تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۴۶
پایگاه اینترنتی تروث دیگ( کاوش حقیقت) در مقاله ای عنوان کرد تحریم کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی سالانه 5 میلیارد دلار به این رژیم خسارت وارد می کند.
خسارت 5 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی از راه تحریم کالا
خسارت 5 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی از راه تحریم کالا
به گزارش سرويس بين الملل عصر هامون، در این مقاله که به قلم خوان کول اندیشمند امریکایی و استاد تاریخ دانشگاه میشیگان نوشته شده به افزایش موج تحریم کالاهای صیونیست ها در جوامع اروپایی اشاره شده و گفته شده امتناع از سرمایه گذاری در شرکت ها و پروژه های صیونیست‌ها، بایکوت و تحریم کالاهای تولیدی صهیونیست ها سالانه 5 میلیارد دلار به این رژیم خسارت وارد می‌کند.

در این مقاله آمده است: جنگ بسیار وحشیانه غزه به احتمال زیاد انگیزه بیشتری به جنبش بایکوت، سرمایه زدایی و تحریم اسرائیل از سوی جامعه مدنی غربی  می دهد تا از این طریق به اسرائیل بخاطر اقدامات غیر قانونی خود در قبال فلسطینی ها فشار وارد کنند.چنین تحریم های اروپایی می تواند سالانه 5 میلیارد دلار یا بیشتر برای اسرائیل هزینه در بر دارد. تقریبا یک سوم تجارت اسرائیل با اروپا است، و اتحادیه اروپا بزرگترین شریک تجاری اسرائیل است. 

یونایت ((Unite، بزرگترین اتحادیه بازرگانی بریتانیا، در حال حاضر برای اتخاذ جنبش بایکوت، سرمایه زدایی و تحریم BDS) )علیه اسرائیل تلاش می‌کند. 

شهردار ،نیورای در ایرلند شمالی نیز از خرده فروشان شهر خواسته  کالاهای اسرائیلی را تحریم کنند. 

اگر چه دولت ایرلند از تحریم اسرائیل بر سر جنگ اخیر غزه خودداری کرده است، اما جامعه مدنی ایرلند به طور کلی از اقداماتی مانند جنگ غزه و بی توجهی بیرحمانه اسرائیل به غیرنظامیان در این منطقه  ابراز تنفرکرده است. 

بسیاری از شرکت ها، بویژه در دوبلین، و کل شهر کینوارا ایرلند متعهد شده اند محصولات اسرائیل را تحریم کنند. «مندیت» ،اتحادیه صنفی خرده فروشان،از فروشگاه ها خواسته است کالاهای اسرائیلی نفروشند. شب گذشته ایرلند گوردون دارسی بازیکن افسانه ای راگبی ایرلند حمایت خود را از تحریم کالاهای اسرائیلی اعلام کرد.

توجه داشته باشید که برخی از شرکت های ، شهرها و فعالان ایرلندی فراتر از تحریم محصولات شرکت‌های اسرائیلی واقع در کرانه باختری پیش رفته و خود اسرائیل را نیز تحریم کرده اند. 

تفکرتحریم کالاهای اسرائیلی در کل شهرهای کوچک و بزرگ رو به افزایش است. کینوارا ایرلند یکی از این شهرهاست.  اما چند شهر اسپانیا ، بویژه شهرهای چپ گرا ، به فکر اتخاذ سیاست مشابهی هستند. بسیاری از شهروندان چپگرای اسپانیا نیز می خواهند به طور کلی اتحادیه اروپا را تحت فشار قرار دهند تا اقدام قاطعانه تری برای تحریم اسرائیل به علت سیاست های آپارتایدی و ارتکاب جنایات جنگی در غزه صورت دهد.

بایکوت، سرمایه زدایی و تحریم  BDS  اعمال شده براسرائیلی های مستقر در کرانه باختری، هم در اروپا رایج تر است. 

بنا بر گفته روزنامه اکونومیست، پس از آن که اسرائیل آوریل گذشته موجب شکست مذاکرات صلح  جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا شد، 17 دولت اروپایی به شرکت های  کشورهای خود درباره معامله با شرکت های اسرائیلی مستقر در کرانه باختری اشغالی هشدار دادند
بر اساس قوانین اتحادیه اروپا،  فلسطینی ها می توانند از این شرکت ها به دادگاههای اروپا  شکایت کرده و مدعی شوند منابع آنها توسط این شرکت های غیرقانونی و شرکای اروپایی شان به سرقت رفته است.
 
اکونومیست از جنبش رو به رشد تحریم شرکت های غیرقانونی اسرائیلی واقع در کرانه باختری گزارشی داده است:
« «تسکو: ما واردات میوه را از اسرائیل متوقف کردیم» ، این عنوانی مربوط به یک فروشگاه زنجیره ای انگلیس است که به برداشت میوه در منطقه اشغالی دره اردن اشاره کرده است. دیگران نیز دارایی های خود را از شرکت ها و موسسات مالی مرتبط با دارایی های شهرک نشینان خارج کرده اند و یا در آنها سرمایه گذاری نمی‌کنند. 

صندوق بازنشستگی هلند موسوم به پی جی جی ام PGGM)) و بزگترین بانک دانمارک موسوم به دانسکه بانک Danske Bank سهام خود را در بانک های اسرائیلی که هزینه ساخت شهرک های صهیونیست نشین را تامین می کنند، فروخته اند. بزرگترین شرکت دولتی آبرسانی هلند موسوم به ویتنس Vitens) )روابط خود را با شرکت آب مکوروت Mekorot اسرائیل قطع کرده است. شرکت مکوروت آب را از کرانه باختری می گیرد و دوباره به فلسطینی ها می‌فروشد. 

صندوق سوروس سهام خود را در شرکت سوداستریم - که یک کارخانه در کرانه باختری دارد ( و دیگر فلسطینی ها را استخدام نمی کند)- فروخته است. صندوق ذخیره ارزی نروژ نیز همین کار را کرده است. به نظر می رسد بنیاد بیل و ملیندا گیتس نیز سرمایه خود را از شرکت های اسرائیلی واقع در کرانه باختری خارج کرده‌اند. 

همچنین در نروژ، " بزرگترین کنفدراسیون اتحادیه  تجاری نروژ موسوم به لو خواستار تحریم محصولات تولید شده در سرزمین های اشغالی فلسطین و پاکسازی بازار از کالاهای اسرائیلی شده است. 

بایکوت، سرمایه زدایی و تحریم( BDS)اسرائیل، در اروپا  به وضوح به عنوان یک جنبش، در حال رشد است.  و ممکن است تاثیر شدیدی بر شهرک های صهیونیست نشین واقع در کرانه باختری بگذارد. اما با توجه به این که خود اسرائیل با شرکت های واقع در مناطق اشغالی ارتباط تنگاتنگی دارد ، گسترش دامنه تحریم کالاهای اسرائیلی به خود سرزمین های اشغالی نیز اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. این احتمال بویژه در صورتی افزایش می یابد که اسرائیل به اقدامات وحشیانه خود در فلسطین اشغالی ادامه دهد..
 
انتهای پیام/ 4030
https://www.asrehamoon.ir/vdcjmmei.uqeamzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما