تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۸
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت امور عشایرشهرستان سیب وسوران باحضورفرمانداروشورای اداری شهرستان درفرمانداری این شهرستان برگزارشد.
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت امور عشایر شهرستان سیب وسوران برگزار شد
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مدیریت امور عشایر شهرستان سیب وسوران برگزار شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از سیب و سوران،مسئول امور عشایری شهرستان سیب وسوران دراین جلسه گزارشی از وضعیت موجود و عملکرد بخش های مختلف امور عشایر در امر خدمات رسانی به جامعه عشایری ارائه نمود و اظهارداشت: عشایر مشکلات فراوانی دارند که ارگان های مختلف باید همکاری لازم برای بهبود این مشکلات را داشته باشند.
محمد جمشیدی افزود:لازم است ارگان های ،آموزش و پرورش در زمینه ریشه کن کردن بی سوادی عشایر با برگزاری کلاس های سوادآموزی برای عشایر،سپاه پاسداران و بسیج سازندگی برای پرورش مرغ بومی و دام سبک،کمیته امداد جهت اشتغالزایی،اداره امور آب برای ساماندهی چاه های مورد استفاده عشایر،منابع طبیعی در زمینه احداث سیل بندها،صنعت و معدن برای افزایش آرد اهدایی به عشایر،ثبت احوال در زمینه شناسنامه دار کردن عشایر فاقد شناسنامه،دامپزشکی در زمینه واکسینه کردن دام های عشایر،اداره برق در زمینه برق رسانی به روستاهای محل سکونت عشایر،کتابخانه عمومی در زمینه راه اندازی کتابخانه عشایری،اداره ورزش و جوانان در زمینه برگزاری بازی های بومی و محلی عشایر،محیط زیست در زمینه پرداخت هزینه دام های تلف شده به وسیله حیوانات وحشی،فنی و حرفه ای در زمینه آموزش های فنی وحرفه ای برای عشایر،اداره راه و شهرسازی برای موج تراشی جاده ها، همکاری لازم را با اداره امور عشایری داشته باشند.
فرماندار سیب و سوران نیز در این جلسه اظهار داشت:عشایر باید کوچنده ،دامدار و تولید کننده باشند و مورد حمایت تمام دستگاههای اجرایی قرار گیرند.امور عشایری در اصل هماهنگ کننده است و نه خدمات دهنده.دستگاههای اجرایی شهرستان باید جوابگوی مطالبات عشایر باشند و برنامه ریزی و اولویت بندی لازم را در این زمینه انجام دهند تا خدمات مناسبی به عشایر تولید کننده ارائه شود.
عبدالصمد عیسی زاده افزود:تجمیع سکونت گاه عشایر با طرح اسکان عشایر ،خدمات لازم زندگی با آرامش و آسایش را برای عشایر فراهم می کند.برنامه خدمات رسانی به روستاهای بالای ۲۰ الی ۵۰ خانوار در اولویت های اصلی دستگاههای اجرایی باشد.برای خدمات رسانی بهتر به عشایر اقدامات لازم برای برطرف کردن اختلافات بین عشایر صورت گیرد.
وی تاکیدکرد:تشکیل کارگروه بنیاد مسکن،منابع طبیعی،اداره آب،اداره برق،امور عشایری و آموزش و پرورش برای رفع مشکلات عشایر و دادن تسهیلات به عشایر باید در دستور کار قرار گیرد.
عیسی زاده تصریح کرد: استان سیستان وبلوچستان جزو استانهای اول در آمار بیسوادی است.این آمار قابل قبولی نیست .در این زمینه تشکیل کارگروه آموزش وپرورش،مرکز بهداشت،عشایری،کشاورزی برای برگزاری کلاسهای سوادآموزی و پایین آوردن آمار بیسوادی در بین عشایر در دستور کار قرارگیرد.
در پایان کلیه ادارات آمادگی خود را برای خدمات رسانی به عشایر شهرستان اعلام نمودند و تاکید شد که درصورت تجمیع عشایر شهرستان ،بسیاری از مشکلات آنان برطرف شده و خدمات رسانی بصورت مطلوب تر انجام خواهد شد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdciq3aw.t1aqp2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما