تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۵
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امروز در مسیر دانش قرار داریم و اگر به توسعه پایدار و متوازن و همه جانبه می اندیشیم بدون انسان دانش محور محال است.
توسعه پایدار بدون انسان دانش محور محال است/ دانشگاه باید محور تحول و کار آفرین باشد
توسعه پایدار بدون انسان دانش محور محال است/ دانشگاه باید محور تحول و کار آفرین باشد
به گزارش عصر هامون به نقل از چهاربهاران، شنبه شب در نشست بررسی وضعیت نیروهای انسانی و کارشناسی استان سیستان و بلوچستان در چابهار با حضور تعدادی از فرمانداران، مدیران کل و همچنین روسای دانشگاههای مختلف جنوب استان و منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد.
علی اوسط هاشمی اظهار داشت: چابهار شناسنامه ملی دارد و می تواند نقش های ملی در استان و تولید ملی داشته باشد، وقتی شهری یک نقش ملی را درمنطقه قبول می کند پس نیاز استانی را در درون او میتوانید جستجو کنید مشخص است منطقه چابهار و کنارک باید از حوزه پیشرفتی بالایی برخوردارباشد.
وی تاکید کرد: منطقه ما محروم نیست ما نگاه مان با وسعت شکل نگرفته است.
وی بیان کرد: امروز کسی دنبال محصول و تولید است یک تاجر و کار آفرین نگاهش خیلی بلندتر و کارشناسانه تر از ما است او در تولید محصول و بازار کار دارد و بابرنامه ریزی از مدار تولید خارج نمی شود.
هاشمی افزود: نگاه کارآفرین نگاه کارشناسی شده است عمیق و منطبق با نیاز بازار قدم به عرصه می نهد ما هم به عنوان تولید کننده اصل سرمایه است یعنی ما باید به این مرحله از باوربرسیم که تولید کننده ثروت و محور توسعه خود انسان است.
استاندار سیستان با اشاره به نقش دانشگاه ها افزود: دانشگاه ها باید تحول باشد و باید برویم به سمت دانشگاه کارآفرین، انسانی که از دانشگاه بیرون می آید خودش محور قرار بگیرد که در او باور ایجاد بشود که خود محود و خود کارآفرین است.
وی ادامه داد: ما بازارمان محتاج خدمات فنی است و درکنار این بازار قوی که می توانیم ایجاد بکنیم عبور می کنیم و باعث بیکاری و عدم اشتغال است.
استاندار اذعان داشت: برای رسیدن به سیستم آموزشی متناسب با ظرفیت ها و توانمندی های منطقه ای و بومی دبیرخانه دایمی به ریاست فرماندار چابهار و دبیری دانشگاه دریانوردی برای مطالعه و تحقیق در خصوص نیازمندی بازار کسب و کار امروز و همچنین نگاه کلان به افق های آینده تشکیل شود.
وی گفت: این دبیرخانه زیرمجموعه شورای توسعه و برنامه ریزی استان می شود که مشارکت دانشگاه های دیگر را هم این دانشگاه همراه می سازد.
علی اوسط هاشمی تصریح کرد: تشکیل دبیرخانه در دانشگاه علوم دریایی دو هدف دارد هدف اول نیاز سنجی از آموزش که نیاز امروز و فردای ماست با یک تحول و نقد از وضع موجود و کشف نیاز مردم بدون ملاحظات صنفی که مانع دید وسیع می شود، هدف دوم در کنار بحث های آموزشی توسعه سواحل مکران را هم ببینیم نگاه محدود نمی تواند توسعه را در برداشته باشد .







انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcb8abs.rhbzspiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما