تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۶
نصر الله چاری گفت: در حدود 350تا 400روستا یعنی 1تا 45درصد روستاههای منطقه با بحران بی آبی مواجه هستند که از طریق توزیع آب با تانکر به ازای هر نفر 15لیتر مطابق الگوی کل استان، هر خانوار 120لیتر و جیره بندی از نیم ساعت تا 6ساعت در شبانه روز است .
اختلال در آب شرب روستایی سیستان را با بحران جدی مواجه خواهد ساخت
اختلال در آب شرب روستایی سیستان را با بحران جدی مواجه خواهد ساخت
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از اوشیدا،نصرالله چاری مدیر آب و فاضلاب روستایی استان سیستان و بلوچستان در خصوص مدیریت صحیح بحران در پی وقوع طوفانهای مستمر در سیستان گفت: مهمترین مطلبی که در ایام طوفان باید مورد دغدغه مدیران باشد، مدیریت صحیح تامین آب شرب روستاها با تامین شبکه شرب روستایی می باشد.
وی افزود: شبکه شرب روستایی برخلاف نام خودش که بخش های روستایی را باید پوشش دهد علاوه بر937منطقه سیستان و پنج حوزه شهر، شهر زرنج و نیمروز افغانستان،شهرک ها و نواحی صنعتی،مرغداری ها ،گاوداری های، دامداری های صنعتی و سنتی ،واحدای صنعتی و خدماتی منفرد و خارج از شهرک های صنعتی و تامین آب بیش از یک میلیون دام که حدود 850هزار دام سبک و 150هزار دام سنگین جملگی همگی اینها به طرح آب رسانی روستایی بستگی دارد .
مدیر آب و فاضلاب روستایی استان خاطر نشان کرد: بنابرین اگر آب شرب روستایی با اختلال ایجاد شود عملا یک بحران بسیار جدی در سیستان بوجود خواهد آمد چرا که بیش از 66درصد مناطق روستایی سیستان از این طرح برخوردارهستند، یعنی بیش از 270هزارنفر از 400هزارنفر جمعیت سیستان به استثناء شهر زابل و بنجار،مابقی مناطق شهری و عشایری همگی از طرح آب رسانی روستایی تامین آب می شوند.
چاری با بیان اینکه نیاز فعلی منطقه سیستان به 1600تا 1700لیتر آب در ثانیه است،افزود: مقدار آبی که در حال حاضر توزیع می شود،به میزان 800لیتر در ثانیه می باشد یعنی 800تا 900لیتر کسری وجود دارد.
وی تصریح نمود: نحوه توزیع آب در مناطق روستایی با میانگین توزیع 12ساعت و در مناطق شهری 20ساعت صورت می گیرد .
وی یادآور شد: در حدود 350تا 400روستا یعنی 1تا 45درصد روستاههای منطقه با بحران بی آبی مواجه هستند که از طریق توزیع آب با تانکر به ازای هر نفر 15لیتر مطابق الگوی کل استان، هر خانوار 120لیتر و جیره بندی از نیم ساعت تا 6ساعت در شبانه روز است .
وی با تاکید بر اینکه این مشکل یازده سال است که تداوم دارد و هر سال هم بر شدت و مدت آن افزوده می شود،گفت: برنامه و طرح شرکت آب فاظلاب روستایی در دستور کار مجدد قرار گرفت و طرح مهندسی مورد بازنگری و دستور وزارت نیرو و شرکت مهندسی قرار گرفت و در حال حاضر نقشه راه و اجرایی این طرح کاملا آماده است و مرحله دوم مطالعات نیز انجام شده است.
چاری گفت: این طرح 220میلیارد تومان از اعتبار کل را به خود اختصاص خواهد داد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcb5abs.rhbzapiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما