشغول مطالعه جلد 12 صحيفه امام خميني بودم که وقتي به صفحه 444 آن رسيدم اين جمله امام که فرمودند: «اگر معلوم شود که کساني در بعضي از ادارات و وزارتخانه ها براي اجراي امور شهداي انقلاب و خانواده آنها اشکال تراشي مي کنند به عنوان ضدانقلاب بايد مورد تعقيب قرار بگيرند» نظرم را به خود جلب و اهميت تکريم و احترام خانواده هاي شهدا را برايم دوچندان کرد.

در اين بيان امام راحل جميع شهدا و خانواده هاي آنها مدنظر است و تنها مختص شهداي دفاع مقدس نيست و بازهم پس از گذشت سالها از پايان جنگ تحميلي، هنوز جوانان و برومندان ايران اسلامي در جاي جاي کشور در خون خود مي غلتند و ده ها فرزند يتيم، ده ها نفر همسر شهيد و چه بسيار پدران و مادراني که عصاي پيري خود را از دست مي دهند.

در اکثر استان هاي کشور که حاضر شوي عطر شهادت در کوچه و خيابان هاي آنها به مشام مي رسد، بيلبورد، پرچم، تابلو و ميدان هايي که مزين به نام شهيد است هم به وفور ديده مي شود، شهدايي که در جنگ تحميلي رشادت ها کردند و جان و مال خود را در طبق اخلاص نهادند.

شهرهاي ديگر را مقايسه کردم با «زاهدان» شهري که در مناسبت هاي مختلف حتي بعد از پايان جنگ تحميلي شهداي بسياري را در عمليات هاي تروريستي تقديم انقلاب کرده است و آيا به راستي خودنمايي تصاوير شهدا در سيستان و بلوچستان و علي الخصوص در زاهدان به ديد همگان آمده است و آيا عطر شهادت در اين استان به مشام مي رسد؟ و آيا به خانواده شهداي استان رسيدگي در خورشأن آنها انجام مي شود يا خير؟!

در صفحه 476 صحيفه امام خميني(ره) خواندم که آن زمان عليرغم تأکيدات امام براي رسيدگي به حال خانواده شهدا کم کاري شده بود و امام اين گونه گفتند: بازهم در عين حالي که سفارش شده است که اين کاغذ بازي هاي مزخرف را و اين کارهاي ضدانقلابي را نکنيد، باز مي شنويم که حتي براي شما کارشکني مي کنند. اينها چه هستند؟ اينها بودند که شما را به اين مسندها گذاشتند، اگر اينها نبودند نه من اينجا بودم نه شما آنجا بوديد و در ادامه در مورد مديراني که در رسيدگي به امور خانواده شهدا و جانبازان کاهلي مي کنند، مي فرمايند: اينها چه مي گويند؟ به اسلام عقيده ندارند؟ يا عُرضه ندارند؟ نمي دانند که ايران مرهون اينهاست؟

جملات امام مربوط به آن زمان بود که هنوز وجود داشتند مديراني که همسو با اهداف نظام نبودند که اينگونه اعتراض امام را علني کرد اما ديگر بعد از گذشت قريب به 35 سال اينگونه افرادي روي کار نيستند. براي صحه گذاشتن به اين موضوع به سراغ خانواده هاي شهداي تروريستي و خصوصاً شهداي شعبانيه مسجد جامع زاهدان رفتيم که چهار سال از شهادت آنها مي گذرد.

همسر شهید فهمیده استان:برایم سخت است که مدیران بنیاد شهید تنها حرف می زنند

شهيد «محمد گلدوي» اولين شهيد از جمع 22 شهيد شهداي شعبانيه بود که با رشادت خود و مانع شدن از ورود عامل انتحاري به داخل صحن مسجد جان ده ها نفر ديگر را نجات داد و همچون مولايش ابوالفضل العباس با دو دست قطع شده و بدني ترکش دار دنياي خاکي را به قصد عالم فاني ترک کرد. شهيد محمد، عاشقانه پرکشيد و همسر، يزدان 8 ساله و ياسين 45روزه را تنها گذاشت.

همسر شهيد گلدوي در اين رابطه به خبرنگار روزنامه «سيستان و بلوچستان»، گفت: هر سال که به سالگرد شهادت همسرم نزديک مي شوم تمام خاطرات تلخ آن شب شعله برجانم مي زند، مي دانم که شهدا زنده اند و در نزد پروردگارشان روزي مي خورند اما غم نبودنش، غم يتيمي فرزندانم، اشک هاي نيمه شب يزدان که بهانه بابا را مي گيرد و يا بوسه هاي ياسين به تنها تصوير باقيمانده از پدرش غصه هايم را بيشتر مي کند.

همسر شهيد گلدوي که از نحوه برگزاري يادواره شهداي شعبانيه گذشته انتقاد داشت به خبرنگار ما گفت: بنياد شهيد پارسال يادواره اين شهدا را برگزار کرد اما به نظر شما برگزاري يادواره براي شهدا در ساعت 22 شب مناسب بود؟ ساعت برگزاري اين يادواره اصلاً خوب نبود و من که همسر شهيد بودم نتوانستم تا آخر در مراسم حاضر باشم و با بچه کوچکم در آن وقت شب تنها به منزل بازگشتم و هيچ کس نپرسيد که همسر شهيدگلدوي با چه وسيله اي آمد؟ کي آمد و چه موقع رفت؟ يادواره اي هم که امسال برگزار شد از طرف پايگاه بسيج مسجد جامع و با هماهنگي آقاي جهانشاهي بوده است. از «فريبا کفاش» در مورد نحوه رسيدگي بنياد شهيد سوال کردم که پاسخ داد: «حاج محمد» به خاطر دفاع از جان مردم خود را فدا کرد و ما هيچ انتظاري از هيچ شخص و ارگاني نداريم اما برايمان سخت است که مديران بنياد شهيد فقط حرف مي زنند و در نهايت هيچ عملي انجام نمي دهند و هر وقت که ما به بنياد شهيد مراجعه مي کنيم بسيار خوب با ما رفتار مي کنند اما پس از رفتن ما از بنياد شهيد انگار گفته هاي آنها فراموش مي شود.

کفاش همچنين ادامه داد: من و فرزندانم در اين مدت از داشتن کارت بيمه طلايي محروم بوديم و بعد از گذشت 4 سال به تازگي کارت هاي بيمه طلايي ما آماده شده است خدا کند مسئولان بنياد شهيد قدري بيشتر پيگير امور خانواده ها باشند.

وي گفت: بنياد شهيد در مناسبت هاي ديگر هم گويا چندان به ياد خانواده ها نيست مثلا در روز زن تنها به ارسال يک پيامک بسنده مي کنند و اين سهل انگاري ها تا جايي رسيده است که امروز وقتي همسر شهيد محمد گلدوي براي اشتغال به بنياد شهيد مراجعه مي کند تنها به او مي گويند ادامه تحصيل بده و پس از ارائه مدرک تحصيلي دانشگاهي براي اشتغال شما اقدام خواهيم کرد اما در حال حاضر بنياد شهيد هيچ کمکي نمي تواند بکند.

او که ديگر از گفتن اين همه گلايه خسته شده بود، ادامه داد: من از بنياد شهيد هيچ چيز نمي خواهم و تنها دو خواسته دارم من از تمام مسئولان بنياد شهيد راضي هستم اما تأکيد مي کنم که رفاه «ياسين و يزدان گلدوي» را فراموش نکنند، براي آينده اين دو پسر و فرزندان ديگر شهدا فکري بکنند.

مادر شهيد: فرزندم در سالروز شهادتش هم فراموش مي شود

مادر شهيد «مجتبي ثريا محتاط» هم ضمن انتقاد از عملکرد مديران برخي دستگاه هاي اجرايي گفت: آنچه تا به امروز براي خانواده هاي شهداي شعبانيه صورت گرفته در خور شأن آنها نيست و براي برگزاري مراسمات هيچ اطلاع رساني به ما نشده است.

وي افزود: با توجه به اينکه در جلسه اي مقرر شد تا نام برخي خيابان ها به نام اين شهدا نامگذاري شود و با وجود مراجعه مکرر به بنياد شهيد و ارائه مدارک، مسئولان تنها گفتند بودجه نيست.
وي اضافه کرد: شايد برخي شهدا از نظر دور نمانند اما فرزند من و برخي ديگر از اين شهدا حتي در سالروز شهادتشان هم به فراموشي سپرده مي شوند.
مادر شهيد «سجاد حاجيان»، هم در اين رابطه گفت: تنها انتظار من از مسئولان، برگزاري حداقل يک يادواره باشکوه براي شهداي شعبانيه مسجد جامع زاهدان است. «زهرا ميرشکاري»، افزود: بنياد شهيد فعاليت نسبتاً خوبي دارد اما براي مسکن، کار چنداني نکرد ولي اداره مسکن و شهرسازي کمک خوبي در اين رابطه کرد و لازم است از مسئولان و کارمندان اين اداره تشکر کنم.

مديرکل بنياد شهيد:خانواده ها خودشان باید یادواره برگزار کنند

مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان در پاسخ به برخي گفته هاي مطرح شده از سوي خانواده هاي شهداي شعبانيه گفت: بنياد شهيد تنها سازماني است که به صورت مستقيم در بحث يادواره ها وارد عمل مي شود و در اين راستا کارهاي زيادي انجام داده است. «محمود غلامي»، افزود: برگزاري يادواره و مراسم هاي شهدابايد به سمت و سوي مردمي شدن و اجرا توسط پايگاه هاي بسيج و مساجد سوق داده شود و اين بنياد، تنها نقش نظارتي و هماهنگي داشته باشد. وي همچنين در مورد گفته برخي خانواده ها در مورد ساعت برگزاري يادواره گفت: اگر اين مراسم را ساعت يک شب هم برگزار کنيم خانواده ها بايد حضور پيدا کنند، مگر خانواده ها نمي توانند يک شب براي شهيد خود وقت بگذارند؟!

وي با اشاره به برگزاري چندين يادواره از قبيل شهداي محلات، ارتش، شهداي کورين و ... گفت: خانواده شهدا بايد خودشان دست به کار شوند و مانند خانواده هاي ديگر يادواره شهيد خود را برگزار کنند و همچون ديگران که زندگي خود را وقف شهيد کرده اند، اقدام کنند که اينگونه عمل کردن ارزشمند است.

وي ادامه مي دهد: خود خانواده شهيد در منزل مراسم بگيرد و خرج مراسم را بدهد و يک چاي و يک پذيرايي هم تدارک ببيند و حتي مي توانند يک حسينيه براي شهيد خود احداث کنند.

غلامي همچنين از تأخير 4 ساله در مورد صدور کارت بيمه طلايي خانواده شهيد گلدوي اظهار بي اطلاعي کرد و گفت: روال صدور کارت طلايي تنها 48 ساعت زمان مي خواهد و اينکه 4 سال طول کشيده بايد بررسي شود. مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان در مورد اشتغال خانواده هاي شهدا تأکيد کرد: اولويت استخدام با فرزندان شهدا است و تا زماني که فرزند شهيد بيکار است همسر شهيد را نمي توان سرکاربرد و سپس به ترتيب اولويت استخدام عمل مي شود.

 براي استخدام همسر شهيد با مدرک ديپلم نمي توانيم کاري بکنيم

غلامی ادامه داد:خانواده هاي شهدا بايد نسبت به ادامه تحصيل اقدام کنند و پس از ارائه مدارک بالاي دانشگاهي براي تسريع در روند استخدام آنها کارهاي اوليه انجام مي شود و تا زماني که فرزند شهيد فوق ليسانس داريم نمي توانيم براي همسرشهيد با مدرک ديپلم کاري بکنيم.

مديرکل: بيش از 700 نفر در جامعه هدف بنياد شهيد بيکار هستند

غلامي تأکيد کرد: بيش از 700 نفر در جامعه هدف بنياد شهيد استان بيکار هستند و اين آمار در حال افزايش است که 119 نفر را به 28 اداره معرفي کرده ايم و بعضاً براي برخي از آنها پست سازماني هم در نظر گرفته شده است اما به علت کمبود اعتبارات و قوانين موجود در دولت تاکنون پس از چندسال هنوز مشغول به کار نشده اند.

مدير کل : بنياد شهيد ضامن هيچ خانواده شهيد و ايثارگري نمي شود

غلامي در پاسخ به گفته برخي خانواده هاي شهدا که از روند ارائه تسهيلات گله مند بودند، پاسخ داد: ما از لحاظ پرداخت وام هيچ مشکلي نداريم و به خانواده ها، نامه هاي مربوط را براي ارائه به بانک مي دهيم و آنها بايد هرآنچه که بانک درخواست مي کند تهيه کنند و ما در قبال ضمانت هاي بانکي هيچ کاري نمي کنيم و بنياد شهيد ضامن هيچ خانواده شهيد و ايثارگري نمي شود، و خود خانواده شهيد بايد مدارک را به بانک تحويل دهد اما در حد امکان با بانک ها تعامل مي کنيم تا براي پرداخت وام به اين خانواده ها کمک و با آنان همکاري کنند.

به گزارش عصرهامون، این مصاحبه از ابعاد بسیاری قابل بررسی است که در روزهای آتی به استناد در خواست های ارسال شده از سوی خانواده شهدا به این پایگاه خبری به آن پرداخته خواهد شد.
انتهای پیام/


کد مطلب: 56896

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/56896/بی-اطلاعی-مدیر-کل-بنیاد-شهید-وضعیت-بیمه-همسر-فهمیده-استان

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir